- 11 Ağustos 2008
- 12.347
- 1.657
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
bulut canım alt açma minderine bayıldım çok tatlı
denizciğim maşallah canım bebek arabanızda çok güzelmiş
bütün eşyaları tamamlandı
kızlar bişey sorucam ben de park yatak almayı düşünüyorum
ama bebek odasıda alıcam,yatağın kenarındaki korkuluklar iniyor,yatak oluyor
sizde biliyorsunuzdur.
siz genç odasımı almayı düşünüyorsunuz?
benim kafam karıştı iyice
kızımıza aldığımız park yatağımız
bulut canım alt açma minderine bayıldım çok tatlı
denizciğim maşallah canım bebek arabanızda çok güzelmiş
bütün eşyaları tamamlandı
kızlar bişey sorucam ben de park yatak almayı düşünüyorum
ama bebek odasıda alıcam,yatağın kenarındaki korkuluklar iniyor,yatak oluyor
sizde biliyorsunuzdur.
siz genç odasımı almayı düşünüyorsunuz?
benim kafam karıştı iyice
denizcim park yatağını ne kadara aldın .bende bir kaç yede buldum ama fiyat araştırması yapmadım diye almadım
deniz sayfanın devmını görünce fiyatı gördüm 220 TL ye malolmuş sana ben 150 TL buldum chicco nunkini alayım ozaman
koçtaşa baktım ama istediğim gibi bişiyler bulamadım bide uzun vadeli kullanım düşünüyosan koçtaş tekzen vb. çok tavsiye etmiyorum
sağlam olmuyolar çünkü bekarken de ewlenirken de bikaç parça bişey aldım ikisinden de bide ofis mobilyası almıştım bildiğin sunta
mdf fiyat olarak biras daha pahalı ama dayanıklı oluyo almaya karar werirsem ben maskoya fln bakıcam
netten araştırmak fikir edinmek istersen maskonun internet sitesinden bebek odası mobilyalarına gir
orda firmaları tıklayıp internet sitesi olan firmaların modellerine göz gezdirebilirsin
benim oralarda beğendiğim bikaç şey war ama fiyatlarını hiç bilmiyorum
ama ben yatağınıda aldım o yüzden 220 sunny baby bunun markasıda
canım baktım sağol maskoda çok hoşuma giden modeller var özellikle gemici olan ve akvaryumlu olanlar çok güzel ve kullanışlı gibi görünüyor
bu gidicem yine oraya olmazsa iyice sorarım.Bebek arabasını ne kadar aldınız.
canım eğer hayranla benim konuşmamdan bahsediyosan genç odası olarak değil ama şahsen üzerinde ayıcığı bilmemnesi olan bi takım düşünmüyorum
alabilirsem en azından ilkokulu bitirene dek kullanmasını isterim ortahalli bi aileyiz sonuçta biraz büyüyüp bu bebek şeylerini istemiyorum deme ihtimaline karşı
bebek şekillerindense çocukken de dikkatini çekebilecek bişey düşünüyorum
mesela erkek çocuklar ya arabalı şeyleri sewer ya gemili fln genelde
kızlar da çiçekli fln olabilir beğendiklerimden bulabilirsem eklerim resmini becerebilirsem tabi kaydirigubbakcemile3
aya o büyüyen yataklardan düşünmüyorum ilerde baza yada karyola bakarım şimdilik çok yerim yok sadece 3lü gardrop, şifonyer bide dolap gibi bi parça daha alabilirim
kızlar çok haklısınız bende ayıcıklı olan bişey alayım diyordumcanım bende önce oda alacaktım çoğu kişi bir şey dedi aldırmadı park yatak aldık bende büyüyen yataklardan istiyordum ama bozuluyor kullanışlı değil dediler eşimde ikna etti park yatağa sadece bir tane elbise dolabı alacağız çekmeceli falan biraz büyüsün genç odası ister zaten dedik zilli kızım benim
ewet o gemicili olanlara bizde bayıldık eşim özellikle o gemili büyüyen yatağa hayran kaldı para olursa alalım diye tutturabilir
bide mağazaların çoğu hem genç odası hem bebek odası satıyo alabilirsek belki bilgisayar masasını da takım alırız çünkü bilgisayarım da bebeğin odasında durcak mecburen başka yerim yok hem ilerde de odasına uygun parça arama derdi olmaz maskodaki can bebe mağazasında öyle mesela resmi de war
kız için de kelebekli çiçekli çitli modeller war gardrobun üzeri ew çatısı gibi onlar çok hoşuma gitti açık lila yada açık pembe renklerinde düşünebilirim harika şeyler war
kızlar çok haklısınız bende ayıcıklı olan bişey alayım diyordum
linkini verdim aşağıda
çilek bebek odası takımları baby safari | ev ofis dekorasyon modelleri
bu yatağı uzun süre kullanamam heralde 11 yaşına kadarda anca kullanır
zaten yatağı okadar büyümez,başta yatak küçük gelir
en mantıklısı genç odası almak bebek odası almaktansa öyle değil mi?
Bide kızlar ben şimdi park yatağını alıcam,gardrop alayım derken
yatağını diğer şeylerini sonra alsam takım olmayacak
genç odası alırım belki,ama park yatak şart
deniz canım bu arada bi daha söyleyim
park yatağına bayıldım :kedi:
sağol canım park yatağı pembe ya bizde pembeli beyazlı bir dolap yaptırcaz ya da alırız eşim yaptırma taraftarı çekmeceli falan istiyorum şifoniyere de gerek kalmaz bir süre kullanır zaten sonra ilerde genç odası takımı alırızkızlar çok haklısınız bende ayıcıklı olan bişey alayım diyordum
linkini verdim aşağıda
Çilek Bebek Odası Takımları Baby Safari | Ev Ofis Dekorasyon Modelleri
bu yatağı uzun süre kullanamam heralde 11 yaşına kadarda anca kullanır
zaten yatağı okadar büyümez,başta yatak küçük gelir
en mantıklısı genç odası almak bebek odası almaktansa öyle değil mi?
bide kızlar ben şimdi park yatağını alıcam,gardrop alayım derken
yatağını diğer şeylerini sonra alsam takım olmayacak
genç odası alırım belki,ama park yatak şart
deniz canım bu arada bi daha söyleyim
park yatağına bayıldım :kedi:
Evet denizcim park yatağın çok güzel rengi de çok cici duruyor mavisi bu kadar güzel durmaz gbi geliyor bana
canım genç odası şeklinde bebek odaları da var maskoya sen de bir bak istersen orda gördüm ben canım yatağı çok sorun olmaz ilerde bazalı bir yatak alırsın çok da güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?