2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr nişastalı gıda cok fazla hamur işi yemeyın sütü azlatır dıyo arttırmak ıcınde taze beyaz üzüm helvaa sadesı susamy agı ıcresıne dut pekmezı karıstırın.dut kurusu dıyoo

annecikler merhaba... artık doğum öncesi 8 hafta izne ayrıldım sizi daha iyi takip edebileceğim inşallah. bugün oğluşumu görmeye gidicez. yarında oğlumun odası geliyo inşallah. çok heyecanlıyım. aslında bizim doğum günümüz 2 ocak ama doktor 28 aralıkta alıcak galiba içinizde ilk önce ben kavuşacağım harhalde bebeğine:)
bebek arabası aldınız mı? ben bir türlü karar veremedim. sizin kullandığınız ya da aldığınız var mı yardımcı olurmusunuz?

Kızlar avatarımdaki benim boncuk oğlum Toprak tüm kardeşlerine selam çakar

maşallah canım çok şekermiş oğlun
şapkası da çok şirin
bu arada bizim kızın adına da biraz zor karar verdik ama en son MİRAY GÖRKEM dedik
miray çoook hoşumuza gitti eşimle benim ama başka kimse beğenmedi
hiiiiiiiiiiiiiiçç umrumda diil valla:82:

kızlar isimdidikle.com diye bir site buldum az önce nette isim araştırırken
güzel bi site isimle ilgili istatistikler falan da veriyo
bakın isterseniz

kızlar ben geldim nasılsınz bakem
yaw deterjanlardan konuşuyosunuz sanırım ben bişe sorcam yumuşatıcı kullanılırmı sizce bebişlerimizin çamaşırlarına
:95:

merhabalar annişlerrr.. ne zamandır bakınıyorum ama hiç yazacak halim olmuyor nedense..
ama takipteyim sizleri..

bu arada deterjan hakkında bende Dalan Roxy sabuntozunu almayı düşünüyorum. edindiğim bilgilere göre de onunla yıkayınca zaten yumuşak yapıyormuş hemde kokusu güzelmiş.. tabii denemeden bilemicez. bakalım..
bu arada deniz teyzecikkk bizim ismimizide eklermisin? "Muhammed Hamza" oğluşumun ismi inşALLAH. adları gibi büyüsün minişlerrr

evet bende dalan aldım matik hemde gerçekten yumuşacık yapıyoo

inşallah sen de iyi haberlerle dönersin canım
ALLAHIM kimseleri korktuğuna uğratmasın

canım inşallah güzel haberlerle dönersin sende

canım insaşşah iyi haberlerle dönersin

Allah razı olsun kızlar

kızlar bebek deterjanları hakkında ne dusunuyorsunuz alan kullanan bılgısı olan varmıı

bende dalan roxy toz deterjan otomatik makinalarda kullanılanı aldım çok güzel yıkıyor,mis gibi kokuyor,yumaşatıcı olarak da yumoşun bebekler için olanını aldım,ütülerken çok güzel koktu.

kızlar ben geldim nasılsınz bakem
yaw deterjanlardan konuşuyosunuz sanırım ben bişe sorcam yumuşatıcı kullanılırmı sizce bebişlerimizin çamaşırlarına
:95:

h.g canım ben yumuşatıcı kullanmayı düşünüyordum ama zararlı olduğunu duymuştum yusnes vernelin bebeklere özeli var demiş onu alıcam bende daha sağlıklıdır diye düşünüyorum...

kızlar ya kaç öğün yemek yiyosunuzz

canım bende 3 ana 2 ara öğün olarak yiyiyorum ama benim şekerim olduğu için :85: ara öğünlerin birinde meyve diğerinde ise galeta ve süt içiyorum...

selam kızlar ben bu ralar yine kaçak oldum dimi:?
eşimin başına gelenleri biliyorsunuz.Kayınvalidem geldi ondan giremedim dahada bendeler herhalde biraz daha giremem.umarım herkes iyidir çok öptm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…