2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

loliss canım o tulumu nerden aldın.Çok güzelmişşş. Güle güle giysin bebişin. 100 mesajım dolsa da ben de yükleyebilsem. daha 57deymişim

canım çok güzeller beyaz yeleğe bayıldım bende

canım bende tuluma bayıldım
hepsi çok güzel
iyi günlerde giydirin

ayy kuşum çok beğendimmmm kızzzz hele o ilk gri tulum ayy çok şekerrr rabbim ii günlerde giyinmeyi nasip etsin inş.

çok teşekkür ederim canlarımma.s.
gri tulum bebişimize aldığımız ilk cici
kipa dan almıştım
beyaz yelek da benim eserim:hulya:sırnaşık şey

Canım bana muhteşem bir fikir verdin bende kesinlikle genç odsı alıcam.zaten belli bir yaşa kadar beşikte yada park yatakta yatıyorlar.Ondan sonrada geç odası yatağını kenarına korkuluk yaptırıp yatırmak çok mantıklı hem masrafın azalıyor.
Canım bebek arabasını ne kadara aldın

Kızlar yeni cicişleriniz çok güzel patikler zıbınlar hepsi harika...Ben daha foto ekliyemiyorum((((

kızlar bu da benim almayı düşündüğüm bebek arabası

Alüminyum, hafif gövde
8 farklı pozisyona ayarlanabilen ve tek bar haline getirilebilen itme sapı
4 farklı pozisyona ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı
Tamamen kapanabilen tente
Komple çıkarılabilir kılıf
5 noktalı emniyet kemeri
Çıkarılabilir ön bar
Ayarlanabilir ayak dayanağı
360° dönebilen ön tekerlekler
Şeffaf yağmurluk
Katlı iken taşımada kolaylık sağlayan taşıma sapı
Katlandığında desteksiz ayakta durabilme özelliği
18 kilo taşıma kapasitesi

8350 PORTBEBE
Grup 0+ (9kg´a kadar olan bebekler için)
Portbebe araca bağlanabilir
Ayak örtüsü
Portbebenin ağırlığı 3,5 kg

TAŞIMA / OTO KOLTUĞU
Grup 0+ (13kg´a kadar olan bebekler için)
Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme
3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı (taşıma pozisyonu, sabit pozisyon, sallanma pozisyonu)
Ayak örtüsü
Taşıma koltuğunun ağırlığı: 3 kg

Ebatları:
Açık halde: 94 x 56 x 100 cm
Kapalı halde: 102 x 39 x 56 cm

hunyy tatlım teşşkür ederim. kayseriden aldım ama aynısını başka arkadaşlar başka şehirlerden de bulmuşlar bebeco markası 32 tl ye aldım gerçekten çok şirin

Güle güle kullansın bebişlerimiz hepsi çok tatlı..Belinayın aldığı hastane çıkışı civilde de var arkadaşlar ben civilden almıştım aynısını çok tatlı.Bu arada tecrübeli anneler tavsiye etseler keşke araba markalarını vs.En güzel araştırma kullananlarla görüşülerek yapılan araştırmadır bana göre..

canım ben kraftt kullanıyorum
memnunum
çok kocaman bır sey degıl
ama çok kuçuk de degıl...
resım bulayım ekleyım

240 TL ye almıştım kraftın kendi sitesinden bakıyorum 279 TL yazıyor.

kızlar maşallah ne güzel şeyler almışsınız öyle. benim kızımın henüz hiç bir şeyi yok:) bana kalsa alcam ama eşim bekle biraz daha diyip duruyor. böyle giderse çıplak kalcak bebeğim

sağol canım bende sitelere baka baka iyice kafam karıştı.Uygun birşey almak istiyorum şaka gibi fiyatlar var servet gibi birşey bir bebek arabası için...

ben 2 sene önce kızıma kanz bebek arabası almıştım indirime girdiğinde 130 tl ye şimdi hala kullanıyorum oğlumada kullanmaya devam edeceğim 2 yöne çevirebiliyorum bu özelliği çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…