- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.781
bende dogal sabunla yıkadımda makına ıcın dalınmı alsak acaba dıye dusundum arstırdım bıraz alanlar memnun gıbı canım
Dalin'i bende deneyeceğim. Bir de OMO Baby diyen arkadşlar var. Onu da ilk defa duydum. Araştırcağım şimdi...
Kızlar avatarımdaki benim boncuk oğlum Toprak tüm kardeşlerine selam çakar
merhabalar annişlerrr.. ne zamandır bakınıyorum ama hiç yazacak halim olmuyor nedense..
ama takipteyim sizleri..
bu arada deterjan hakkında bende Dalan Roxy sabuntozunu almayı düşünüyorum. edindiğim bilgilere göre de onunla yıkayınca zaten yumuşak yapıyormuş hemde kokusu güzelmiş.. tabii denemeden bilemicez. bakalım..
bu arada deniz teyzecikkk bizim ismimizide eklermisin? "Muhammed Hamza" oğluşumun ismi inşALLAH. adları gibi büyüsün minişlerrr
kızlar ya kaç öğün yemek yiyosunuzz
kızlar ben geldim nasılsınz bakem
yaw deterjanlardan konuşuyosunuz sanırım ben bişe sorcam yumuşatıcı kullanılırmı sizce bebişlerimizin çamaşırlarına:95:
inşallah sen de iyi haberlerle dönersin canım
ALLAHIM kimseleri korktuğuna uğratmasın
canım inşallah güzel haberlerle dönersin sende
canım insaşşah iyi haberlerle dönersin
Canım, hiiç üzülme senin de bebeğin atlatacak bunları. Ben eminim ki çook iyi. Herşey normal diyecek doktorun bak göreceksin !!! Dua etmeye devam et canım, bende senin için ve bebişin için dua edeceğim...
canımcım, ben kızımın giysilerini dalan roxy %100 bitkisel bebe sabunu ile yıkadım. Yumuşatıcı olarak da Dalin'i kullandım. İkisinden de çok memnun kaldım. Ama tabii çamaşırlarda leke falan yoktu hepsi yeni olduğu için. Leke çıkarmada başarılı olur mu onu görücez. Bir de Dalin'in sıvı deterjanı var. Onu da alacağım denemek için...
merhabalar annişlerrr.. ne zamandır bakınıyorum ama hiç yazacak halim olmuyor nedense..
ama takipteyim sizleri..
bu arada deterjan hakkında bende Dalan Roxy sabuntozunu almayı düşünüyorum. edindiğim bilgilere göre de onunla yıkayınca zaten yumuşak yapıyormuş hemde kokusu güzelmiş.. tabii denemeden bilemicez. bakalım..
bu arada deniz teyzecikkk bizim ismimizide eklermisin? "Muhammed Hamza" oğluşumun ismi inşALLAH. adları gibi büyüsün minişlerrr
kızlar bebek deterjanları hakkında ne dusunuyorsunuz alan kullanan bılgısı olan varmıı
kızlar ben geldim nasılsınz bakem
yaw deterjanlardan konuşuyosunuz sanırım ben bişe sorcam yumuşatıcı kullanılırmı sizce bebişlerimizin çamaşırlarına:95:
kızlar ya kaç öğün yemek yiyosunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?