2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

özlenen allah bebegını sag salım kucagına almayı nasıp etsın canım. cok cıcı hepsı. ama pembe yelegıne bayıldım. allah gule gule kullanmayı nasıp etsın

amin canım .Rabbim cümlemize hayırlı doğumlar ve bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş..

kızlarrrrr cicilerin hepsi birbirinden güzelll çok beğendim rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş.. bu arada baharcım ben yeşilli takımı beğendim canım

ay cıtos ne cok sey almıssın.gule gule kullanın canım..

cnm kanguru çok iyi oluyor fakat belinin sağlam olması gerekiyor

citoscum aldıklarının hepsi birbirinden güzel güle güle kullan cnm
sağolun kızlar opuyorumnanaktan
dilekcim bıraksalar mağazanın hepsini alıcam tabii param olsa o kadar

citos,özlenen,kızlar harika hepsi,güle güle kullanın.

özlenen çok güzel cicileriniz güzel günlerde giysin bebişin

biizmde baya örgüsü oldu anneanne babaanne boş durmuyor

özlenen2010 senin cicilerde çok güzel cnm güle güle kullansın bebişin:hulya:

canım hepsi çok güzeller ellerine sağlık.ama baştaki yeşilli çok hoşmuş:hulya:

çok teşekkürler ..Rabbim hepimize sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin inş..

ayyy negüzel şeyler almışınız örmüşünüz
benim bebeişimin daha örgü hiç birşeyi yok yahuuu
bende tam bilmiyorum.inş. arın bir arkadaşa gidecegim orda bana çok kolay bir
yelek modeli var ondan öğreteyim dedi.
ipimi aldım inş. becerebilirim.

özlenen canım örgülerine bayıldım
güle güle giysin bebişin inşallah:Saruboceq:
yaa bu yakafan başlama örgülere bayılıyorum ben de örmek istiyorum ama bilmiyorum kii:çok üzgünüm:
greenpearl senin de oyuncakların çook şeker
minik güle güle oynasın

özlenen ellerine sağlık özellikle yeşil we pembe yelekler çok cici iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah
bende pufuduk ipten yaptığım bebek arabası battaniyemi bitirdim annemlerde kaldı ordayken yeni ipler aldık şimdi de lila bi battaniyeye başladım çeyreğini bitirmem bi haftamı aldı bu daha yawaş ilerliyo
teyzem akıllı ipten bi kapşonlu hırka yapıyo bitmek üzereydi ben gelirken çok sewimli oluyo morlu pembeli ip içinde kendiliğinden ördükçede beyaz zemin üzerine pembe çiçek yeşil yaprak deseni çıkıyo takım patiğini de yapıcak ip yeterse
aynı ipin bide sırf pembesini de aldım ondan da hırka,yelek,patik takım yapıcak örgü örebilenlere akıllı ipi tawsiye ederim

kızlarr ben geçmişe giremiyorum o yüzden cicileri göremiyorum( bol örgüler var sanırım.. benim bebişimin kırmızı bir ceketi var eşimin anneannesi örmüş ve ailedeki bütün cocukları giymiş hala yepyeni duruyor bende bayıldım mutlaka kızıma giydirecegim.

kızlar uyku seti aldınız mı beşik için? ben bi türlü begenemedim

canım ben almadım henüz uyku setine sıra gelmedi:)))bakacağım en son onlara linenste çok güzel ürünler var birde kervanda gördüm yine güzel modeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…