2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Arkadaslar

Erken menopoz yasayan arkadaslarima bu bitki ilacini oneriyoru.Turkiyede varmi bilmiyorum ama yumurtanin cogalmasinda ve hormonlarin dengesi icin supermis..

Bitkinin adi: Chaste tree berry yani iffetli agac bilmemki Turkieye varmi arastirin isterseniz.:3:

iyi geceler kızlar.bugün kontrol vardı.150 dozdan 225e çıkmıştık.bu seferde fazla gelmiş doz yumurtalar birden gelişmiş.yarın cetrotide başlıyoruz...

iyi geceler kızlar...ben öyle sıkıldım ki yatmaktan arada buraya girmesem çatlicam valla
dünden beri sanki bir hafta oldu gibi yaa
eee sizler nasılsınz bakalım anlatsnıza

ay yasık sanaaa.... yandık desene 9 ay senin zırıltını çekicez... bol bol eski türk filmlerini izler ağlaşırız artıkın :) kötü şeyler düşünmek istemiyorum iyice sıyırcam sora :):):) zaten pek normal değilim..sılanaz aklıma temel fıkrasıda gelmio napcez :) :35::35::35::35::35:
Netten arastrip bulalim yazalim fikraa.ayhh hamis kalalim da nazimizi cekelim noljk cnm:1:

sen fazla kopma bu aralarr dikkat et bebişimizeee:20:
Hehehhe cnm ben de lFta kopuom muzik acip esimle aksam o ayakta bnde kollarimla dans ettim o kdrr ben koykayimm saol dsuncen icin bebeimmmm:8:

iyi geceler kızlar.bugün kontrol vardı.150 dozdan 225e çıkmıştık.bu seferde fazla gelmiş doz yumurtalar birden gelişmiş.yarın cetrotide başlıyoruz...
Iyii hayrli olsun cnmmm:3:

iyi geceler kızlar...ben öyle sıkıldım ki yatmaktan arada buraya girmesem çatlicam valla
dünden beri sanki bir hafta oldu gibi yaa
eee sizler nasılsınz bakalım anlatsnıza
Ankaram yavrum ben uyumusum yha simdi yazayim bnde ben bisi yapmiommm yiom iciom dua ediom agliom guluom hamis olmammizi bekliommmm:15::49:Hadi bndan sonrada insaallah ayda kac kilo alioz yaparis:1:

günaydınnn kızlarrr.. merkez salı yada perşembe arıcaz demiti transfer için.. sabahın köründe kalktım zaman geçmiyor neler yaptımm:27::27::27::27: :6::6::6:

nasılsınız bakalımmm

günaydınnn kızlarrr.. merkez salı yada perşembe arıcaz demiti transfer için.. sabahın köründe kalktım zaman geçmiyor neler yaptımm:27::27::27::27: :6::6::6:

nasılsınız bakalımmm
Dekopa gunaydin cnmm ben bekliom test gununu .kafam kristi herkesin dru rahim kalinligindan bahsediomus bnmki hic demedii bana acabaaa bnmkinin kalinligi nekii.9/10 olursa iimiss heycanlimisin senn:27:

slm hlycn
senle transferimiz aynı gündü birlikte gün sayıyoruz sende herhangi bir gelişme bir farklılık varnı acaba?
benim bu gece adet sancısı gibi sancım oldu çok ayrıca hiç uyuyamıyorum geceleri...
durmadan göğüslerime bakıyorum hiç bir değişiklik yok ::((evet allahtan gelen herşeye razıyız ama yine olmayacak diye çok korkuyorumm
allahım herkesin yardımcısı olsun

kızlarrrrr gidiyorummmmmmm çağırdılar transfer için.. ölüyorum heyecandann..:52::52::52::52::52::52::52: haber geldiğinden beri gözyaşlarım sel olduu... ne olur Rabbim bu sefer olsun.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Dekopa gunaydin cnmm ben bekliom test gununu .kafam kristi herkesin dru rahim kalinligindan bahsediomus bnmki hic demedii bana acabaaa bnmkinin kalinligi nekii.9/10 olursa iimiss heycanlimisin senn:27:
canım benim doktorumda bahsetmedi hiç doktoruna güven canım aklına takılanları da çekinmeden sor
slm hlycn
senle transferimiz aynı gündü birlikte gün sayıyoruz sende herhangi bir gelişme bir farklılık varnı acaba?
benim bu gece adet sancısı gibi sancım oldu çok ayrıca hiç uyuyamıyorum geceleri...
durmadan göğüslerime bakıyorum hiç bir değişiklik yok ::((evet allahtan gelen herşeye razıyız ama yine olmayacak diye çok korkuyorumm

korkma canım hayırlısı ile olur inşallahhh herkesin belirtileri aynı olmuyormuş.

