2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canımm hoşgeldinn güle güle sağlıklı günlerde kullansın bebeğin cicilerini inş...

Benim salon L seklinde oldugu için bi taraf ısınıyo bi taraf ısınımıyo bide ısınan tarafa tasıdık koltukları.. Ufoyla beraber ısınırız artık.. klima saglıklı degılmıs canım dediğin gibi bende eşim gelsin bakımını yaptırıcam ihmal etmemek gerekiyormuş bide hava nemlendiricisi kullanıcaz umarım bi zararı olmaz yapıcak bisey yok...
dogumuda gecenlerde konustuk ben hep sezeryan istiyordum dogumdan korktugum için kahraman beyde sezeryan yanlısı bi doktor işine geldi:) ama ben bu hafta fikrimi degıstırdım epidural normal istiyorum bi sıkıntı olmazsa ..tarih olarakta aralık 2. haftası dedi sezeryan için ama normal olursa 2 hafta daha uzayabilir dedi. pazartesi rendevumuz var tekrar konusacagız :) senin bebiş nasıl ? namık beye devam ediyorsunuz degilmi?

cnm benimkinide eskisi kadar hissetmiyordum kontrolde herşey yolunda çıktı sanırım büyüdükleri için bulundukları yere sığamıyorlar benim bebiş birde hep başı aşağıdaydı şimdi yukarıya çıkmış sezeryan olacağım için önemli değil gerçi

cnm o lahmacun lafından sonra bende durmam hemen sipariş veririm akşama eşim getirir ah bu lahmacun ah
cnm cicilerinide güle güle kullan resimlerinide bekliyoruz

selam kızlar,

bende eşimi işe gnderdim arkadaşım gelcekti akşam yemek için sipariş ettim ona şimdi bnde lahmacun istedim:)

bu arada benim kızımda eskisinin aksine daha bi hareketlendi hiç durmuyo bazen yatarak laptopu alıorum karnımın üstüne gelince çıldırıyo resmen cadı.

İnşallah herşey gönlüne göre olur canım...Kahraman Bey sezeryan tercih ediyor genelde...

Senin de bebişin de hakkında hayırlısı olsun canım

Benim pamuk kızım da iyi çok şükür :) kıpır kıpır :)) Namık Bey'e gidiyorum ben. Perşembe günü gidicem tekrar kontrole. Dua edin kızıma...Güzel şeyler söylesin doktorumuz...

Canım bir lahmacun istedi hepinize çektirdim galibaaa aman yememezlik yapmayın yiyin kızlar canınız çektiyse bizim akşama lahmacun ziyafeti var

dualarım seninle canım.. sen olumlu düşün hep.. bebişini saglıkla alacaksın kucagına

saol canım inşş hepimisin bebişleri iyi günlerde kullanır cicilerini
sorma lahmacun yicek herkes bu akaşam galia

karnım açıktı kızlar birşeyler yiyeceğim sonra grş.

kısss lahmacun yemeğemi gittin

Canım bir lahmacun istedi hepinize çektirdim galibaaa aman yememezlik yapmayın yiyin kızlar canınız çektiyse bizim akşama lahmacun ziyafeti var

ah belgun ah sorma sayende topik lahmacun yicek
bizimde canımıs istiyomuşda sayende yices

lahmacun dediniz benim de canımı çektirdiniz,ama ben dışardan almaktansa kendim yapmayı tercih ettim,kıyma da vardı buzlukta,hamurunu mayalicam şimdi,eşimin gelmesine hazır olur.tık tık 2 dkda yaparımyemekten sonra da yürüyüşe çıkıcam biraz,en azından hiç yürümedim demeyeyim

canım hadi gözün aydınn şekerde yokmuş çok şükür

işlerindede kolay gelsin bian önce bitsin inşallah

gözünaydın deniz dediğin gibi dikkat etmek lazım yinede .

denizcim gözünaydın, çok sevindim senin adına...

teşekkür ederim kızlar hepinize korkum geçti çok şükür daha iyiyim artık

lahmacun lahmacun bune ya benimde canım çekti şimdi bak

bende okudum bayıldım yaaaa hem güldüm hem çok duygulandım harika ve çok kolay olmuş darısı başımıza inşallah

bu arada sizin canınız lahmacın benimkide şöle yoğurtlu bir makarna istiyor ohhhh yesemmi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…