- Konu Sahibi teknekazintisii
-
evet canım bncede mantıklı belki bi kere gycekler aldıklarımızı hergün hergün büyücekler çünkü
bebiş tatlım sen bizden tecrübelisin bu hastane çıkışlrı oluo ya onlar nasıl çok kullanışlı oluomu bi set alsak yetermi hastane çıkışı olarak..
teşekkür ederim canım zaten 2-3 tanesi çiçekli falan diğerleri erkeğede olur nasılsa hiç kullanılmadığından hediye ederim bu aralar etrafımda kız bebeği olacak çokdenizcim bebişinin cicileri çok güzelll cinsiyet erkeğe dönerse ne olcakk peki?
deniz cim cicilerinis çok güselllll Allah iyi günlerde giymeyi nasip etsinnn
denizcim bebişinin cicileri çok güzel canım güle güle iyi günlerde giyer inşallahopuyorumnanaktan
gelin kızıma bi takım elbisede ben göndereyim artık adresi ver darılmasın sonra kaynanam bişe yollamamış diyekaydirigubbakcemile3teşekkür ederim dünürcüm kaydirigubbakcemile3
kızlar aldıklarınızı güle güle güzel günlerde kullanın
0-3 ay içine giydirmek için şu bodyler çok kullanışlı oluyor
yeni doğan bebeğin kafasından bişey geçirmek zor oluyor o yüzden bu bodyler hayat kurtarıcı oldu benim için ayrıca kendinden eldiveni de var . bunlardan aldığını zaman ayrıca şu bağlamalı zıbınlara ihtiyacınız kalmıyor.
çok parçalı hastane çıkışlarından 1-2 takımdan fazla almayın çünkü çoğu parçasını kullanmıyorsunuz onun yerine 5'li setler var onlardan alabilirsiniz daha kullanışlı oluyor.
penye mendillerden alın bol miktarda ve en az 5-6 tane penye battaniyeniz olsun biz günde 2-3 tane kirletiyorduk.
gelin kızıma bi takım elbisede ben göndereyim artık adresi ver darılmasın sonra kaynanam bişe yollamamış diyekaydirigubbakcemile3
deniz çok tatlı beişinin cicileri allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin
nevacım tatlım resimler çok büyük anlaşılmıo hiç..
nevacım hepsi birbirinden güzel bak bak bitmedii :))
güle güle kullansın oğluşunngamyoncuiremsu
nevacım hepsi birbirinden güzel iyi günlerde giydirmek nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?