bornova şifa erol tavmergen.
ben tedaviden once, kent hastanesi ısraıl aruf, symrna funda hnm, şifa erol tavmergenle gorustum. hepsinin tavrı aynı geldi bana. gel hallederiz. daha önce de yazmıstım, koyun muamelesi yapıyor hepsi, kelle başı hesabı, hepisnden aldıgım hıs buydu. denemeden once ameliyat olmam gerekıyordu, ameliyat ıcın de cok arastırdım en deneyımlı erol tavmergenmıs oyle duydum herkesten, onda karar kıldım. ameliyatı o yapınca denemeyı de onunla yaptık. sonuc negatıf, salı gunu aldım sonucu, hala beklıyorum musait olsun da goruselim dıye, arıyorum tek cvp vaktı yok. p.tesi icin randevu alabıldım bakalım. anlayacagın memnun değilim.
bu çok narın bır durum bence, hekim olmak dısında psıkolog da olmalı doktor. anlamalı bızı, içinde bulundugumuz durumun gergınlıklerını, cok degıl belkı ama bır ıkı kere yarım saat ayırabılmelı. konuşmalı, dınlemelı aksı halde cok gergın oluyorum ben. cok meraklıyım, sorularım cvpsız kalınca geriliyorum, zaten gergın bır sureç offff ne yapmalıyım bılemıyorum.
sen nereyı dusunuyorsun var mı aklında bır yer? unutmadan ben bır tek ırenbeyle gorusmedim, onları aradım on gorusme ıcın ılgılenmedıler, gelin ayarlarız dediler o kadar. icimden gıtmek gelmedi.bır tek onlarla gorusmedim.