- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.341
bu arada CANIM LAHMACUN İSTEDİİİİİİ HAYIRDIR:)
kızlar işlerim çok yoğun okuyamadım yazdıklarınızı haber vermek için girdim doktoruma sonucu fakslamıştım geri döndü gayet iyiymiş şekerim yok yani diyete de gerek yok dedi ama ben yinede dikkat etmeyi düşünüyorum inşallah şeker sorunu olan diğer arkadaşlarında iyi çıkar düzelir
bende rüyamda gördüm bu gece lahmacunları fırından çıkarıyolardı ama bitane bile yiyemedim
kızlar işlerim çok yoğun okuyamadım yazdıklarınızı haber vermek için girdim doktoruma sonucu fakslamıştım geri döndü gayet iyiymiş şekerim yok yani diyete de gerek yok dedi ama ben yinede dikkat etmeyi düşünüyorum inşallah şeker sorunu olan diğer arkadaşlarında iyi çıkar düzelir
benim oğluşum daha aşağılara inmedi çok şükür arada kaburgamın altına giriyo sanki namazda zorlandığım terk şey eğilmek karnım tokken secdeye gitmekte zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum :))
canımm nerde eski uykularımızz bundan sonra karnımız büyüdükçede dönmemizde zorlaşacak her dönüşte uyanıyorum ben nerdeyse daha 2 ayımız varr
slm kızlar,
geçmiş olsun zapzup,bol bol istirahat et annenin yanındasın nasılsa sana bir güzel bakar iyileştirir,bayramı beklemeden dönüp eşinle 1 hafta geçirmek istiyorsun ama o cadaloz görümcen sizi rahat bırakır mı acabaeşin senin evde olmadığını falan söylese ya da gelmesine müsade etmezse tamam da bilemiyorum yani yine strese girmeyin sonra ...
Haklısın canım.oraya gidincede ondan şikayet edicem.Bakalım dayanamazsam burada beklemem ama dayanmaya çalışıcam.Sana da Allah şifa versin.Magnezyum kullanmaya başladım bende ağrılarım azaldı.Ya birde dün hastanede mi artık nerede düşürdüysem kızımın (belkide oğlumun) 15 haftalıkkenki ultrason sonucu düşürmüşüm bi tek net onda görünüyordu.Koca gece ağladım.Eşimde ayrı kızdı. Vicdan azabı çekiyorum.Tek resmini kaybettim yavrumun.Annem hastaneye geri gitti ama orada kalmamış.Ne olur dua edin de bulayım.Çocuğunu pazarda unutmuş anneler gibi hissediyorum kendimi. Dün kendi kendime çocuğuma iyi bir anne olamayacağımı sahip ççıkamayacağımı düşündüm.
Haklısın canım.oraya gidincede ondan şikayet edicem.Bakalım dayanamazsam burada beklemem ama dayanmaya çalışıcam.Sana da Allah şifa versin.Magnezyum kullanmaya başladım bende ağrılarım azaldı.Ya birde dün hastanede mi artık nerede düşürdüysem kızımın (belkide oğlumun) 15 haftalıkkenki ultrason sonucu düşürmüşüm bi tek net onda görünüyordu.Koca gece ağladım.Eşimde ayrı kızdı. Vicdan azabı çekiyorum.Tek resmini kaybettim yavrumun.Annem hastaneye geri gitti ama orada kalmamış.Ne olur dua edin de bulayım.Çocuğunu pazarda unutmuş anneler gibi hissediyorum kendimi. Dün kendi kendime çocuğuma iyi bir anne olamayacağımı sahip ççıkamayacağımı düşündüm.
yok canım abartma neden sahip çıkamayasın çocuğun kağıt kadar olmayacak merak etme ii bir anne olcaksıninş bulursun cnm ama bulamasanda yine gözükmicekmisin doktora ozaman alırsın olmazsa...
günaydııııııııııınnnnnnnnnnn herkese
vallahi bu gün çok enerjiğim çünkü dün işten eve gittim inanmazsınız bir yattım hiç kalkmadan uyudum sabah kalktım off ya çok kötüydüm bu gün enerji full sanırım biraz halsizlik olsada uyku yok en azından birazdan işlerime bir gömülcem öğlene kadar bitiririm herhal arkadaşlar rahatsız olanlara çoook geçmiş olsun mügecim kendine dikkat et zaten son aylar zorlu bide soğuk algınlığı seni maf eder.
gerçi bende evde aynı tşörtlerle dolaşıyorum dikkat etmeden ama Allah korusun hepimizi bebişlerimizi şimdilik herkesi öpüyorum by
günaydınlar hepinize
hunnycim başınsağolsun ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun amcanın
hayrancım taşınmışsınız hayırlı olsun güle güle oturun inş yeni evinizde
mügecim siz de taşınmışsınız sizin de hayırlı olsun güle güle oturun inş.amann kendine dikkat et son zamanlardayız ALLAH aksi bi durum yaşatmasın
Günaydın kizlar hasta olanlara gecmis olsun benim de karnımda zaman zaman sertleşme oluyo bı anda tas gibi oluveriyo korkuyorum ben de bu hafta gidince sorucam doktoruma...
canım benim tabi ki de adam üzülür seni ve bebeğini uzun zaman göremeyecek ama görümce derdinden de kurtuldun bir yandan o hengamede gelip gidecekler sana yardım da etmeyecekler boşver eşin gelir özleyince görür seni bazen ayrılıklar iyi oluyo benim de eşim askerdeyken kıymetimi çok anladı ayrılık faydalı oldu
canım hayırlı olsun yeni evin ben de taşındım yerleştim de sonunda
herkeze günaydın nasılsınız
hunny canım başın sağolsun amcanı kaybetmişsin mekanı cennet olsun.
