- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.321
SABEG : Benim bildiğim kadarıyla burun damarları genişliyor ve bu da burun tıkanıklığına yol açıyor.(((( bu arada HERKESE GÜNAYDINNNNNN. ben bugün beişimin kıyafetlerini yıkıyorum,ütülenecekler ve bitanecik meleğimin gelişine hazır olacaklar
ay kızlar sanki oğlum bi merdivenin tepesinden hoooooop diye atlıyor aşağıya,ne biçim sallanıyorum vurdukça,fazla güçlü olacak oğlum benim
ay kızlar sanki oğlum bi merdivenin tepesinden hoooooop diye atlıyor aşağıya,ne biçim sallanıyorum vurdukça,fazla güçlü olacak oğlum benim
mügecim güle güle sağlıkla oturun yeni evinizd einş.,sende biraz dinlen dikkat et kendineGünaydııın Kızlaar;
Birkaç gündür pek uğrayamıyorum. Evimizi taşıdık sonunda ! Ama kendimi pek kollayamadım sanırım. Dün çok kötüydüm. Karnım taş gibi sertleşti, kasıklarıma sanki iğneler batıyor gibiydi... Hani üşütürsünüz, gaz sancısı çekersiniz ya onun gibi...Zor oturup kalkıyordum resmen. Annemler ve eşimde panik oldular tabi. Bende korktum ama kimseye çaktırmıyorum :) Sabaha kadar hiç uyumadım. Canım kocam ya, o da uyumadı benimle... 5 dakikada bir "iyi misin" diye sordu durdu... Ayaklarıma sıcak su falan koyduk da biraz rahatladım. Aman kızlar, kendinize çok dikkat edin. Sakın üşütmeyin...
Geçmişi pek okuyamadım. Umarım tüm annişler iyidir.
Öpüyorum hepinizi kocaman
Hepinize günaydınlar.Hasta ve keyifsiz olan herkese allah şifa versin.Benimde sinüslerim iltihaplandı iyice.Boğazım davul gibi.Ballı süt yaptım ılık ılık içicem.Arada ateşim çıkıyor.Böyle olunca eşime olan hasretim artıyor.Hastayken insana annesinden çok düşüyor canım benim.Öyle işte
Mügecim yeni evin hayırlı olsun.Bol bol dinlenmeye çalış bari.
Bende bayramı bekleyemeden dönücem galiba .Bir hafta eşimle doya doya otururuz evimizde olmadı :26:
herkese kocaman günaydınnnn... herkes iyidir umarım..ben dün gece 11de yatmama rağmen sabaha kadar kol ve bacak ağrılarımdan hiç uyuyamadım romatizma gibiydi öle ağrıdıki koparmak sitedim bacaklarımıda kollarımıda(( bengay sürdük yetmedi ovduk yetmedi suyun altıına tuttuk yetmedi sabaha kadar uyku uyuyamadım çok uykusuzdum sabah 4 falandı yattım galiba 7,30 kalktım işe geldim üfff sizdede oluyormu böle ağrılar bacaklarda kollarda eklem yerlerim ağrıdı..sabah ecaneden ilk iş minoset aldım yine ağrırsa böle bu gece içicem mecbur çünkü dayanılmaz.. çok işim varrrrr ama nerden başlasam bilemiyorumm akşama çok yakın bir dostumun doğum günü oda hamiş 3,5 aylık tazecik ona süpriz yapacağız orda olcam bir an önce akşam olsada çıksam diye bekliyorum.
bu arada mügecim gözün aydın tatlım..hayırlısıyla sağlıklı huzurlu günlerde oturun yeni evinizde inş..
belgüncüm benim öyle ağrılarım yok ama,karnımda aşırı derecede sertleşme var kaç gündür,sanki çok yemek yemişim de tıkanmışım gibi.bir de aşağıya doğru vuruyor hep,habire tuvaletim geliyor,gece boyu uyutmuyor beni
bizdede o durum mewcut canım yaaa maşallah kızım 3-4 gündür inanılmaz hareketli bende kumandayı karnımın üzrine koyuyorum kızım tekmeleri ile kumanda yere düşüyo çok hoşuma gidiyo benim
bundan sonrada sanırım hepimizin tuwalet sıkıntısı artıcak bayanlar
canım bende hep vardı bu tuvalet sıkıntısı ama gece 1 2 kez kalkardım şmdi çok sık kalkıyorum
geçen akşam nar yedim tam 6 kez kalktım uyuduğum uykudanda bişi anlamadım
tecrube oluyo işte bebişler doğduktan sonra çok sık kalkacaz geceleri
of ne güzel siz yıkayıp yerleştiriyorsunuz eşyaları,benim daha taşınma işim var,bir taşınsam da bitseydi,her gün aklıma bir şey takılıyor zaten.yeni taşınacağımız ev,şimdikinin tam tersi yönünde,ben eşyalarımı burdaki girişe göre yaptırmıştım,şimdi orda her şey altüst olcak,offffff düşünmicem diyorum ama kafama takmadan edemiyorum da,bir yerleşseydik:2:
kızlar bide hıçkırıyolar oldu mu size hiç bilmiyorum
ayy bayılıyorum ozamanlara geçen gün bi 5 dk hıçkırdı benimki babasıda dinledi
yaw ewet bi de benim kızım bi de hep aşağıda duruyo kaç defa namazı bozdum bu yüzden sayısını ben bile bilmiyorum çünkü hep altıma kaçırcakmışım gibi oluyo:26:
ben doğuma kadar uyumak istiyordum ama yaaa sonrasında zaten uyuyamayacağız
evet hıçkırıyorlar çok komik oluyor sabahları ya da akşamları hıçkırıyor benimki birde sinir oluyor hareket edip duruyor
ya ben bu hıçkırık olayını anlayamadım((( çok merak ediyorum,değişik bişeyler yapıyor ama hıçkırık olduğunu nasıl anladınız? nasıl anlayabilirim?
hayrancım genelde drlar riske atmamak için sanırım normal doğumu tercih etmiyolar
görümcem italyadaydı sezeryana göre hazırlamış kendini ama dr normal olur herşey normal demiş ve normal doğum yapmış
belgün geçmiş olsun canım A LLAH şifa versin
günaydın güzelll anneler...:))
tatlım aynı ağrıları bende çekiyorum dayak yemişim gibi ağrıyo her tarafım özellikle geceleri uyuyacağım zaman kalkıp bi duş alıyorum sonra saolsun eşim özellikle ayak altlarıma masaj yapıyo öle uyuyp kalıyorm günler yaklaştıkça ben dha fazla zorlanmaya başladım cidden
belgüncüm benim öyle ağrılarım yok ama,karnımda aşırı derecede sertleşme var kaç gündür,sanki çok yemek yemişim de tıkanmışım gibi.bir de aşağıya doğru vuruyor hep,habire tuvaletim geliyor,gece boyu uyutmuyor beni
SABEG : Benim bildiğim kadarıyla burun damarları genişliyor ve bu da burun tıkanıklığına yol açıyor.(((( bu arada HERKESE GÜNAYDINNNNNN. ben bugün beişimin kıyafetlerini yıkıyorum,ütülenecekler ve bitanecik meleğimin gelişine hazır olacaklar
slm kızlar,
benimde bugün belim ağrıyor özellikle yürürken zorlanıyorum
geçmiş olsun,bende bel ağrısı ve sırt ağrısı oluyor o da dinlenmekle geçiyor ama çalışınca zor ,bütün gün koltukta bilgisayar başında oturuyoruz....
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?