2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar sanki oğlum bi merdivenin tepesinden hoooooop diye atlıyor aşağıya,ne biçim sallanıyorum vurdukça,fazla güçlü olacak oğlum benim

bende bugün yıkamayı düşünüyorum ama atmadım daha tembelleştim iyice belkide yarına bırakırım

belgüncüm benim öyle ağrılarım yok ama,karnımda aşırı derecede sertleşme var kaç gündür,sanki çok yemek yemişim de tıkanmışım gibi.bir de aşağıya doğru vuruyor hep,habire tuvaletim geliyor,gece boyu uyutmuyor beni

of ne güzel siz yıkayıp yerleştiriyorsunuz eşyaları,benim daha taşınma işim var,bir taşınsam da bitseydi,her gün aklıma bir şey takılıyor zaten.yeni taşınacağımız ev,şimdikinin tam tersi yönünde,ben eşyalarımı burdaki girişe göre yaptırmıştım,şimdi orda her şey altüst olcak,offffff düşünmicem diyorum ama kafama takmadan edemiyorum da,bir yerleşseydik:2:

ay kızlar sanki oğlum bi merdivenin tepesinden hoooooop diye atlıyor aşağıya,ne biçim sallanıyorum vurdukça,fazla güçlü olacak oğlum benim

maşşallah minik arda ya
ben de dün gece eşime çok güldüm
ben sol tarfıma döndüm nasıl da uykum var tam dalıcam eşim sarılıp 'aşkım iyi misin niye sıçradın korktun mu bi yerin mi ağrıyo'dedi yoook dedim
sonra tekrar aynı şey oldu
ya ben sıçramadım diyorum inanmıyo
neyse üçüncü yine öle söyledi ben de o ben diilim minik kuş dedim
nasıl şaşırdı aşkım sen içindeki bu canavarla nasıl uyuyosun diyo
yavrum beniimm yatağı sallıyo artık

Son düzenleme:
slm kızlar,
benimde bugün belim ağrıyor özellikle yürürken zorlanıyorum

mügecim güle güle sağlıkla oturun yeni evinizd einş.,sende biraz dinlen dikkat et kendine

Bende bayramı bekleyemeden dönücem galiba .Bir hafta eşimle doya doya otururuz evimizde olmadı :26:

geçmiş olsun zapzup,bol bol istirahat et annenin yanındasın nasılsa sana bir güzel bakar iyileştirir,bayramı beklemeden dönüp eşinle 1 hafta geçirmek istiyorsun ama o cadaloz görümcen sizi rahat bırakır mı acaba eşin senin evde olmadığını falan söylese ya da gelmesine müsade etmezse tamam da bilemiyorum yani yine strese girmeyin sonra ...

geçmiş olsun,bende bel ağrısı ve sırt ağrısı oluyor o da dinlenmekle geçiyor ama çalışınca zor ,bütün gün koltukta bilgisayar başında oturuyoruz....

aynı şeyi benim ufaklıkta yapıyor sanki yüksek bir yerden atlıyor güm diye ses çıkıyor sarsılıyorum bir anda orda rahat durmuyorlar yaramazlık yapıyorlar

bizdede o durum mewcut canım yaaa maşallah kızım 3-4 gündür inanılmaz hareketli bende kumandayı karnımın üzrine koyuyorum kızım tekmeleri ile kumanda yere düşüyo çok hoşuma gidiyo benim

bundan sonrada sanırım hepimizin tuwalet sıkıntısı artıcak bayanlar

canım bende hep vardı bu tuvalet sıkıntısı ama gece 1 2 kez kalkardım şmdi çok sık kalkıyorum
geçen akşam nar yedim tam 6 kez kalktım uyuduğum uykudanda bişi anlamadım
tecrube oluyo işte bebişler doğduktan sonra çok sık kalkacaz geceleri

yaw ewet bi de benim kızım bi de hep aşağıda duruyo kaç defa namazı bozdum bu yüzden sayısını ben bile bilmiyorum çünkü hep altıma kaçırcakmışım gibi oluyo:26:
ben doğuma kadar uyumak istiyordum ama yaaa sonrasında zaten uyuyamayacağız

