2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biz 28. haftadan itibaren 2 hafta da bir gidiyoruz
canım zamanında gelir inşallah bebişlerimiz öyle deme ya

inş. canımcım gönlüm tabiki zamanında gelmesinden yana ama nettede yazıyo 32 haftadan sonra daha sık gidilmeli diye beni hep ayda 1 çağırdı son gittiğimdede 30 haftalıktım sorunsuz bi hamilelik geçiriyorum diye heralde gelecek ay gel dedi hemşiresi yani biraz geç oluyo ama bi sorun çıkmadığı sürece gitmicem artık..

ayy canım Allah korusun inş vaktinde gelir doktorunda daha sık çağırırr
inş. kuzum yaa
canım çok geçmiş olsunn evet ilaç kullanmayınca iyileşme sürecide çok uzuyo neyseki atlatmışsın..
bende yarın gideceğim bebeğimi görmeye Allah izin verirse, nerdeyse 1 aydır görmüyorum.bakalım bizim kontrolleride düşürecekmi doktorumuz:44:

canım inşallah düşürür sizin kontrolleri dr un uzun zaman olmuş seninde görmeyeli

Kızlar ben daha yeni gttim ya doktora birde b aşka doktora gitmek istiyorum cinsiyetini kesin öğrenmek için.Sizce böyle ultrasona sıksık sokmak zararlı mıdır?Babam kendi keyfin için çoğu sokma ultrasona o kızdır diyor Gitme bence yok falan dedi.Ne yapayım bilemedim :26:

günaydın herkesee
biz de yine sabaha karşı uyandık öööle dönüp durdum
ya çok şükür benim bacaklarım ağrımıyo ama sürekli yürüyorum evin içinde
5dk dan fazla sabit durursam tutulmuş gibi oluyo
bi de bebiş artık kaburgalarıma batıyo
dimdik durmak zorundayım

geçmiş olsun canım
koyuyoruz artık fotoları
hadi seninkine de balakım

cnm fotoları koymaya başlandı

ultrasona sık girmek tehlikeli değil en son ne zman gitmiştin sen ne zamana randevu verdi dr. o zaman da öğrenebilirsin ama bebeişler büyüdükçe bazı yerleri görmek zorlaşıyor cnm

Canım çok geçmiş olsun. İlaç kullanmadığın hastalığı atlatmanda uzun sürdü tabii ki. Bol bol C Vitamini al canım doğal yollardan :) Portakal, kivi v.s. tüketmeye çalış.

bende yarın gideceğim bebeğimi görmeye Allah izin verirse, nerdeyse 1 aydır görmüyorum.bakalım bizim kontrolleride düşürecekmi doktorumuz:44:

demek sende yarın bebişi göreceksin. hepimiz güzel haberlerle döneriz inşallah canım :))

canım ultrasonda radyasyon yoktur, bu yüzden tomografi ve röntgen gibi sakıncalı değil. eğer içine sinmiyorsa bir başka doktora gidip muayene olmanda bence bir sakınca yok... ama bence de kız o bebiş :))

bu arada çok geçmiş olsun cnm önceki hamileliğimde geçirmiştim çok zor oluyor biliyorum çok dikkat et kendine

Pazartesi gittim.Şimdi ben annemdeyim ya eve gidince bir daha ne zaman ultrasona girerim bilmiyorum.Bugün tekrar girmeyi düşünüyorum.Tahlillerimide yaptırırım hem özel hastanede bayağ tutuyordu.Annemlere de yük olmak istemedim.Bakalım kızım demeye de öyle bir alıştımki oğlum demeye dilim varmıyor .Bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
zararlı değil canım herkes söylemiş zaten dr larda zarasız olduğunu belirtiyolar sürekli endişelenmeden gidebilirsin bence

benimde sağ kaburgamın altına giriyo bazen özellikle arabayla dışarı çıkınca korkuyomu ne kuzum saklanıyo oraya sanki dimdik oturmak zorunda kalıyorum..

