2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

benim aldığım tulum opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $ilk tulumumuss.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 68
ben daha bir iğne almadım... dolaşıyorum dükkanları ama nerden başlıyayım bilemiyor ve hep elim boş çıkıyorum.... bide o fiyatlar ne öyleeee durdum durdum bi tulum beğendim 180 tl dediler:bbo:

ben daha bir iğne almadım... dolaşıyorum dükkanları ama nerden başlıyayım bilemiyor ve hep elim boş çıkıyorum.... bide o fiyatlar ne öyleeee durdum durdum bi tulum beğendim 180 tl dediler:bbo:

canım nerde beğendin o tulumu?
nerdeyse 0-3 ay için tüm kıyafetlerini alırsın o fiyata
izmirdesin sanırım birkaç yer tavsiye edeyim
bayraklı corners alışveriş merkezinde hello baby var
her türlü ihtiyacını karşılayabilirsin pek çok markayı getiriyorlar
daha uygun fiyatlı olarak da kemeraltında mina bebe var özellikle toplu alışverişte çok indirim yapıyorlar ama çok kalabalık oluyor burda da hemen hemen her markayı bulabilirsin

ohaoldumsmile canım nerde sordun sen o tulumu :bbo: benim aldığım tulum 7,5 lira hem ööle çok kaliteli şeyler almayı düşünöüyorum hemen küçülüyo fazlada almaya gerek yok die düşünüyorum. aldığın bişeyi en fazla 1 ay giyecek zaten çok çabuk büyüyolar bebekler yerimseniben

ben de ilk olarak bebişime havlu takımı aldım 3lü,ilk hediyemiz de babaanneden geldi bebek battaniyesi,bir de ben çok heveslendim biev'den mama takımı aldım daha çok var onu kullanmasına ama çok şekerdi dayanamadım,şimdilik bukadar yavaş yavaş başlicaz artık bişiler almayakaydirigubbakcemile2

0_3 ay fazla almayın kızlar...
hemen büyüyecek bebişler...
3_6 daha bol olsun elinizde..büyükde olsa yine giydirebilirsiniz..
bez stoğu kesinlikle yapmayın...sadec 1 paket yenidoğan bezi alın..
ıslak mendil olarak ilk başlarda unibaby kullanın mümkünse çünkü o su bazlı...diğerleri gibi alkol parfüm vs.içermiyor..
hastane için kendinize penyeden pijama takımı alın..kırmızı kokoş bir terlik ve ona uygun taç alın tabiki..ped alın yanınıza..gerçi bnm kanamam başlamamıştı eve gelince başlamıştı...ayrıca tarak ayna mutlaka bulundurun yanınzda..
bebişe 2 tane hastane çıkışı götürün ne olur ne olmaz...penye bir battaniye tutmak için,ve eve gelirken sarmak için yün bir battaniye..
yaşadıklarım aklıma geldikçe yazarım kızlar...

saol cnmm opuyorumnanaktan eee tecrübe başka oluo yerimseniben

Mrb arkadaşlar bende kısmet olursa ocak annesi olacağım.Çok güzel bilgiler verilmiş.Bende bikaç bişey aldım.

2 adet penye battaniye
1 adt polar battaniye
1 adt hastane çıkışı
3 adt alttan çıtçıtlı penye atlet
1 adt önlük üzerinde öpme beni yazıyo:)

Bunlar Bebetonun ürünleri.Cinsiyeti öğrenemediğimiz için sarı tonları ağırlıklı aldım.Bu topicide takip edeceğim bundan sonra hepinize ve bebişlerinize sevgiler..

ankarada oturanlar
bebeğim mağazasında chicco nun 4 lü çıtçıtlı bodyleri 24 liraya indirimde
ben kullanıyorum memnunum şimdi alamadım en son 80i vardı çünkü
tavsiye ederim muhakkak

ayrıca joker mağazasında uni baby yeni doğan 3lü ıslak mendillerde 9.90 a

benim oğluşumunda şimdiden:
2 tane 10lu hastane çıkışı -aziz bebe
2 tane 5li hastane çıkışı -biri aziz bebe biri idil baby
1 tane tulum -mini damla
7 tane çıtçıtlı badi-mothercare
2 tane tişört-mothercare
1 tane çıtçıtlı badi termometreli-organik cotton
2li takım tişörtü ve cekedi-organik cotton
1 tane tişört -lc waikiki
7 tane çorap 1 tane ayakkabı-hello baby den
şimdilik bizim cicilerimiz bu kadar kendimi tutuyorum yoksa her gördüğümü alcam ama sonrayada bişiler kalsın hem babamız bizraz yavaş gözünde eskicek yenilerini alcan diyor
zemuszemus

Kızlar fotograf boyutları büyük olmuş bir programla küçültüm o yüzden net çıkmadı sanırım resimler aslında renkleri daha tatlı şimdilik bunlar zemuszemus

ayyy cicilerini yerim ben onunnnnn emiii çok güzeller rabbim güzel ve sağlıklı günlerde giyindirmeyi nasip etsin inş..

arkadaşlar hepinizin bebişleri cicilerini güle güleeee giysinler inş.

ben bebişlere giysi alma konusunda kesinlikle HUNNY'e katılıorum
çok marka ve kaliteli almaya gerek yok
her cebe uygun çok güsel şeyler herzaman bulunur ve bebekler çok hızlı büyüyorlar..
benm oğlumunda özellikle ilk 6-8aylık giysileri neredeyse birkaç kez giyildi kaldı öyle
hepsini yıkadım ütüledim kaldırdım
inş.kızıma giydireicem ama renkler genelde mavi yeşil ağırlıklı
ben sizler gbi marka falan almayı düşünmüorum
büyük elbiseler olabilir tabii ama en minikleri merka almam şahsenn

ama aldıklarınız çook güseller:=)
mutlu sağlıklı günlerde kullanın inş.
bnmde kızımın bi tane ayakkabısı var
onuda komşumun kızına almıştım yaşgününde,
küçük geldi,deiştirelim derken elimde kaldı
cinsiyeti belli deildi henüz o zamanlar
kızıma nasipmiş
içim gitmişti zaten alırken
ehühehehbayanssulusmile
eklerim bnde bi ara onu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…