2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kizlar nasil gidiyor?
merhaba canım biz iyiyiz çok şükür sende ne var ne yok

inşallah güzel haberler getirirsin canım
bizde 3 den sonra gideceğiz beni de kocişim alacak gerçi hastane 5 dk uzağımda ama babası da görsün diye beraber gideceğiz

Canım güzel haberlerle gelin inşallah.. benim daha 1 haftam var.. ayy bekle bekle geçmiyor zaman...

canım sende güzel haberlerle dönersin inşallah.. sizin haberlerinizle bizde heyecanlanıyoruz..:79:

Kontrole gidecek arkadaslar umarım güzel haberlerle donersiniz benim de haftaya kontrolum...Bu aksam hastanede doguma hazırlık kurslarımız basliyo oraya gidicez esimle daha dogrusu esim zaten orda ben de okuldan cikip oraya gidicem bakalım neler öğreticekler minisimiz için :))

kontrole giden arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.
manolya ne güzelmiş böyle bir kursun düzenlenmesi.
öğrendiklerinden farklı olanları payşaırsın artık bizlerle.
aslında benim de önce gittiğim hastanede böle kurslar vardı ama burda da drum daha iyi,tanınmış bi dr
bakalım hayırlısı

herkeze selam,

ne güzel hastaneye gidip bebişlerinizi göreceksiniz hayırlı haberlerle dönün inşallah sağlıklı tonton bebişler olsunlar bende c.tesi günü gideceğim hafta içi sürekli izin almak pek hoş olmuyor

canımsın bende bakıyorum faceden sana akşamları girdikçe inş gelrisin bir gün istanbula gerçi bursa istanbul yakınızzzz bir denziotobüsüne bakıyor bir bakmışsın ben gelmişim:)))innnşşş kavuşuruz bir gün canımcım..

günaydın ve geçmiş olsun canım biz napcaz bu ağrılarla.. benimde sırtım ağrıyor hala.. son 3 haftaya kadar haftanın belli günleri gitmeyi teklif etmek mantıklı geldi banada bende teklif edim izin durumuma göre bakalım ne derler...aynen bu istanbulun trafik çilesine tahamülüm kalmadı artık....!!!!!!! :84:

ahh canımm hadi gözün aydın olsun inş.. dualarım seninle ve bebişinle tatlım...güzel haberlerini bekliyoruz

günaydın canımcım..uykusuz günlere şimdiden alışıyoruz anlaşılan..

günaydın melek annelerrrr :98: inş hekesler iyidirrr

Ayyy cnm gece gece öldüm gülmektennnn... Benim kocşinkiler fazla anlaşılmı ama siz yakında maça falan da gidersiniz eşinle

ewett canım yakında oda olurr

canım yaaa bi geçmedi şu sıkıntılarınn inş doğumun kolay olur bebişlerini sağlıcakla kucağına alırsınn
bence de bu kaadar yeter :76: zaten bu kadar zahmetten sonra sende düşünmessin Allah bunlara uzun uzun ömürler versin cnmm :98:

canım doğum günü kutlu olsun eşininn :81: Allah hep beraber sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler nasip etsin...:98:
akşama da artık başbaşa kutlarsınıss :89:

Allah kavuştursun canımm sağsağlim gidip dönmeyi nasip etsin günler su gibi geçsin inşş :97:

maşşallah canım sabaha kadar deliksiz uykuuuu :97: Allah bize de versin :97:

kolay gelsin cnmm

bizim dr. kontrolümüze 1 hafta var daha

benimde kontrolüm haftaya :97:

doktora gidecek arkadaşlar güsel haberlerinisi bekliyorussss :79:

bende daha yeni kalktım 1 sat filan oluyo anca geçmişi okuyup cevap yasdım şimdi kahvaltı yapıcammm
kıslar ben artık tepiklere iice alıştım uyuyabiliyorumm ama bide wc ye kalkmasak :98:

herkese merhaba hastaneye yattım ve çıktım (( umarım başka bir sorun olmadan son 2 ayımızıda tamamlarız yarın bebeğim için ciğer geliştirici iğne yapılacak ( erken doğum riski için çok korkuyorum bu arada böyle temzilik falan yapan arkadaşlara gıpta ile bakıyorum bırak temizliği yatmaktan başka bişey yapamıyorum yemek desen dinlene dinlene hayırlısıyla bi kurtulsaydık sağsağlm....AMİN...

canımm çok çok geçmiş olsunnn :98: Allah orusun inş vaktinde sağlıcakla alırsın kucağına
boşver hem temizliği filan gerekirse yemekde yapma yat dinlen kahvaltı türü hazırlarsın
Allah bebişlerimizi korusunn
bak az kaldı biras daha dayan canımm inş geçicek bugünlerde
hastaneye erken doğum riski için mni yattın canım...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım inşallah vaktinde gelir bebişin

slm kızlar bizde yeni doktordan geldik.oğluşum gayet iyi ağzını kapatıp açıyordu habire acıkmış kuzum.1550 gr olmuş boyuda 38 cm yalnız doktor gelişimi biraz yavaş dedi moralim bozuldu.haftaya cumartesi tekrar gideceğiz kontrole bakalım kendini toplamış mı dedi doktor.bu arada yediklerine dikkat et çok kilo almışsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…