slm hlycn

Seraaaaap yalnis birakma beni yha kislar keske hepiniz gercekte yakinimda olsaydiniz ve netten deiodi gercekte paylasimlar yapsaydikk.yha cnm bnde azcikk oluo arada agrii ama azz.bnm rahmim dscek gibi oluo psikolojik de olaabilir ve de yanio hafif altimm:1:Afedersin cnmm .goguslerim daha sisti ama simdi daha az sis.sinir kupuyummmm yani belirti varmi yokmu bilmiom cnmm hayrlisi olsun insaallah ikimis ve hepimiz guleris hayrli vakti saati geldigindeee:5::42:Ilaclarda n ne alem ne kullanion

kızlarrrrr gidiyorummmmmmm çağırdılar transfer için.. ölüyorum heyecandann..:52::52::52::52::52::52::52: haber geldiğinden beri gözyaşlarım sel olduu... ne olur Rabbim bu sefer olsun.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım benim doktorumda bahsetmedi hiç doktoruna güven canım aklına takılanları da çekinmeden sor

korkma canım hayırlısı ile olur inşallahhh herkesin belirtileri aynı olmuyormuş.
Hey saki. Ol cok gusell hayri olsunnn:3:

Dekoppa cnm su iC sikışık olll hadi hmn bebekleini al gelll allahim yar ve yrdimcin olsunn .dua et korkma korkulcak bisi yokk:emir_bebek: annesii

Seraaaaap yalnis birakma beni yha kislar keske hepiniz gercekte yakinimda olsaydiniz ve netten deiodi gercekte paylasimlar yapsaydikk.yha cnm bnde azcikk oluo arada agrii ama azz.bnm rahmim dscek gibi oluo psikolojik de olaabilir ve de yanio hafif altimm:1:Afedersin cnmm .goguslerim daha sisti ama simdi daha az sis.sinir kupuyummmm yani belirti varmi yokmu bilmiom cnmm hayrlisi olsun insaallah ikimis ve hepimiz guleris hayrli vakti saati geldigindeee:5::42:Ilaclarda n ne alem ne kullanion

ben hergün coraspin ilaç kullanıyorum bide progynex iğne vuruluyorum 2ampul ,bide folbiol hap
iğneden artık oturamıyorum bile
bugüne kadar raporluydum evdeydim yarın işe başlıycam işallah yoksa vakit geçmiycek zaten
başta okadar değildide zaman yaklaştıkça korkularım artıyor.

ben hergün coraspin ilaç kullanıyorum bide progynex iğne vuruluyorum 2ampul ,bide folbiol hap
iğneden artık oturamıyorum bile
bugüne kadar raporluydum evdeydim yarın işe başlıycam işallah yoksa vakit geçmiycek zaten
başta okadar değildide zaman yaklaştıkça korkularım artıyor.

Yhaa nue az rapor aldinn bisey olkas cnm da ama bnm kalcalarda berbat oturamiom iste nasil otrcannn cnmmm nie azz verdi drrrr:63:

Seeeerappppp:57:Yavrum sen bnyo yaptinmiiiiii ben korkuommmmmmm:53:

evet ben 2. gün hafif bi duş aldım mecburen saçlarım yağdan mahvoldu evde olsam neyse iğneye gidip geliyorum mecburdum
bide bugün yıkanıcam yarın iş var.doktor zaten ööle bişey yok ilk günden yıkanabilirsin demişti

Yhaa nue az rapor aldinn bisey olkas cnm da ama bnm kalcalarda berbat oturamiom iste nasil otrcannn cnmmm nie azz verdi drrrr:63:
doktorum vermedi 3 günden fazla normal hayata devam etmeliymişim.hem bende çok sıkıldım artık gitmek istiyorum ye iç yat patladım artık sen çalışıyomusun

evet ben 2. gün hafif bi duş aldım mecburen saçlarım yağdan mahvoldu evde olsam neyse iğneye gidip geliyorum mecburdum
bide bugün yıkanıcam yarın iş var.doktor zaten ööle bişey yok ilk günden yıkanabilirsin demişti

Hmm kim umrumda deil cnm sacimmis basimmiz zamninda misss grurlerdiii ne makyajsiz ne prfumsuz süssuz kmse grmesdiiii misler gibiydimm ama simdi ellerim catladii kanioolar minikminik saclarim hep toplu tepeden topuz hergun kiyafet degstiriommm qma .cok ilginc ama baska zmn olsa cok rHatsiz olurdum stiksizzzz ama hicc terr kokmadimm allahim diorum belkide bebeklerimiz kokusuu bisee siniooooo ole dsunelim ole olsun serap nolur herkes ann olsunn offf yine agliom yhaa .hepimis cekirdek aile olalimmmmm nuffennnn:68:>>>>annisss :34:>>>>> babissss :emir_bebek::4:>>>> bebeislerimisssss aminnn:25:

doktorum vermedi 3 günden fazla normal hayata devam etmeliymişim.hem bende çok sıkıldım artık gitmek istiyorum ye iç yat patladım artık sen çalışıyomusun

Yes cnm calisiom ama yol1saat gidis gelis 2 saat 10 gunluk raporlyumm testten sonra insaallah positif olursa daha uzatir ama diger secenegii bsverr .bnm isim cok yogun ve stress sen ne is yapiosun hngi sehrdesin cnmm:75:

slm arkadaşlar o stresli 12 güne bende giriyorum inşallah rahat atlatırım yarın sabah saat 9.30 da transfer var 5. güne girmiş benim kuzucuklarım lütfen dualrınızı eksik etmeyin...

Back
X