2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

alt açma örtüsü ve yastığı

alt açma örtüsü ve yastığı

annemin ördüğü yelekler

dosyayı açamayan arkadaşlar için yeniden yükledim,sırayla gönderiyorum.

Son düzenleme:
20 parçalık hastane çıkışımız

şimdilik bu kadar ,bundan sonra aldıklarımı biriktirmeden çeksem daha iyi olacak bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

nevacımmm
bayıldımm çok zevklisin çok şekerler yhaaa
ayy ben daha başlamadım alışverişe kızım çıplak kalcak ayol
aşka geldimmm
cnm bu 2.sıradaki domuzcuklu sayılı şey nedir onu anlayamadım ben yav
??
bide
kızlar ben bebişimin başta hastanede yatacak olduu o beşik gbi şeyin üzerine sermek için olmak üzere böle pembe yada üzeri desenli çarşaf ve yastık kılıfı bakıorummm
bu nevresim takımımı oluo yanii
nevresim takımının içinde bide yorgan kılıfımı çıkıo
nasıl oluo
benm çarşaf ve yastık kılıfı için ne almam gerek nevresim setimi??

Eki Görüntüle 51940

Eki Görüntüle 51941

şimdilik bu kadar ,bundan sonra aldıklarımı biriktirmeden çeksem daha iyi olacak bilmiyorumkismile

Maşallah bebişinin cicileri çok tatlı cnm.. Da bu arada koydugumuz bebek malzemelerinin adlarını falan da yazsak olmaz mı?? Malum ilk tecrübe yaşamak durumunda olanlar ( ben gibi) Bu ne işe yarıy diyo :))

Bide unlar arasında tavşanlı bişi var.. Onu civilim den mi aldın?? Kalitesi nasıl??

denizcim çok güzelmişşş bunlarr:)))çok da kullanışlı aslında bizim hep bole uzun kollu almamız iyi olucak galiba kışın rahat ederizz üşümesin bebeciklerboshayallersmile
evet canım o ilk koyduğum resimlerin dışındakileri hep uzun kollu almaya karar verdik hem yandan çıtçıtlı badiler daha kullanışlıymış kafasından geçirmek zor olur çünkü bu pratik
çok tatlı ciciler denizcim.. Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin...

sağol canım amin inşallah kıyafeterini seviyorum deli gibi içim içime sığmıyor hayırlısıyla doğsalar kuzucuklarımız

İnşallahh cnm.. Ama ben teklifimi yineliyorm.. Aldıklarımızın neler oldugunu, kullanışını da paylaşalaım.. Örneğin işte şu hastane çıkışı: 11 parçası ii oluyo falan gibi...hihoyyyt

kıyafetler kutusundan çıakrdığımdan kırışık son aylara doğru yıkayıp ütülemek istiyorum o zaman belki dolabınıda almış oluruz şimdilik kendi dolabıma koyuyorum haa bide dün alış verişe gittik yumoşum yumuşatıcılarında indirim vardı bizde baby olanından aldık eşim diyor sen onu çocuk doğana kadar kullanırsın zaten bende indirimdeyken alayım dedim kıyafetlerini yıkacam nasılsa dimi

İnşallahh cnm.. Ama ben teklifimi yineliyorm.. Aldıklarımızın neler oldugunu, kullanışını da paylaşalaım.. Örneğin işte şu hastane çıkışı: 11 parçası ii oluyo falan gibi...hihoyyyt

cnm hep doğum yapanlar çok parçalıların çoğu parçası kullanılmıo 5 parçalı alın demişler...:tomato:

Durup şimdidien yıkamaya başlama da bebişin kıyafetlerini :ecrin_bebek:

iyi yapmışsın cnm bende indirimdeyken stoklarım herşeyi iyi oluo nasıl olsa yıkıcazz:kedi:

cnm hep doğum yapanlar çok parçalıların çoğu parçası kullanılmıo 5 parçalı alın demişler...:tomato:

Yohk en 11 alalım falan demeddim.. Örnegin hastane çıkkış seti alan biri resmi paylaşırken bu yorumu da yaparsa ii olur dedim -tatlicadiarzu- Ben daha hiçbişicik almadım kuzuucuguma :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…