hamileyken taşınmak çok zor olsa gerek!!!!! kolay gelsin canım.normalde bile çok zor yani...benim oğluşumun odası hazır sayılırr,zevkle istedğim şeyleri alarak hazırlıyorum.odamız biraz küçük ama bebişe yeter :)))) dediğim gibi kıyafetleri yapıyorum bugün. sende yaparsın dert etme )

kızlar bide hıçkırıyolar oldu mu size hiç bilmiyorum
ayy bayılıyorum ozamanlara geçen gün bi 5 dk hıçkırdı benimki babasıda dinledi

evet hıçkırıyorlar çok komik oluyor sabahları ya da akşamları hıçkırıyor benimki birde sinir oluyor hareket edip duruyor

benim oğluşum daha aşağılara inmedi çok şükür arada kaburgamın altına giriyo sanki namazda zorlandığım terk şey eğilmek karnım tokken secdeye gitmekte zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum :))

canımm nerde eski uykularımızz bundan sonra karnımız büyüdükçede dönmemizde zorlaşacak her dönüşte uyanıyorum ben nerdeyse daha 2 ayımız varr

Son düzenleme:
ya ben bu hıçkırık olayını anlayamadım ((( çok merak ediyorum,değişik bişeyler yapıyor ama hıçkırık olduğunu nasıl anladınız? nasıl anlayabilirim?

bende bikaç hafta önce hissetmiştim oda 1 kere dahada olmamıştı
ama bu hafta başladı tekrar hıçkırmaya
böyle ufak vuruşlar gibi hissediyosun ama ritmik şekilde peşpeşe oluyo
kendi kalbin atıyoya onu karnında hissetmek gibi bişey

sağol canımcım sen nasılsın bu arada ne var ne yok?

günaydın güzelll anneler...:))

canımmmmmmmm hoşgeldinnnn tünaydınnnnn

evet cnm geceleri ağrıyor benimde öle bir vuruyorki ağrılar hiç uyutmuyor bacaklarımı sallaya sallaya kasa kasa kalıyorum galiba bundan sonra daahada zorlancaz

ardammmm yerim onu ben teyzemmmmmm

canıms ertleşme bende uzun zamandır var öle sertleşiyorki bazen dediğin gibi aynı...tuvaletimde hep olyuordu gece çok kalkıyordum şimdilerde ikiye falan düştü geceleri.. uykusuz uykusuz öle zor oluyorki sabah işe glemek üffff bu arada dün resimlerine baktım facedeeeee göbişinn süper olmuşşş yerim sizi:)

sanada günaydın daha doğrusu tünaydın aramıza yeni katıldın galiba hayırlı olsun seninde bebişin.. bende bebişimin olan kıyafetlerini yerleştirdimmm dolabınaaaa nasılda rengarengarengarenkkk oldu:)))) yıkancaklar var nevresimleri falan daha onlar yıkancak ütülencek en azından kabası yerleşti dolabınn gelip gidip açıyorum dolabı içine bakıyorum

sanada geçmiş olsun canım bu bel sırt ağrıları çok fenaa napcaz bilmem benimde sol kaburgm ağrıyor göğsümün altına doğru... bütün gün pc başında zor dediğin gibi.

kızlar bide hıçkırıyolar oldu mu size hiç bilmiyorum
ayy bayılıyorum ozamanlara geçen gün bi 5 dk hıçkırdı benimki babasıda dinledi

ya ben anlayamıyorum hıçkırık nasıl olyuorki bizimkide hiç durmuyor hareketli maşallah ama arada böle değişik atraksiyonlarda bulunuyor ama hıçkırık olup olmadını nasıl anlıcam bazen göbişim atıyor yada karnım pıt diyor atıyor peşpeşe oluyor özellşkle sakız çiğnerken ozmaan hıçkırıyormu acaba

evet belguncum onlar hıçkırık peşpeşe ritmik şekilde oluyo 1 2 dk sürebiliyo hatta bazen dahada uzun
yutmayı yeni öğrenmeye başladıkları için hıçkırıyolarmış kuzucuklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…