2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

başakcım şekerleriniz cok cici olmus, gule gule dagıt canım. Manolyacım kızının odası cokk cok guzel olmus,Allah saglıkla kullanmak nasıp etsın .prensess odası olmus

başakçım şekerleriniz cook tatlı..

manolya canım szinde odanız çok şeker olmuş:)))))))))) bizim avizeleri kızılay dagıtmış gibi oldu :))))))) takım takım hepimizin... sağlıklı günlerde kullanalım inşallahhhhh

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar... Sibelcim o kadar çok benzerlik var ki sadece avize olsa iyi :)))))) Sepetler aynı uyku setleri aynı :)))
Güzel kızlarımız güzel günlerde kullansınlar inşallah...

belgünümm daha güzelleri senin olsun:)))))

manolya canım zevklerimiz yakınmış aynı şeyleri seçmişiz.. ben hepsini çoook severek aldım.. o sepetlerin küçüğünü aldım bende büyüğünü sipariş ettim haftaya gelicek:))) oda takım olacak:)

kızlar albümün en sonundakide benim canım kızım 'bıdık'... bebiş gelince biraz pabucu dama atılacak ama napalım artık.. oda benim kıymetlim

Evet canım zevklerimiz ayniymis ben de Oyle hepsini cok özenerek aldım güzel günlerde kullanırız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…