- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.481
Biz 28. haftadan itibaren 2 hafta da bir gidiyoruz
canım zamanında gelir inşallah bebişlerimiz öyle deme ya
inş. kuzum yaaayy canım Allah korusun inş vaktinde gelir doktorunda daha sık çağırırr
canım çok geçmiş olsunn evet ilaç kullanmayınca iyileşme sürecide çok uzuyo neyseki atlatmışsın..Günaydın herkese
Uzun zamandan beri giremiyordum faranjit olmuştum ordanda gribe çevirdi annemlere gittim nerdeyse 10 günden beri yatıyordum..Allahtan şimdi şimdi iyileşmeye başladım da evime döndüm..Hastalanınca ilaç kullanmamak ne kadar kötüymüş yaaaa..Hastalık uzadıkça uzadı..Neyse bebişler iyi olsun da..Bu arada arkadaşlar hediyelerin fotolarını koymaya başladık mı? Başladıysak bende çekip koyacağım da..
bende yarın gideceğim bebeğimi görmeye Allah izin verirse, nerdeyse 1 aydır görmüyorum.bakalım bizim kontrolleride düşürecekmi doktorumuz:44:
Günaydın herkese
Uzun zamandan beri giremiyordum faranjit olmuştum ordanda gribe çevirdi annemlere gittim nerdeyse 10 günden beri yatıyordum..Allahtan şimdi şimdi iyileşmeye başladım da evime döndüm..Hastalanınca ilaç kullanmamak ne kadar kötüymüş yaaaa..Hastalık uzadıkça uzadı..Neyse bebişler iyi olsun da..Bu arada arkadaşlar hediyelerin fotolarını koymaya başladık mı? Başladıysak bende çekip koyacağım da..
cnm fotoları koymaya başlandıGünaydın herkese
Kızlar ben daha yeni gttim ya doktora birde b aşka doktora gitmek istiyorum cinsiyetini kesin öğrenmek için.Sizce böyle ultrasona sıksık sokmak zararlı mıdır?Babam kendi keyfin için çoğu sokma ultrasona o kızdır diyorGitme bence yok falan dedi.Ne yapayım bilemedim :26:
Günaydın herkese
bende yarın gideceğim bebeğimi görmeye Allah izin verirse, nerdeyse 1 aydır görmüyorum.bakalım bizim kontrolleride düşürecekmi doktorumuz:44:
Kızlar ben daha yeni gttim ya doktora birde b aşka doktora gitmek istiyorum cinsiyetini kesin öğrenmek için.Sizce böyle ultrasona sıksık sokmak zararlı mıdır?Babam kendi keyfin için çoğu sokma ultrasona o kızdır diyorGitme bence yok falan dedi.Ne yapayım bilemedim :26:
Günaydın herkese
İyi dilekleriniz için çok saolun kızlar..Fotoğraf makinemin pili yok akşam eşim getirecek hemen çekip koyacağım
zararlı değil canım herkes söylemiş zaten dr larda zarasız olduğunu belirtiyolar sürekli endişelenmeden gidebilirsin benceKızlar ben daha yeni gttim ya doktora birde b aşka doktora gitmek istiyorum cinsiyetini kesin öğrenmek için.Sizce böyle ultrasona sıksık sokmak zararlı mıdır?Babam kendi keyfin için çoğu sokma ultrasona o kızdır diyorGitme bence yok falan dedi.Ne yapayım bilemedim :26:
günaydın herkesee
biz de yine sabaha karşı uyandık öööle dönüp durdum
ya çok şükür benim bacaklarım ağrımıyo ama sürekli yürüyorum evin içinde
5dk dan fazla sabit durursam tutulmuş gibi oluyo
bi de bebiş artık kaburgalarıma batıyo
dimdik durmak zorundayım
Günaydın herkese
Günaydın herkese
günaydın herkesee
biz de yine sabaha karşı uyandık öööle dönüp durdum
ya çok şükür benim bacaklarım ağrımıyo ama sürekli yürüyorum evin içinde
5dk dan fazla sabit durursam tutulmuş gibi oluyo
bi de bebiş artık kaburgalarıma batıyo
dimdik durmak zorundayım
Geçmiş olsun canım benimde bademcikler davul gibi atlatamıyorum bir türlü.Allahtan annemdeyimde iş falan yapmıyorum hiç
benimde sağ kaburgamın altına giriyo bazen özellikle arabayla dışarı çıkınca korkuyomu ne kuzum saklanıyo oraya sanki dimdik oturmak zorunda kalıyorum..
günaydın kızlarrrr...
TATLICADI2 : geçmiş olsun((((ben öğretmen olduğum için faranjit bende kronik olmuş durumda.ama yediklerime ve içtiklerime o kadar dikkat ediyorum ki çok şükür hamileliğimde olmadı.
bende cuma günü göreceğim bebişimi.bizde 31 haftalığız ama bende ayda bir gidiyorum.özlüyorum onu :))))))) bakalım nasıl olmuş kuzucuk çok merak ediyorum!! benim zaten ultrason fotoğraflarım bir türlü güzel çıkmadı.illaki surartını kapatıyor.hiç fotojenik değil oğlum :)))))
sorma canım benimde 2 oldu sağ tarafıma kayıyo iice çok fena canım acıo ööle kayınca eşimde rahatmı değil acaba sıkışıomu ki dio
artık iice hareketleri sertleşti ama 2 hafta sonra az hissetmeye başlıcakmışıs yerleri darlmaya başlıycağı için..
kızlarr bende oğluşumun kıyafetlerini yıkıyorum bugün dün tembellikten yıkayamadım
bugün attım makineye hepsini ters çevirene kadar bi hal oldum minik minik şimdi nasıl ütüleyeceğim onları onu düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?