2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

ay cok cıcıler..
bebitonun cicileri
harıka..
lacivert body 8,00(veo)
kırmızı-beyaz 17,90 (next)
sekerler çokk..mınnacık..

teşekkür ederim canım:) daha iyileri senin bebişine olsun inşallah :)

teşekkürler belgun teyzesi:)

deniz,neva,özberk,bebish kızlar iyi günlerde giydirin
nevacığım bu arada ne kadar çok şey almışsın:))
maşallah canım benim

dirim sorma birkaç yerden aldım sadece ama kendimi tutamıyorum,oğluma bir şeyler aldıkça çok mutlu oluyorum kendime alsam bu kadar mutlu olmuyorum zemuszemus

bebish çok tatlı maşallah,prenses güle güle giysin :)

bebitonun cicileri

lacivert body 8,00(veo)
kırmızı-beyaz 17,90 (next)

deep çok tatlı hepsi birbirinden güzel maşallah,iyi günlerde giysin oğluşun zemuszemus

bebish
deep

güzel günlerde giysin bebişleriniz inşallah

ben daha başlamadım almaya sadece unibaby nin yenidoğan pamuk mendillerinden stok yaptım biraz kaydirigubbakcemile3

sağolun canlarımmm
ben netten bi annebakım çantası bulmuştum resmini koyimde bakın sizde bn çok beyendim ama bebek çantası kullanmayı düşünmüorum

bu pembe olanı..

mavisini yükleyemedimm..
ama çok güseller bayılıorum ben bu ayıya
oğlumun odasısın heryeri bu ayıdan oldu
dilim dönmüo ismine:)))ehühehehe

bu pembe olanı..

mavisini yükleyemedimm..
ama çok güseller bayılıorum ben bu ayıya
oğlumun odasısın heryeri bu ayıdan oldu
dilim dönmüo ismine:)))ehühehehe

guzelmıs ...ben kullanamıyorum bu cantaları...omzumdan düşüp dururyor..bır elımde çocuk omzumdan kaydıkca sınır oluyorum...
şirin bır sırt cantası daha kullanıslı oluyor bana gore...
yada uzun saplı..boynumdan gecırıp yana atıyorum...kayma problemı olmuyor..ama yukarıdakı canta çok seker buda bır gercekkk kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kızlar bende almstm bebıs ıcın canta ılk 2 ay rahattm ama bnm zilli kızım agırlastıkca tasımam zor oldu..gdp kendıme buyuk yandan takılabılen 2 canta aldm..tavsıyem aldgnz cantalarn yandanda takılabılen yanı boyundan takılabılen bısey olsun

bu arada kızlar bence artık yavastan da olsa baslayn hazırlıklara..bu sıpaların ısı bellı olmaz..bzm topıkten bazı arkadaslar 6.5 7 aylık dogum yaptı..hastane cıkısiniz battanıyeNZ pıkenız bezınz ıslak mendılnZ 1 bıberon 1 emzık mutlaka alın suandan ıtıbaren..bnm sutum hemen gelmemıstı ertesı gun geldı bıberon ısımıze yaramstı..daha sonra sagmıstım ıyıce bıberon lazmdı yanı..bır de unutmadan soyleym artık en guzel zamanlarınz tekmeler baslayacak,karnınız sekıl degstırecek ve sız cok mutlu olacaksınız..

merhaba tatlı annişler bbüyük bir hevesle bebek cantası aldım onca para dökerek..
sonuç 1 yada 2 kere kullandım...

sırt cantası cok rahat oluyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…