- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.641
canımm çok çok geçmiş olsunnn :98: Allah orusun inş vaktinde sağlıcakla alırsın kucağına
boşver hem temizliği filan gerekirse yemekde yapma yat dinlen kahvaltı türü hazırlarsın
Allah bebişlerimizi korusunn
bak az kaldı biras daha dayan canımm inş geçicek bugünlerde
hastaneye erken doğum riski için mni yattın canım...
çok geçmiş olsun canım inşallah vaktinde gelir bebişin
herkese merhaba hastaneye yattım ve çıktım(( umarım başka bir sorun olmadan son 2 ayımızıda tamamlarız yarın bebeğim için ciğer geliştirici iğne yapılacak ( erken doğum riski için çok korkuyorum bu arada böyle temzilik falan yapan arkadaşlara gıpta ile bakıyorum bırak temizliği yatmaktan başka bişey yapamıyorum yemek desen dinlene dinlene hayırlısıyla bi kurtulsaydık sağsağlm....AMİN...
slm kızlar bizde yeni doktordan geldik.oğluşum gayet iyi ağzını kapatıp açıyordu habire acıkmış kuzum.1550 gr olmuş boyuda 38 cm yalnız doktor gelişimi biraz yavaş dedi moralim bozuldu.haftaya cumartesi tekrar gideceğiz kontrole bakalım kendini toplamış mı dedi doktor.bu arada yediklerine dikkat et çok kilo almışsın dedi
tşk ederim canım riskim hep var zaten benim sağ ve sol böbrekte genişleme var sancı çekiyorum doktor müşade altında kalmamı istedi birde bebeğim rahmime baskı yapmış aşağı doğru doktorumda açılma falan olabilir diye yatırdı şimdilik Allahıma hamd olsun bişi yok ama her an tetikteyim kanamam olur diye(( çok zormuş çok....
çok geçmiş olsun RABBİM acil şifalar versin.seni de kimseyi de korktuğuna uğratmasın.
benim de hamileliğim baya sıkıntılı geçtiği için seni anlayabiliyorum
dr bana da fakülte hastanesine de bir git ola ki son anda oraya sevk etmemiz gerekebilir dedi haftaya oraya gitcem bakalım
evi de kafana takma temizletirsin ne olcak sağlığın ii olsun bebişin ii olsun da
çok geçmiş olsun RABBİM acil şifalar versin.seni de kimseyi de korktuğuna uğratmasın.
benim de hamileliğim baya sıkıntılı geçtiği için seni anlayabiliyorum
dr bana da fakülte hastanesine de bir git ola ki son anda oraya sevk etmemiz gerekebilir dedi haftaya oraya gitcem bakalım
evi de kafana takma temizletirsin ne olcak sağlığın ii olsun bebişin ii olsun da
canım inş fakülteye sevk etmelerine gerek kalmas ama sen yine de git tedbir amaçlı
gelincik bence de temizliği filn düşünme bebişini düşün
bak ben 2 haftadır ewi doğru düzgün süpüremedim bileiice pasaklı oldum bugün havada iyi biras toparlıyım dedim ama yavaş yavaş yapıcam
çünkü benim paşam arada bi tekme sallıo olduğum yerde kalıyom ona çaktırmadan yapıcam
kızlar merhaba..nasılsınız ben geldım....
gelıncık canım..ınşallah 40 .haftayıda goruruz canım..temızlıgı kafana takma..beegın ve sen ıyı olun..temızlık olur nasılsa..boşver..
kızlar benim acayip uykum geliyor kaç gündür sizin de böyle mi
:93:
bende gıremedım kaç gundur..bıraz rahatsızlandım...
halsızlık var bende ...
hele bırkaçgundur kolumu kaldıramıyorum..boğazım sısmız azcık.sanırım ondan halsızlıgım..
karnım agrıyor bırde su aralar sıksık..
bugun emır ı kresten almaya zor gıttım..yolda ıkı buklum yururdum...mıllet dogurcam sandı ..korkmus gozlerle baktılar gecerken..bende çaktırmamak ıçın ınsanların yanından gecerken daha dik yurumeye çalıstım..ama çok zorlandım..kreste bıraz dınlendım...gectı yarım saattın ıçınde..
ve bugun saat 4 e randevu aldım doktordan..
