2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Neva güle güle kullansın bebişin arabasını
parkyatak olarak da 70x110 cm olan benim daha çok hoşuma gitti
daha kullanışlı gibi gözüküyo fiyat olarak da daha uygun

Neva güle güle kullansın bebişin arabasını
parkyatak olarak da 70x110 cm olan benim daha çok hoşuma gitti
daha kullanışlı gibi gözüküyo fiyat olarak da daha uygun

teşekkür ederim canım a.s. bayram sonrası karar verip alacağız artık birini anket yapayım en çok hangisi beğenilirse onu alayım :)çünkü kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var.

canım ne tarafta oturuosun sen bnde izmirliyim.

bende daha bişey almadım kzıma.

mothercare`e gidicem bende karşıyaka carrefourda ve forum bornovadada var aklında bulunsun.

bide kemaraltında barış bebe ve mina bebe var orayıda çok tavsiye ediolar her markanın ürünleride varmış.

akılna takılan bişey olursa sorarsın tekrar canım..

Kızlar bilginiz olsun mothercare de her ayın 15 inde indirim oluyo
Badilerin haricindeki ürünler indirime giriyormuş
bir de istanbulda oturup chicco dan bişeyler almak isteyenler, özellikle büyük kalem ürünler için iyi bi fırsat
tuzlada mermerciler sitesinde chicco nun deposu varmış we ayda iki kere indirimli satış yapıyolarmış
chicconun merkezini arayıp öğrendim ama günler belli değil, her ay yeniden belirleniyomuş
sabah erken açılıyormuş kapılar ve bikaç saat içinde silip süpürülüyomuş

belinay cımm hastane çıkışına bayıldımmmm boshayallersmile çok güsel nerden ve kaça aldın ve markası ne acabaa?? onlarıda paylaşırsan sevinirimm opuyorumnanaktan

ben de oğluşumun bir kaç cicisini fotoğrafladım kızlar.sizlerin yüklediklerine de baktım,hepsi harika,güle güle kullanın.

http://img90.imageshack.us/img90/5346/adszdw.png

bunlar da benim bebişime ilk aldığım ciciler :ecrin_bebek:

canım iyi günlerde kullanın
bende bahçıvan olana bayıldım boshayallersmile

nevacığım iyi günlerde kullanın
çok güzelmiş

burda yokk ıkısınde. akannehir akannehir bilmiyorumkismile

ben de oğluşumun bir kaç cicisini fotoğrafladım kızlar.sizlerin yüklediklerine de baktım,hepsi harika,güle güle kullanın.

http://img90.imageshack.us/img90/5346/adszdw.png
çok guselller..ayy bayıldım çok...

Sağol canım çok yardımcı oldun Umarım tatilin güzel geçmiştir.Kendine çok iyi bk
Canım herkes bu mağzaları tavsizye ediyor ben dün yavaş yavaş gezmeye başladım dün bayraklıda hellobaby e gittim.Orda herşey var ama tekstil ürünü fiyatları biraz daha pahalı...

canımm çok şekerler yaa eline sağlıkk
bende örmek istiyorum yaa gideyimde annemden ders alayım birazopuyorumnanaktan

begendı mi elıfcım..
ben orguyu çok severım..opuyorumnanaktan
annen örmüstür kuşumm senın bebişe kımbılır neler neler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…