- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.661
canım oturcam oturmasınada..emır kresten alınacagı saatı bılıyor..tam yemek vaktınden 5 dakıka once alıyorum..orda yemek yemek ıstemıyor..çok yemek seçıyor sanırım bu yuzden alamaya 5 dakıka bıle gecıkirsem aglıyormus..
o yuzden canımı dişime taktım zorla yürüdüm canım..
yoksa sancım evde vardı..emır problem cıkarmayacak olsa almaya yarım saat gec gıderdım..ama napayım koyuldum yola o halde..
magnezyumu emır de kullandım 5.aydan ıtıbaren.
hiç kramp olmamıstı o zama..ama ıshalde olmamıstım..
senın bebekler nasıl canım..maşallah.cınsıyetlerı neydı..tek yumurta ıkızlarımı..
dİlek çok geçmiş olsun dikkat et kendine
sütü bende içemiyorum ama hemen hemen her sabah bir tabak dolusu peynir akşamda yoğurt yemeğe çalışıyorum sütüde bazen kakaolu içiyorum herkes kızıyor ama napabilirim sütten nefret ederim bebeklik hariç hayatım boyunca ağzıma hiç koymadım tuaf ama içemiyorum bende isterdim şöle lıkır lıkır içiyim bebişe yarasın ama malesef
aynen canım ben de sevmiyorum tiksinti geliyor nedense
resmen öldürüyorlarmış gibi geliyor hele o sıcakken kokusu bazen eşim istiyor ona ısıtıyorum parmağımı dokunduruyorum bakıyorum ısınmışmı diye tadına bakıyorum o minicik damla bile beni maf ediyor sütlaç ta yiyemiyorum direk sütü hissedebileceğim hiç bişey yiyemiyorum muzlu süt bile içemem
bu konuda seninle çok ortak noktamız varmış
kuşum.beegın cıcılerını hep yıkadım..2 makına dolu dolu..
abısınden çok cıcı kaldı..
onlar utulenecek..agrılar ,kanama beı korkuttu son bır haftadır..
bır dogum cantası hazırlıycam kendıme canım..
bu bebek erken mı gelıcek anlamadım..ben hazırlıklı olayım..pjamada aldım...
canım gunde yarım lıtre sut ıçıyorum ben hergun..hıç aksatmadan..ama san 10 gundur çok agrım oldu..kalsıyum yetmıyormu ne anlamadım..peynırde cok yerım..yogurtta yerım ama noluıyor anlamadım..senın agrıların geçtımı canım..
ah canım işte olmasam uyuyacağım ama sürekli gelen giden mümkün değil sanki hamileliğin ilk evrelerine döndüm o zamanki gibi uykum geliyor
allah kolaylık versin canım benimkilerin daha hiç bişeycikleri yok bu hafta sonu alıcaz yıkayacağım artık
off ben sütü sevmem hiç ağzıma koymam peynir çok yemem sadece yoğurt o da çok değil korkuyorum bişey olmasından
dİlek çok geçmiş olsun dikkat et kendine
sütü bende içemiyorum ama hemen hemen her sabah bir tabak dolusu peynir akşamda yoğurt yemeğe çalışıyorum sütüde bazen kakaolu içiyorum herkes kızıyor ama napabilirim sütten nefret ederim bebeklik hariç hayatım boyunca ağzıma hiç koymadım tuaf ama içemiyorum bende isterdim şöle lıkır lıkır içiyim bebişe yarasın ama malesef
biz doktor teyzemize gitmek için çıkıyoruz görüşürüz kızlar :98:
ben 3 tane doktor değiştirdim hamileliğimin başında çok sıkıntılı geçior halada devam ediyor özel hastanedeki doktor bana fakülte hastanesine gitmemi önermişti bişey olsa araştırırlar demişti sağolsun bende 7. haftamdan bu yana fakültede özel doktor buldum sağolsun bugüne kadar geldik inş 40. haftayıda görürüz inş. sende ihmal etme canım hastane çok önemli seni neden sev ediyor kuvez içinmi yoksa
kuşum.beegın cıcılerını hep yıkadım..2 makına dolu dolu..
abısınden çok cıcı kaldı..
onlar utulenecek..agrılar ,kanama beı korkuttu son bır haftadır..
bır dogum cantası hazırlıycam kendıme canım..
bu bebek erken mı gelıcek anlamadım..ben hazırlıklı olayım..pjamada aldım...
canım gunde yarım lıtre sut ıçıyorum ben hergun..hıç aksatmadan..ama san 10 gundur çok agrım oldu..kalsıyum yetmıyormu ne anlamadım..peynırde cok yerım..yogurtta yerım ama noluıyor anlamadım..senın agrıların geçtımı canım..
olsun canım yavaş yavaş oturduğun yerden ütülersin yorma kendini fazla
komşularım bana da çantanı hemen hazırla diolar ama bana daha zamanı var gibi gelio hazırlamadım daha annemler de acele etme bayramdan sonra hazırlarıs diolar
bende önceleri çok tiksinirdim sütten hele sıcakkene ıyyyy nefret ederdim soğuk içmeye çalışırdım
şimdide biraz kahve ve bol ballı olarak içiyorum tabi ılık olacak
kızlar süt içemiosanız puding yapıp yiyin onunda faydası oluomuş doktorum ööle dedi
ama peynir ve yoğurt mayalı olduğu için kalsiyum oranı düşük oluomuş pudingde daha fazla oluomuş aklınızda bulunsunn
şööle çikolatalısını filan yapıp yiyinn yarasın bebişleriniseee
kızlar serra ve yüsra isimleri nasıl sizce
yüsra söylemesi çok mu zor olur?
ben hamileliğin başında burda duyulmuş 2 farklı dra gidiyodum sonra baktım ikisi aynı anda olmuyo kim ne demişti karıştırıyorum.
sonra birisini seçip ona devam ettim o dra kardeşim de gitmişti onun da ikizleri oldu 3hafta erken olmalarına rağmen de hiç küvezde falan kalmadılar.
ben en son dra gidişimde bebeklerin iriliğinden şüphelenip 100mg şeker testi yapmıştı ve eğer şeker çıkarsa yüksek riskli gebelik gurubuna girersin demişti ve hamileleiğe bağlı şeker de çıktı malesef şu an diyet artı insülin kullanıyorum.bir de günde 4ilaca rağmen karaciğerimin bazı değerleri olması gerekenden 4-5 kat fazla.
sanırım bunların hepsini düşünerek son anda bi risk oluşursa sorumluluk almayıp fakülteye sevk edecek
ben de haftaya gideyim bakalım fakülte ne diyecek diyorum
kızlar serra ve yüsra isimleri nasıl sizce
yüsra söylemesi çok mu zor olur?
ohhhhhhhhhhh puding de canımı ye dermişim bayılırım puding e
yüsra birz zor gibi geldi serra ve berra olabilir ne dersin
hunnycim teşekkürler
bu arada her msjıma cvp vermeye çalışıyosun ya bu beni çok mutlu ediyosadece bana değil burda herkese yetişmeye çalışıyosun ne güzel
anlamı serra genişlik kolaylık demekmiş yüsra da kolaylık demekmiş
ikisi de arapça kökenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?