2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım,

allah kavuştursun.

bebişin cicilerini güle güle gysin inşallah.

valla uyku problemi bndede var malesef bi yerlerim ağrıdığı için değilde genelde uykumun kaçmasından dolayı

günaydın tatlı annelerim

tatlım o uyku problemi hepimizde war sanrım ben ağrılarımdanda uyuyamıyorm tuwalete gitmektende eşinin d.günü kutlu olsun inş hep beraber güzel bir hayat geçirirsinz sağlıklı we huzurlu

tatlım rabbim tez zamanda kawuştursn eşinle seni seninde dedğin gibi alllah kaza bela wermedn sağlıkla gider gelir inş cicilerinzde hayırlı olsun buarada güle güle giysin oğluşun inş

günaydın herkese..bende de farklı bir uyku sorunu var gece 11gibi uykudan artık bayılacak duruma geliyorum ama benim oğlum geç uyuyor onunla 12gibi uyuyoruz.sonrada ben sabah 8de bi uyanıyorum o oluyor.valla hayatımda ilk kez bu kadar deliksiz uyuyorum darısı hepinize olsun.umarım çocuklarımız bol bol uyusunlar..

günaydın canım ne güsel ben uyumak istiyorum ama bir türlü beceremiyorum sabahları hiç uyumamış gibi uyanıyorum ben yaaaa

Günaydın güzel anneler

kahvaltı yapıp geleceğiz gece kuşları yine kaynatmış sanırım

günaydın tatlım

günaydın canım,

allah kavuştursun.

bebişin cicilerini güle güle gysin inşallah.

valla uyku problemi bndede var malesef bi yerlerim ağrıdığı için değilde genelde uykumun kaçmasından dolayı

tatlım rabbim tez zamanda kawuştursn eşinle seni seninde dedğin gibi alllah kaza bela wermedn sağlıkla gider gelir inş cicilerinzde hayırlı olsun buarada güle güle giysin oğluşun inş[/QUOTE]

sağolun kızlar valla ben ağrılardan dolayı uyuyamıyorum dinlenemiyorum ki
ağrılarım dinsin allah hepimizin yardımcısı olsun...

inş canım kim senin yerinde olmak istemez ki valla.

Son düzenleme:
Herkese günaydın güzel anneler..çok halsiz başladım güne inş çabuk biter bu günnnnnn

günaydın cnm ah sana kıyamam ben yaaa ha gayret az kaldı allahın izniyleee allahım yardım etsin kolaylık versin sana canım

doğumgünü kutlu olsun eşinin senli ve bebişinizle sağlıklı uzunn güzel ömürleri olsun inş..

allah kavuştursun canım. güle güle kullansın oğluşunda cicilerini inş..sağlıkla sıhatle..

Günaydınn güzel anneler... arada sesimi duyurup burda olduğumu hissettireyim dedim..:)) herkes iyidir umarım...normalde bu hafta ben artık izne çıkıyorum ama dr. devam edebilirsen et dedi bayrama kadar deniyim diyorum.. bakalım hayırlısı hepinizi çok öptüm..

kızlar ya bişey sorucam oyun parkı alanlar ebatları kaç sizinkinin

70*100 çokmu küçük olur sizce?

canım benimki 80 e 115 genişliği güzel evet ama çok büyük kapılardan geçmiyo aldığımın küçüğüde yoktu değiştiremedim 70 e 100 iyi olur gibime geliyo

bu arada herkeslere günaydın kızlarr bende bugün ufak bi temizlik yapıcam evim çok tozlanmışş

günaydın Belgüncüm bende zorla çalışıyor gibiyim işten ayrılacağım ama o kadar iş var ki yapılacak off offf

off valla çalışmayı seviyorum ama yorgun düşüyorum otursamda beyinen yorgunluk yetiyor.benim iznime daha var üfff şu bayram gelse(( gerçi çalışmayı düşünüyorum dayanabildiğim kadar ama bakalım

kuzucummm evet ateş alıp gidiyorsunnn özletme çok kendini.. biz iyiyiz hamdolsuns en nasılsın asıl..ohhh ne güzell iznin geldiii benimde gelsin artık..

günaydın hanımlar

bende park yatağı geniş olanını aldım dar olan yatakta belli bir süre sonra çocuk dönerken sık sık uyanıyormuş dar geliyor dediler bende büyük olanı aldım

belgünüm merak etme en sıkı takipçinim pek sesim çıkmasa da faceden burdan haberlerini alıyorum...valla istanbula gidilcek olsa seni görmek için geleceğim..inşallah birgün yüzyüze tanışırız canım benim..

slm kızlar,
nasılsınız?ben bugün evdeyim işe gitmedim belim ağrıyordu izin aldım,yarın giderim artık işlerim var çünkü bu cumartesi kontrolüm var sanırım doğum iznimde belli olacak,son 3 haftaya kadar çalışabilirsem eğer yine haftanın belli günlerinde işe gitmeyi teklif edeceğim aynı zamanda bilgisayarıma bağlanıp işleri takip edebilirim diye düşünüyorum istanbulun trafik çilesine katlanacak sabrım kalmadı artık yoruldum...
bebek şekerlerinin malzemelerini geçen hafta almıştık bir başlayayım dedim of yapamadım ne kadar beceriksizim hevesim gitti belki aldığım yere geri verip onlardan yapmasını isteyeceğim biraz uğraştıracak beni

günaydın hanımlar

bende park yatağı geniş olanını aldım dar olan yatakta belli bir süre sonra çocuk dönerken sık sık uyanıyormuş dar geliyor dediler bende büyük olanı aldım

biz park yatağı 70*110 aldık kapıdan rahat geçmesi açısından

saolun kızlar ben birebir görmedim netten baktım şimdi acaba çokmu küçük olur dedim ama iyi sanırım.

Günaydııın Kızlaar;

Umarım herkes iyidir. Bebişler iyidir... Ben heyecanan yerimde duramıyorum! 13:45'de doktor randevumuz var. Elimden gelse şimdi çıkıcam işten Karşıyaka'ya kadar yürüyeceğim :) kocişim 12:00'de alıcak beni burdan. Birlikte gidicez. Bakalım benim pamuk kızım nasılmış :)Dua edin bizim için kızlar, güzel haberlerle, müjdelerle dönelim :))

Hepinizi kocaman öpüyorum

günaydınlar herkese....
ben de uyuyamadım yine bütün gece dön dur
sabaha karşı tam uyudum eşim işten geldi 8.30 da
sen uyu ben kahvaltı hazırlarım dedi ama tabi ben duramadım kalktımm
şimdiden çook uykum var:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…