2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

evet canım bncede mantıklı belki bi kere gycekler aldıklarımızı hergün hergün büyücekler çünkü

bebiş tatlım sen bizden tecrübelisin bu hastane çıkışlrı oluo ya onlar nasıl çok kullanışlı oluomu bi set alsak yetermi hastane çıkışı olarak..

canım evet yaa benm oğlumun okadar çok şeyi kaldıki hiç giymeden küçüleni
üç günlüğüne memlekete gitmiştik,tayin çıktı eve gidemedik bidaha kaldık annemlerde
taşınıpta baktıımda mnik minik kalmıştı cicileri oğlumun
o yüzden belki bol alabilirsiniz ama bnce marka almayın derim.....

cnm benm bebişim yazın doğmuştu,ağustosta
ben 4-5tane kolsuz çıtçıtlı zıbın almıştım
iki ane hastane çıkışı vardı,ikiside büyüktü ayrı mesele tabi ama tabiki kullanışlı
çok parçalı olanların içinde atlet gbi ince kumaştan kollu içlik felan oluo onu kullanmadım hastane çıkışlarının çoraplı donları yandan bağcıklı kollu üstleri güsel ama en güseli bacak arası çıtçıtlı tulumlar oluo ya onlar yaz olsn kış olsun çok güsel oluo ama maalesef sadece ilk 6ay giyebilecek kadar büyük oluolar.
ben kısmett olursa onlardan alıcam 2-3tane.içine don yada ince badi giydirip dışına onu giydirirm..bilmiorum oğlumunda çoktu çok severek giydirdim hep..kadifesi bile var kış bebekleri için:))

ben hastanede 4gün önce 3gün doğumdan sonra yattıım için benm valizim bayağı bi büyüdü:))ama budefa bi gece olur heralde ..o nedenle çok doldurmam çantayı:)):sm_cool:

denizcim bebişinin cicileri çok güzelll cinsiyet erkeğe dönerse ne olcakk peki?
teşekkür ederim canım zaten 2-3 tanesi çiçekli falan diğerleri erkeğede olur nasılsa hiç kullanılmadığından hediye ederim bu aralar etrafımda kız bebeği olacak çok
deniz cim cicilerinis çok güselllll Allah iyi günlerde giymeyi nasip etsinnn

amin canım inşallah

kızlar aldıklarınızı güle güle güzel günlerde kullanın

0-3 ay içine giydirmek için şu bodyler çok kullanışlı oluyor

yeni doğan bebeğin kafasından bişey geçirmek zor oluyor o yüzden bu bodyler hayat kurtarıcı oldu benim için ayrıca kendinden eldiveni de var . bunlardan aldığını zaman ayrıca şu bağlamalı zıbınlara ihtiyacınız kalmıyor.

çok parçalı hastane çıkışlarından 1-2 takımdan fazla almayın çünkü çoğu parçasını kullanmıyorsunuz onun yerine 5'li setler var onlardan alabilirsiniz daha kullanışlı oluyor.
penye mendillerden alın bol miktarda ve en az 5-6 tane penye battaniyeniz olsun biz günde 2-3 tane kirletiyorduk.

denizcim bebişinin cicileri çok güzel canım güle güle iyi günlerde giyer inşallahopuyorumnanaktan

bnede bunolara benzer 2 tane aldım ekleyebilirsem ekliyimmm:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…