- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.101
özlenen allah bebegını sag salım kucagına almayı nasıp etsın canım. cok cıcı hepsı. ama pembe yelegıne bayıldım. allah gule gule kullanmayı nasıp etsın
Uploaded with ImageShack.us
bunlarda benden tedaviye başlamadan önce örmüştüm bunlarıı nedense içimde hep bir kız isteği vardı.Rabbim sağlıcakla giydirdiğimiz günleride gösterir inş..
kızlarrrrr cicilerin hepsi birbirinden güzelll çok beğendim rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş.. bu arada baharcım ben yeşilli takımı beğendim canım
ay cıtos ne cok sey almıssın.gule gule kullanın canım..
sağolun kızlar opuyorumnanaktancnm kanguru çok iyi oluyor fakat belinin sağlam olması gerekiyor
citoscum aldıklarının hepsi birbirinden güzel güle güle kullan cnm
citos,özlenen,kızlar harika hepsi,güle güle kullanın.
özlenen çok güzel cicileriniz güzel günlerde giysin bebişin
biizmde baya örgüsü oldu anneanne babaanne boş durmuyor
özlenen2010 senin cicilerde çok güzel cnm güle güle kullansın bebişin:hulya:
canım hepsi çok güzeller ellerine sağlık.ama baştaki yeşilli çok hoşmuş:hulya:
kızlar, ayın 15' inde mothercare'de bazı oyuncaklarda %50 indirim vardı, ben de bir kaç tane aldım :)
http://img88.imageshack.us/img88/7074/fotoraf0027s.jpg
Bebişin oyuncakları pek güzelmiş .. Güzel güzel oynasın etrafına gülücükler atsın inş..
kızlarr ben geçmişe giremiyorum o yüzden cicileri göremiyorum( bol örgüler var sanırım.. Benim bebişimin kırmızı bir ceketi var eşimin anneannesi örmüş ve ailedeki bütün cocukları giymiş hala yepyeni duruyor bende bayıldım mutlaka kızıma giydirecegim.
Kızlar uyku seti aldınız mı beşik için? Ben bi türlü begenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?