günaydın kızlarrrr...
TATLICADI2 : geçmiş olsun ((((ben öğretmen olduğum için faranjit bende kronik olmuş durumda.ama yediklerime ve içtiklerime o kadar dikkat ediyorum ki çok şükür hamileliğimde olmadı.

bende cuma günü göreceğim bebişimi.bizde 31 haftalığız ama bende ayda bir gidiyorum.özlüyorum onu :))))))) bakalım nasıl olmuş kuzucuk çok merak ediyorum!! benim zaten ultrason fotoğraflarım bir türlü güzel çıkmadı.illaki surartını kapatıyor.hiç fotojenik değil oğlum :)))))

Çok geçmiş olsun
evet hediyeler gösterime çıktı bende akşam koyacağım inşallah

doktora gidecek diğer arkadaşlarda güzel haberlerle döner inşallah

ayy canım çok geçmiş olsun neyse ki atlatmışsınn
iyileşmektense yakalanmamak daha kolay onun için bolbol vitamin almaya bak
fotolarda eklenmeye başlandı... senden de bekliyorus ama ben nezaman eklerim bilemiyorum...

yok canım ultrasonun bi zararı yok ben ilk başlarda düşük tehlikem vardı 2-3 günde bir gider olduk bulantılardan psikolojik olarakda çk etkilendim ağlayarak gidiyodum ya bişii olursa die ama doktor hergittiğimde bebişimi gösteriodu da rahatlıyodum onun için yani zararı olsa ben göremessdim tehlike de varken
için rahat etmediyse bide başka doktora git bakalım o ne dicek hem doya doya görmüş olursunn
bak bugünlerin tadını çıkar ööle gidicem eşimi ösledim diye de mızmızlanma annenleride üsme
onlar seni mutlu etmek için herşeyi yapıolardımm sende mutlu olmaya bak

ne güsel canım bak bacakların ağrımıomuş inş hep bööle gider
ben ağrıyla krampla uyanıyorum he bişii yoksa hiç kıpırdamadan yatıyorum heryerimin uyuşmasına razıyım yani
neyse ki 3 aydan da as kaldı hayırlısıyla bi atlatabilsek

Geçmiş olsun canım benimde bademcikler davul gibi atlatamıyorum bir türlü.Allahtan annemdeyimde iş falan yapmıyorum hiç

aman dikkat et bende şifayı kapıorum galiba :2: sabahdan beri hapşık hapşık

kızlarr bende oğluşumun kıyafetlerini yıkıyorum bugün dün tembellikten yıkayamadım
bugün attım makineye hepsini ters çevirene kadar bi hal oldum minik minik şimdi nasıl ütüleyeceğim onları onu düşünmeye başladım

benimde sağ kaburgamın altına giriyo bazen özellikle arabayla dışarı çıkınca korkuyomu ne kuzum saklanıyo oraya sanki dimdik oturmak zorunda kalıyorum..

sorma canım benimde 2 oldu sağ tarafıma kayıyo iice çok fena canım acıo ööle kayınca eşimde rahatmı değil acaba sıkışıomu ki dio
artık iice hareketleri sertleşti ama 2 hafta sonra az hissetmeye başlıcakmışıs yerleri darlmaya başlıycağı için..

benim oğlumda öyle utanıyo dicem ama saolsun pipisi meydanda bi yüzünü kapatıp duruyo en son gittiğimde sırtını dönmüştü hiç göstermedi

evet bende okudum onu netten 32 haftadan sonra azalır diyo hareketler
bizde vesveseler başlıcak desene
hayırlısıyla bi doğsalarda kavuşsak meleklerimize

bunlar tatlı işler canım kolay gelsinn
bende hazırlamak için sabırsızlanıyorum ama daha annemde eşyalar var kayınvaldemde var hepsi gelsin ööle hepsini beraber yıkayıp toparlıyım diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…