- Konu Sahibi teknekazintisii
-
güle güle giysin tatliş cicilerini cnmm
çok şirinler:)
Eki Görüntüle 51940
Eki Görüntüle 51941
şimdilik bu kadar ,bundan sonra aldıklarımı biriktirmeden çeksem daha iyi olacak bilmiyorumkismile
bu takımı tatildeyken almıştık ilk cicisi bunlar eklemeyi unutmuşum
bu takımı tatildeyken almıştık ilk cicisi bunlar eklemeyi unutmuşum
evet canım o ilk koyduğum resimlerin dışındakileri hep uzun kollu almaya karar verdik hem yandan çıtçıtlı badiler daha kullanışlıymış kafasından geçirmek zor olur çünkü bu pratikdenizcim çok güzelmişşş bunlarr:)))çok da kullanışlı aslında bizim hep bole uzun kollu almamız iyi olucak galiba kışın rahat ederizz üşümesin bebeciklerboshayallersmile
çok tatlı ciciler denizcim.. Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin...
evet canım o ilk koyduğum resimlerin dışındakileri hep uzun kollu almaya karar verdik hem yandan çıtçıtlı badiler daha kullanışlıymış kafasından geçirmek zor olur çünkü bu pratik
sağol canım amin inşallah kıyafeterini seviyorum deli gibi içim içime sığmıyor hayırlısıyla doğsalar kuzucuklarımız
İnşallahh cnm.. Ama ben teklifimi yineliyorm.. Aldıklarımızın neler oldugunu, kullanışını da paylaşalaım.. Örneğin işte şu hastane çıkışı: 11 parçası ii oluyo falan gibi...hihoyyyt
evet canım o ilk koyduğum resimlerin dışındakileri hep uzun kollu almaya karar verdik hem yandan çıtçıtlı badiler daha kullanışlıymış kafasından geçirmek zor olur çünkü bu pratik
sağol canım amin inşallah kıyafeterini seviyorum deli gibi içim içime sığmıyor hayırlısıyla doğsalar kuzucuklarımız
kıyafetler kutusundan çıakrdığımdan kırışık son aylara doğru yıkayıp ütülemek istiyorum o zaman belki dolabınıda almış oluruz şimdilik kendi dolabıma koyuyorum haa bide dün alış verişe gittik yumoşum yumuşatıcılarında indirim vardı bizde baby olanından aldık eşim diyor sen onu çocuk doğana kadar kullanırsın zaten bende indirimdeyken alayım dedim kıyafetlerini yıkacam nasılsa dimi
kıyafetler kutusundan çıakrdığımdan kırışık son aylara doğru yıkayıp ütülemek istiyorum o zaman belki dolabınıda almış oluruz şimdilik kendi dolabıma koyuyorum haa bide dün alış verişe gittik yumoşum yumuşatıcılarında indirim vardı bizde baby olanından aldık eşim diyor sen onu çocuk doğana kadar kullanırsın zaten bende indirimdeyken alayım dedim kıyafetlerini yıkacam nasılsa dimi
cnm hep doğum yapanlar çok parçalıların çoğu parçası kullanılmıo 5 parçalı alın demişler...:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?