HAdi gozun aydin cnaim, annenker, babaneler sagolsun, bende kiyafetlerim yeter, sadece etiketleri kesilip, yikanmasi, hazirlanmasi lazim,,, yavas yavas cantami hazirlayasim var....
Oyunparki canim fazla saglikli degil tavsiye etmem, burda envaye casidi var ama adi gibi oyun icin, uiyku icin degil bence, incecik bir tabaka, bebek ilk dogdugu zaman en az 1 yasinda kadar sert yatakta yatmasi cok onemli, kemikleri icin... Ben besik aldim boyle kestane rengi, yaninda'da kiyafetlerini filan koymak icin dolap, yatag'ida ordan aldim cok rahat birseye benziyodu dedim bebek icin, besik dolap onemli degil ama uyudu yatagin rahat olmasi cok onemli, uykusunu bile etkiloyormus, yatagin rahatligi... benim aldim yatak bir tarafa yeni dogan, sonra diger tarafi daha yumusak, 2'li yaslardan sonra kullanmasi icin... ins. yavrumuda icinde uyutmak nasip olur, bu ay sonu gelcek bir haftaya kadar gelir ins. icinin yorgan takimini'da aldi, babannesi, gece lambasi'na kadar et aldi cok guzelll... biran once takim gelsede kursam diye heycan;a bekliyorum....
Bebek arabasininda, hafif, kullanisli, tekerleklerinin kalitesi, ve en onemlisi arkaya tamamen yatabilen bir araba olmasi cok onemli, ben aldim bebek arabimizida UPPA BAby'nin ikili geliyor,,, rahat birseye benziyor baya, cok guzel yorumlar okudum urun ile ilgili, oda karar evrmemde etkili oldu, sadece oto koltugu almam lazim, zaten o olmadan hastaneden cikartamiyorssun...
Sen calisiyosun ohh ne guzel, simdi bayram ikramiyinide alirsin, doya doya harcarsin... rabbim gonlunce vercin herseyi