taşınan kızlar yeni evinizde güle güle oturun.bebişler gelmeden değişiklik iyi olur ferah ferah oturursunuz.ama dikkatli olun yormayın kendinizi.
rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun.kışın hamile olmanında dezavantajı bu hemen kapıyoruz ilaçda kullanamayınca iyileşme süreci zor oluyor.
günaydınn.
hunny ve müge oh taşınma işi bitmiş,ne güzel darısı başıma.bayramdan sonra ben de inşallah yeni evimde olucam.
bugün doktorumu aradım,bayram için memlekete gitmek istiyorum sorun olur mu diye,maalesef izin vermedi5 saatin üzerinde yolculuklarda ben mesuliyet kabul etmem dedi,risk almaya gerek yok dedi.yani 9 gün boyunca eve tıkılıp kalıcaz yapcak birşey yok
Hepinize günaydınlar.Hasta ve keyifsiz olan herkese allah şifa versin.Benimde sinüslerim iltihaplandı iyice.Boğazım davul gibi.Ballı süt yaptım ılık ılık içicem.Arada ateşim çıkıyor.Böyle olunca eşime olan hasretim artıyor.Hastayken insana annesinden çok düşüyor canım benim.Öyle işte
Mügecim yeni evin hayırlı olsun.Bol bol dinlenmeye çalış bari.
herkese kocaman günaydınnnn... herkes iyidir umarım..ben dün gece 11de yatmama rağmen sabaha kadar kol ve bacak ağrılarımdan hiç uyuyamadım romatizma gibiydi öle ağrıdıki koparmak sitedim bacaklarımıda kollarımıda(( bengay sürdük yetmedi ovduk yetmedi suyun altıına tuttuk yetmedi sabaha kadar uyku uyuyamadım çok uykusuzdum sabah 4 falandı yattım galiba 7,30 kalktım işe geldim üfff sizdede oluyormu böle ağrılar bacaklarda kollarda eklem yerlerim ağrıdı..sabah ecaneden ilk iş minoset aldım yine ağrırsa böle bu gece içicem mecbur çünkü dayanılmaz.. çok işim varrrrr ama nerden başlasam bilemiyorumm akşama çok yakın bir dostumun doğum günü oda hamiş 3,5 aylık tazecik ona süpriz yapacağız orda olcam bir an önce akşam olsada çıksam diye bekliyorum.
bu arada mügecim gözün aydın tatlım..hayırlısıyla sağlıklı huzurlu günlerde oturun yeni evinizde inş..
ay kızlar sanki oğlum bi merdivenin tepesinden hoooooop diye atlıyor aşağıya,ne biçim sallanıyorum vurdukça,fazla güçlü olacak oğlum benim
belgüncüm benim öyle ağrılarım yok ama,karnımda aşırı derecede sertleşme var kaç gündür,sanki çok yemek yemişim de tıkanmışım gibi.bir de aşağıya doğru vuruyor hep,habire tuvaletim geliyor,gece boyu uyutmuyor beni
kızlar bide hıçkırıyolar oldu mu size hiç bilmiyorum
ayy bayılıyorum ozamanlara geçen gün bi 5 dk hıçkırdı benimki babasıda dinledi
belgüncüm fotolara yorumun için teşekkür ederim canım benim.
mügecim annemler gelicek taşınacağım zaman,onlara güveniyorum zaten,ama ben karışmadan duramam,benim elimi kolumu bağlamaları lazım o gün,gerçi o da yetmez hiç susmadan konuşur işlerine karışırım bu sefer de
kızlar hiç yürüyüş filan yapıyor musunuz siz,ya da nefes egzersizleri filan?
belgüncüm sana da çok geçmiş olsun. Benimde bel ağrılarım fazlalaştı birkaç gündür. Dikkat et kendine...
Yeni evime beklerim artık :))
..
belgüncüm fotolara yorumun için teşekkür ederim canım benim.
Mügecim annemler gelicek taşınacağım zaman,onlara güveniyorum zaten,ama ben karışmadan duramam,benim elimi kolumu bağlamaları lazım o gün,gerçi o da yetmez hiç susmadan konuşur işlerine karışırım bu sefer de
Kızlar hiç yürüyüş filan yapıyor musunuz siz,ya da nefes egzersizleri filan?
kızlar merhaba :))))))))) herkezler iyidir inşallah.. Tasınan arkadaslarım yeni evleriniz hayırlı olsun ... Benim kocamda dellendi bi ara ille kaloriferli bi eve taşınalım bebişi ya ısıtamazsak diye ama hamileyken bana taşınmak coook zor geldi.. Hem hamilelik hem durduk yere bir sürü masraf.. Bizde odanın seklini değiştirdik koltukları klimanın altına koyduk.. Bide ufo aldım olurda klima ısıtmazsa diye bakalım artık:)))))
kızlar birde bu aralar artık bebeğimi eskisi kadar sık hissetmiyorum.. Hareketleri cok daha net ve sert ama eskisi kadar sık degil buda normaldir değilmi??
kızlar merhaba :))))))))) herkezler iyidir inşallah.. tasınan arkadaslarım yeni evleriniz hayırlı olsun ... benim kocamda dellendi bi ara ille kaloriferli bi eve taşınalım bebişi ya ısıtamazsak diye ama hamileyken bana taşınmak coook zor geldi.. hem hamilelik hem durduk yere bir sürü masraf.. bizde odanın seklini değiştirdik koltukları klimanın altına koyduk.. bide ufo aldım olurda klima ısıtmazsa diye bakalım artık:)))))
kızlar birde bu aralar artık bebeğimi eskisi kadar sık hissetmiyorum.. hareketleri cok daha net ve sert ama eskisi kadar sık degil buda normaldir değilmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?