- 25 Nisan 2009
- 34.360
- 39.836
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
ay cok cıcıler..
kızlar bu da benm kuzumuhn cicileri
ama maalesef sadece bu var,daha bişiy almadık
bunda komşumun kızına almıştık,küçük geldi deiştiremedik,alırken benm meleğimin cnsiyeti belli deildi,ama içim gitmişti:)kısmet yine meleğimeymişopuyorumnanaktan
inşallah hepimiz güsel günlerde giydiririz cicilerini yavrularımıza:)):Saruboceq:
yerimseniben
harıka..bebitonun cicileri
sekerler çokk..mınnacık..lacivert body 8,00(veo)
kırmızı-beyaz 17,90 (next)
ayyy nevacım..ne kaaa gusel cıcıler almısın ogluna..
bunlara bırkaç tulum ve bırkaç badı daha ılave et yeter..hedıye geleceklerde var..
çok begendım cıcılerınızı saglıkla gıysın bebegın canımmmmmmmmmm
denızcım son ekledıgın pembe beyaz takımda cok guzel..iyi gunlerde gıysın kızçen..
kızlarrrrrrr hepinizinn meleklerinin cicileri çok güzelllll neva deniz baya baya alıyorsunuz yaaa ben gidipte kendim şöle hiç almadım dahaaaa babamızda almadııı bekleyelim diyor hala babamız annemde bekleyin diyor daha erkenmişşş sadece gelen hediyeler oldu çok şekerler minnicikk:)))amannn bunlarıda görünce içim gidiyor sırf almamak için bebek mağzalarına gitmiyorum :)))sadece kendime alıyorum bir tane diye giriyorum üçtane alıp çıkıyorum cmt lcw talan ettim:))) rabbim ii günlerde sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin kıslarrr hepsi birbirinden güzel cicilerin
deniz,neva,özberk,bebish kızlar iyi günlerde giydirin
nevacığım bu arada ne kadar çok şey almışsın:))
maşallah canım benim
kızlar bu da benm kuzumuhn cicileri
ama maalesef sadece bu var,daha bişiy almadık
bunda komşumun kızına almıştık,küçük geldi deiştiremedik,alırken benm meleğimin cnsiyeti belli deildi,ama içim gitmişti:)kısmet yine meleğimeymişopuyorumnanaktan
inşallah hepimiz güsel günlerde giydiririz cicilerini yavrularımıza:)):Saruboceq:
yerimseniben
bebitonun cicileri
lacivert body 8,00(veo)
kırmızı-beyaz 17,90 (next)
oğluşumun çantası
oğluşumun çantası
bebishcimmm çok tatlıymış kızının paticikleri mini ayağıyla giviversin artıkkk:asigim:
oğluşumun çantası
oğluşumun çantası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?