2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tşk ederim canım riskim hep var zaten benim sağ ve sol böbrekte genişleme var sancı çekiyorum doktor müşade altında kalmamı istedi birde bebeğim rahmime baskı yapmış aşağı doğru doktorumda açılma falan olabilir diye yatırdı şimdilik Allahıma hamd olsun bişi yok ama her an tetikteyim kanamam olur diye (( çok zormuş çok....

çok geçmiş olsun RABBİM acil şifalar versin.seni de kimseyi de korktuğuna uğratmasın.
benim de hamileliğim baya sıkıntılı geçtiği için seni anlayabiliyorum
dr bana da fakülte hastanesine de bir git ola ki son anda oraya sevk etmemiz gerekebilir dedi haftaya oraya gitcem bakalım
evi de kafana takma temizletirsin ne olcak sağlığın ii olsun bebişin ii olsun da

gözünaydın canım iyi haberlerle gelmişsinn
inş ctesi gittiğinde bebeişin kendini toparlamış olurr

anladım canımm hakkında hayırlısı olsunn inşş Allah ım bidaha böle zorluklar yaşatmas...

ben 3 tane doktor değiştirdim hamileliğimin başında çok sıkıntılı geçior halada devam ediyor özel hastanedeki doktor bana fakülte hastanesine gitmemi önermişti bişey olsa araştırırlar demişti sağolsun bende 7. haftamdan bu yana fakültede özel doktor buldum sağolsun bugüne kadar geldik inş 40. haftayıda görürüz inş. sende ihmal etme canım hastane çok önemli seni neden sev ediyor kuvez içinmi yoksa

canım inş fakülteye sevk etmelerine gerek kalmas ama sen yine de git tedbir amaçlı
gelincik bence de temizliği filn düşünme bebişini düşün
bak ben 2 haftadır ewi doğru düzgün süpüremedim bile iice pasaklı oldum bugün havada iyi biras toparlıyım dedim ama yavaş yavaş yapıcam
çünkü benim paşam arada bi tekme sallıo olduğum yerde kalıyom ona çaktırmadan yapıcam

bende gıremedım kaç gundur..bıraz rahatsızlandım...
halsızlık var bende ...
hele bırkaçgundur kolumu kaldıramıyorum..boğazım sısmız azcık.sanırım ondan halsızlıgım..
karnım agrıyor bırde su aralar sıksık..
bugun emır ı kresten almaya zor gıttım..yolda ıkı buklum yururdum...mıllet dogurcam sandı ..korkmus gozlerle baktılar gecerken..bende çaktırmamak ıçın ınsanların yanından gecerken daha dik yurumeye çalıstım..ama çok zorlandım..kreste bıraz dınlendım...gectı yarım saattın ıçınde..
ve bugun saat 4 e randevu aldım doktordan..
özel hastaneden devam edıcem artık kontrollrıme..nasıp olursa dogumumuda o hastahanede yapıcam..
bakalım bu kramplar ıçın ne ılaç verıcek doktorum...magnezyum mu verrır acaba..

gelıncık canım..ınşallah 40 .haftayıda goruruz canım..temızlıgı kafana takma..beegın ve sen ıyı olun..temızlık olur nasılsa..boşver..

temizlik falan gözümde yok inanki tek bebeğim sağlıkla ve gününde gelsin şimdi yavaş yavaş bulaşıktı yemekti okadar başkada bişey yapmıyorum yapamıyorum :)))

kızlar merhaba..nasılsınız ben geldım....

canımmm hoşgeldin iyiyis sen nasılsınnn ??

kızlar buarada akşam rüyamda göbişimi gördüm çok hareket ediyodu yine ve 2 gündür acayip şekillenio göbişim neyse bi baktım oğlum elini uzatmış bende tutuyorum filan oda benim parmağımı tutuyo sıkıca ööle gördümm

ayy çok güseldi yaaaa :103:

ah canım çok geçmiş olsunnn...
napıcas bu ağrılarla bilmemm süt içmeye alış gerçekten ağrıları azaltıo,
inş iyi bi doktora denk gelirsin, hayırlısı olsun cnmm
kesin magnezyum - kalsiyum filan verir
kontrolden sonra iyi haberlerini bekliyoruss
buarada sakın iş filan yapayım deme yat dinlen emirde koca adam oldu resim filan yapar oyalanır sende dinlenirsin gerekirse yemekde yapma aparatif yaparsınıs ben bazen ööle yapıorumm

kuşum.beegın cıcılerını hep yıkadım..2 makına dolu dolu..
abısınden çok cıcı kaldı..
onlar utulenecek..agrılar ,kanama beı korkuttu son bır haftadır..
bır dogum cantası hazırlıycam kendıme canım..
bu bebek erken mı gelıcek anlamadım..ben hazırlıklı olayım..pjamada aldım...
canım gunde yarım lıtre sut ıçıyorum ben hergun..hıç aksatmadan..ama san 10 gundur çok agrım oldu..kalsıyum yetmıyormu ne anlamadım..peynırde cok yerım..yogurtta yerım ama noluıyor anlamadım..senın agrıların geçtımı canım..

kızlar merhaba..nasılsınız ben geldım....
hoşgeldin canım

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
yolda yorulduysan bir yerlere otur dinlenmeye çalış ben öyle yapıyorum insanlar anlayışla karşılıyo hep evet canım magnezyum veriyor genelde ama beni acayip ishal yaptı bu ilaç

hunny inş canım çok sağol.

canım çok çok geçmiş olsun ne kaldı ki şuracıkta sayılı gün çabuk geçer herşey bebişlerimiz için allah beterinden korusun hepimizi sıkma sen canını olumlu düşün herzaman öylede olur hayırlısıyla...:98:

canım oturcam oturmasınada..emır kresten alınacagı saatı bılıyor..tam yemek vaktınden 5 dakıka once alıyorum..orda yemek yemek ıstemıyor..çok yemek seçıyor sanırım bu yuzden alamaya 5 dakıka bıle gecıkirsem aglıyormus..
o yuzden canımı dişime taktım zorla yürüdüm canım..
yoksa sancım evde vardı..emır problem cıkarmayacak olsa almaya yarım saat gec gıderdım..ama napayım koyuldum yola o halde..
magnezyumu emır de kullandım 5.aydan ıtıbaren.
hiç kramp olmamıstı o zama..ama ıshalde olmamıstım..
senın bebekler nasıl canım..maşallah.cınsıyetlerı neydı..tek yumurta ıkızlarımı..

Son düzenleme:
ben oldum olası uykuyu severdim hamilelik işime geldi çok uyuyorum şimdi tadını çıkar sonra bebişlerden uyuyamıyacağız :)))
ah canım işte olmasam uyuyacağım ama sürekli gelen giden mümkün değil sanki hamileliğin ilk evrelerine döndüm o zamanki gibi uykum geliyor

allah kolaylık versin canım benimkilerin daha hiç bişeycikleri yok bu hafta sonu alıcaz yıkayacağım artık

off ben sütü sevmem hiç ağzıma koymam peynir çok yemem sadece yoğurt o da çok değil korkuyorum bişey olmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…