özel hastaneden devam edıcem artık kontrollrıme..nasıp olursa dogumumuda o hastahanede yapıcam..
bakalım bu kramplar ıçın ne ılaç verıcek doktorum...magnezyum mu verrır acaba..
ah canım çok geçmiş olsunnn...
napıcas bu ağrılarla bilmemm süt içmeye alış gerçekten ağrıları azaltıo,
inş iyi bi doktora denk gelirsin, hayırlısı olsun cnmm
kesin magnezyum - kalsiyum filan verir
kontrolden sonra iyi haberlerini bekliyoruss
buarada sakın iş filan yapayım deme yat dinlen emirde koca adam oldu resim filan yapar oyalanır sende dinlenirsin gerekirse yemekde yapma aparatif yaparsınıs ben bazen ööle yapıorumm
hoşgeldin canımkızlar merhaba..nasılsınız ben geldım....
geçmiş olsun canım dikkat et kendinebende gıremedım kaç gundur..bıraz rahatsızlandım...
halsızlık var bende ...
hele bırkaçgundur kolumu kaldıramıyorum..boğazım sısmız azcık.sanırım ondan halsızlıgım..
karnım agrıyor bırde su aralar sıksık..
bugun emır ı kresten almaya zor gıttım..yolda ıkı buklum yururdum...mıllet dogurcam sandı ..korkmus gozlerle baktılar gecerken..bende çaktırmamak ıçın ınsanların yanından gecerken daha dik yurumeye çalıstım..ama çok zorlandım..kreste bıraz dınlendım...gectı yarım saattın ıçınde..
ve bugun saat 4 e randevu aldım doktordan..
özel hastaneden devam edıcem artık kontrollrıme..nasıp olursa dogumumuda o hastahanede yapıcam..
bakalım bu kramplar ıçın ne ılaç verıcek doktorum...magnezyum mu verrır acaba..
herkese merhaba hastaneye yattım ve çıktım(( umarım başka bir sorun olmadan son 2 ayımızıda tamamlarız yarın bebeğim için ciğer geliştirici iğne yapılacak ( erken doğum riski için çok korkuyorum bu arada böyle temzilik falan yapan arkadaşlara gıpta ile bakıyorum bırak temizliği yatmaktan başka bişey yapamıyorum yemek desen dinlene dinlene hayırlısıyla bi kurtulsaydık sağsağlm....AMİN...
hoşgeldin canım
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
yolda yorulduysan bir yerlere otur dinlenmeye çalış ben öyle yapıyorum insanlar anlayışla karşılıyo hep evet canım magnezyum veriyor genelde ama beni acayip ishal yaptı bu ilaç
ah canım işte olmasam uyuyacağım ama sürekli gelen giden mümkün değil sanki hamileliğin ilk evrelerine döndüm o zamanki gibi uykum geliyorben oldum olası uykuyu severdim hamilelik işime geldi çok uyuyorum şimdi tadını çıkar sonra bebişlerden uyuyamıyacağız :)))
allah kolaylık versin canım benimkilerin daha hiç bişeycikleri yok bu hafta sonu alıcaz yıkayacağım artıkkuşum.beegın cıcılerını hep yıkadım..2 makına dolu dolu..
abısınden çok cıcı kaldı..
onlar utulenecek..agrılar ,kanama beı korkuttu son bır haftadır..
bır dogum cantası hazırlıycam kendıme canım..
bu bebek erken mı gelıcek anlamadım..ben hazırlıklı olayım..pjamada aldım...
canım gunde yarım lıtre sut ıçıyorum ben hergun..hıç aksatmadan..ama san 10 gundur çok agrım oldu..kalsıyum yetmıyormu ne anlamadım..peynırde cok yerım..yogurtta yerım ama noluıyor anlamadım..senın agrıların geçtımı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?