- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.621
merhaba canım biz iyiyiz çok şükür sende ne var ne yokslm kizlar nasil gidiyor?
Günaydııın Kızlaar;
Umarım herkes iyidir. Bebişler iyidir... Ben heyecanan yerimde duramıyorum! 13:45'de doktor randevumuz var. Elimden gelse şimdi çıkıcam işten Karşıyaka'ya kadar yürüyeceğim :) kocişim 12:00'de alıcak beni burdan. Birlikte gidicez. Bakalım benim pamuk kızım nasılmış :)Dua edin bizim için kızlar, güzel haberlerle, müjdelerle dönelim :))
Hepinizi kocaman öpüyorum
Günaydııın Kızlaar;
Umarım herkes iyidir. Bebişler iyidir... Ben heyecanan yerimde duramıyorum! 13:45'de doktor randevumuz var. Elimden gelse şimdi çıkıcam işten Karşıyaka'ya kadar yürüyeceğim :) kocişim 12:00'de alıcak beni burdan. Birlikte gidicez. Bakalım benim pamuk kızım nasılmış :)Dua edin bizim için kızlar, güzel haberlerle, müjdelerle dönelim :))
merhaba canım biz iyiyiz çok şükür sende ne var ne yok
inşallah güzel haberler getirirsin canım
bizde 3 den sonra gideceğiz beni de kocişim alacak gerçi hastane 5 dk uzağımda ama babası da görsün diye beraber gideceğiz
canım sende güzel haberlerle dönersin inşallah.. sizin haberlerinizle bizde heyecanlanıyoruz..:79:
belgünüm merak etme en sıkı takipçinim pek sesim çıkmasa da faceden burdan haberlerini alıyorum...valla istanbula gidilcek olsa seni görmek için geleceğim..inşallah birgün yüzyüze tanışırız canım benim..
slm kızlar,
nasılsınız?ben bugün evdeyim işe gitmedim belim ağrıyordu izin aldım,yarın giderim artık işlerim var çünkübu cumartesi kontrolüm var sanırım doğum iznimde belli olacak,son 3 haftaya kadar çalışabilirsem eğer yine haftanın belli günlerinde işe gitmeyi teklif edeceğim aynı zamanda bilgisayarıma bağlanıp işleri takip edebilirim diye düşünüyorum istanbulun trafik çilesine katlanacak sabrım kalmadı artık yoruldum...
bebek şekerlerinin malzemelerini geçen hafta almıştık bir başlayayım dedim of yapamadım ne kadar beceriksizim hevesim gitti belki aldığım yere geri verip onlardan yapmasını isteyeceğimbiraz uğraştıracak beni
Günaydııın Kızlaar;
günaydınlar herkese....
ben de uyuyamadım yine bütün gece dön dur
sabaha karşı tam uyudum eşim işten geldi 8.30 da
sen uyu ben kahvaltı hazırlarım dedi ama tabi ben duramadım kalktımm
şimdiden çook uykum var:78:
belgun sana özelden msj attım gelmedi mi?
Ayyy cnm gece gece öldüm gülmektennnn... Benim kocşinkiler fazla anlaşılmı ama siz yakında maça falan da gidersiniz eşinle
günaydın kızlar herkes uyuyo galiba
ben yine kaşıntılı ve şeker diyetli insülinli hayatıma devam ediyom
bu kızlar bende hal bırakmadı bi hamilenin yaşayabileceği sıkıntıları sırasıyla yaşıyom galiba anneme bu kadar kız yeter daha çocuk yapmasın diyolar ki beni bu kadar yordular
günaydın güzel annelerr nasılsınız bakalım biz cok yorgunuz bugun dun gece eşimin eskı işyerıne veda yemegı vardı oraya gıttık arkadaslarını arayıp organızasyon yaptım bugun dogum gunu esım dun arkadasları ile pasta keselım dedım .süpriz oldu cok sasırdı.:))dünün yorgunlugu var uzerımızde bugunde güzel bir aksam yemegı yapıcam bakalım düşünüyorum ne yapsam dıye evde başbaşa yiyelim dimi ama:))sizler nasılsınız gecmısebıraz baktım bazı arkadaslarım gecekusu uyuyamıyor sanırım bız yatıyoruz cok uykumda oluyor ama gece 10 kere kalkıyorum dön dur.eskısı gıbı uyumuyorum artık
günaydın kızlar... yine oğlumla yanlız kaldık kocişim ankaraya gitti 10 gün yok allah ım kazasız belasız gidip gelmeyi nasip eder inş. dünün yorgunluğunu hala atamadım üstümden alışverişe çıktık oğluma birsürü cicişler aldık mesaj sayım dolmadığı için resimlerini koyamıyorum. sizler nasılsınız ben hiç uyuyamıyorum ya sabahı zor ettim ama gözlerim feci yanıyor...
günaydın herkese..bende de farklı bir uyku sorunu var gece 11gibi uykudan artık bayılacak duruma geliyorum ama benim oğlum geç uyuyor onunla 12gibi uyuyoruz.sonrada ben sabah 8de bi uyanıyorum o oluyor.valla hayatımda ilk kez bu kadar deliksiz uyuyorum darısı hepinize olsun.umarım çocuklarımız bol bol uyusunlar..
canım benimki 80 e 115 genişliği güzel evet ama çok büyük kapılardan geçmiyo aldığımın küçüğüde yoktu değiştiremedim 70 e 100 iyi olur gibime geliyo
bu arada herkeslere günaydın kızlarr bende bugün ufak bi temizlik yapıcam evim çok tozlanmışş
bizim dr. kontrolümüze 1 hafta var daha
sağol hunnycim.
inşallah hepimis sağlıcakla kucağımıza alırız.
bu arada bebish nerelerde senin haberin vardır
herkese merhaba hastaneye yattım ve çıktım(( umarım başka bir sorun olmadan son 2 ayımızıda tamamlarız yarın bebeğim için ciğer geliştirici iğne yapılacak ( erken doğum riski için çok korkuyorum bu arada böyle temzilik falan yapan arkadaşlara gıpta ile bakıyorum bırak temizliği yatmaktan başka bişey yapamıyorum yemek desen dinlene dinlene hayırlısıyla bi kurtulsaydık sağsağlm....AMİN...
çok geçmiş olsun canım inşallah vaktinde gelir bebişinherkese merhaba hastaneye yattım ve çıktım(( umarım başka bir sorun olmadan son 2 ayımızıda tamamlarız yarın bebeğim için ciğer geliştirici iğne yapılacak ( erken doğum riski için çok korkuyorum bu arada böyle temzilik falan yapan arkadaşlara gıpta ile bakıyorum bırak temizliği yatmaktan başka bişey yapamıyorum yemek desen dinlene dinlene hayırlısıyla bi kurtulsaydık sağsağlm....AMİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?