- 11 Ağustos 2008
- 12.341
- 1.645
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
canım çok güzeller beyaz yeleğe bayıldım bende
canım bende tuluma bayıldım
hepsi çok güzel
iyi günlerde giydirin
ayy kuşum çok beğendimmmm kızzzz hele o ilk gri tulum ayy çok şekerrr rabbim ii günlerde giyinmeyi nasip etsin inş.
Canım bana muhteşem bir fikir verdin bende kesinlikle genç odsı alıcam.zaten belli bir yaşa kadar beşikte yada park yatakta yatıyorlar.Ondan sonrada geç odası yatağını kenarına korkuluk yaptırıp yatırmak çok mantıklı hem masrafın azalıyor.canım eğer hayranla benim konuşmamdan bahsediyosan genç odası olarak değil ama şahsen üzerinde ayıcığı bilmemnesi olan bi takım düşünmüyorum
alabilirsem en azından ilkokulu bitirene dek kullanmasını isterim ortahalli bi aileyiz sonuçta biraz büyüyüp bu bebek şeylerini istemiyorum deme ihtimaline karşı
bebek şekillerindense çocukken de dikkatini çekebilecek bişey düşünüyorum
mesela erkek çocuklar ya arabalı şeyleri sewer ya gemili fln genelde
kızlar da çiçekli fln olabilir beğendiklerimden bulabilirsem eklerim resmini becerebilirsem tabi kaydirigubbakcemile3
aya o büyüyen yataklardan düşünmüyorum ilerde baza yada karyola bakarım şimdilik çok yerim yok sadece 3lü gardrop, şifonyer bide dolap gibi bi parça daha alabilirim
Canım bebek arabasını ne kadara aldınEki Görüntüle 52984
slm kızlar,bizde oğlumuza resimdeki KRAFT marka arabadan aldık,özellikleri de aşağıda.
Tek elle katlanabilme özelliği
2 farklı pozisyon ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı
360° dönebilen ön tekerlekler
5 noktalı emniyet kemeri
Çıkabilen, oyuncaklı ön tepsi
Tentede mini rüzgarlık / güneşlik
İtme sapında bardaklık
Şeffaf yağmurluk
Geniş file sepet
Plastik Oyuncaklı
Katlandığnda desteksiz ayakta durabilme özelliği
15 kilo taşıma kapasitesi
Ağırlık: 7,5 kg
Ebatları:
Açık halde: 96 x 57 x 96 cm
Kapalı halde: 90 x 33 x 57 cm
bebek arabasında kesinlikle ağır bir araba almayın çoook pişman olursunuz kızlar..
Güle güle kullansın bebişlerimiz hepsi çok tatlı..Belinayın aldığı hastane çıkışı civilde de var arkadaşlar ben civilden almıştım aynısını çok tatlı.Bu arada tecrübeli anneler tavsiye etseler keşke araba markalarını vs.En güzel araştırma kullananlarla görüşülerek yapılan araştırmadır bana göre..
Canım bana muhteşem bir fikir verdin bende kesinlikle genç odsı alıcam.zaten belli bir yaşa kadar beşikte yada park yatakta yatıyorlar.Ondan sonrada geç odası yatağını kenarına korkuluk yaptırıp yatırmak çok mantıklı hem masrafın azalıyor.
Canım bebek arabasını ne kadara aldın
240 TL ye almıştım kraftın kendi sitesinden bakıyorum 279 TL yazıyor.
sağol canım bende sitelere baka baka iyice kafam karıştı.Uygun birşey almak istiyorum şaka gibi fiyatlar var servet gibi birşey bir bebek arabası için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?