• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

pazardanaldım bunu:)), buda oğlumdansadece üstünü ve altını giydirdim bide battaniyesinikullanmıştıkdiğer parçaları etiketiyle kızımıbeklio :)))

balımm nettesorun var galiba bizim netbugün çok yavaş bide klavye basmıo:))hepsini birden yükleyeyim böle tektek çok sayfakaplıo ayıp olcakarkadaşlara facemde açık,bndeburdayımm istersenmsn açalımömm

kıslarr ne kaynatıonus bensizzz :sinifsinif:
cemoşumm buarada hepsi çok güsel olmuşşş
abisininkilerde çok şirinnn iyigünlerde kullanınn opuyorumnanaktan

bunu da pazardan aldım üzerinde çöp bebekler var :), oğlumun sadece bikaç kezgiydiği tulumu:), en sevdiğim tulumu:),bunlardaolmazsa olmaz ağız mendilleri..

Son düzenleme:
bidenemm çok güselll tulumlarınızzzz güle güle kullanın. bende cuma gün mendillerden aldım daha almalıyım galiba

sağol balımm...bunlaarı evdegiydidrim şöle bayılacağım bitulum bulamadım..dinarda vardıbitane binkerepişmanım almadığıma kocadenizlide bulamadımaynından:((
gördümmendillerinide bebekbakım örtünüde:))sevindsim dikkate almana beni,hak vericeksin kullandığında:))

bunlarda geçen alışverişte aldıklarımızı apar topar çekmiştim,zatenkarman çorman oldu yeniler,oğlumunkiler falan...
bakın ben size şimdi örgü desıra bekleyen beyendilklerimi gösteriyim..ama bunlardan önce elimde başka örnekler var onlar netten deil ama..

sağol balımm...bunlaarı evdegiydidrim şöle bayılacağım bitulum bulamadım..dinarda vardıbitane binkerepişmanım almadığıma kocadenizlide bulamadımaynından:((
gördümmendillerinide bebekbakım örtünüde:))sevindsim dikkate almana beni,hak vericeksin kullandığında:))

bitanem tabi dikkate alıcAM SEN tecrübelisin benden balımmmm.benim iyiliğimi istersin ayrıyettenopuyorumnanaktan
yalnız mendilleri 2.5 dedi pahalı mı normal mi cnm

bunlarda geçen alışverişte aldıklarımızı apar topar çekmiştim,zatenkarman çorman oldu yeniler,oğlumunkiler falan...
bakın ben size şimdi örgü desıra bekleyen beyendilklerimi gösteriyim..ama bunlardan önce elimde başka örnekler var onlar netten deil ama..

balım bende aldım canbebe bakım örtüsünden 1-2 daha alimmi peki???ooooo yazmayı bile koymuşşş işledin de bitti miii güle güle kullansın herşeyi güzell fıstık kızınzemuszemus

bitanem tabi dikkate alıcAM SEN tecrübelisin benden balımmmm.benim iyiliğimi istersin ayrıyettenopuyorumnanaktan
yalnız mendilleri 2.5 dedi pahalı mı normal mi cnm

normal cnm beyaz mendile benzerleride var onların fiyatını bilmiorum ama gördüğün gbi benmkilerişn hepsi sennkinden,yumuşak fiyatınormal 3,5sene önce bnde o civarlara almıştım..istersen al istersen doğumdan sonramemnun kalıp yetersiz olursa alırsın,ben eşime herçarşıya gidişinde ısmarlıodum..:))

Back
X