- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.741
vuslatcım senınle satımız aynı benımde ıkız gebelik bendede hafıf seker cıktı ama dıyetle normale dondu insüline gerek kalmadı..senın dogum ıcın doktorun ne tarıh verdi.ve sezeryan normal bellimi.
günaydın kızlar,
Anneler bebeklerinize kocaman bir maşallah diyorum mügecim bebeğine ayrıca maşallah ne kadar dirayetli güçlü bir bebekmiş her zorluğu aştı aferin ona bende yarın gidicem ve sabırsızlanıyorum bakalım benim minik kuşum ne durumda..
Tüm annelere selammm
günaydın kızlar
hastaneler gidilmiiş bebbişler görülmüüşşş
maşallah hepinizin bebekleri çok iyi rabbim ferah ferah doğurmayı nasip etsin hepimize(amin)
yaa sinir oldum daha göbek bağı bile kesilmemiş minicik bi bebişiçantanın içine koyup sokağa bırakmışlar
bu soğukta hem de sivasta
hadi şüpheli paket diye patlatsalardı
allahtan bebiş hareket etmiş
günaydın kızlar
maşallah hepinizin bebekleri çok iyi rabbim ferah ferah doğurmayı nasip etsin hepimize(amin)
yaa sinir oldum daha göbek bağı bile kesilmemiş minicik bi bebişiçantanın içine koyup sokağa bırakmışlar
günaydın kızlar
Ay bide hamile kadını sokak ortasında öldürmüşler ya 8 aylıkmış bebeği kurtarmışlar ama annesiz napacak çok kötü oldum bende ona
canım ben iki kızım olsaydı birinin ismi zeynep diğerinin de zehra olacaktı ama tam tersi erkek oldu ikisi deadilemircim isimleri beğenmene sevindim
akşam eşime sordum serra-yüsra nasıl dedim
yüsra mı o da neymiş tuhaf isimler bulma dedi
ama hala kendisi hiç isim bulamadı
ilk kızımda da 2isim koyalım birini sen koy demiştim bulamadı 2ismi de ben koymuştum bakalım bu ne olacak
hunny isim önerisinde bulunmuşsun tşkkrler de sena-hüma demişsin ya sena yeğenimin ismi
bir de giray miray demişsin ya giray erkek ismine benzemio mu
ama yine de ilgilenmen hoşuma gitti tşkkr ederim
ah canıımm yazık yavrucuğa ben görmedim haberi
nasıl vicdan var bu insanlarda yaa allah düğşürmesin o durumlara hiçkimseyi
canım ben iki kızım olsaydı birinin ismi zeynep diğerinin de zehra olacaktı ama tam tersi erkek oldu ikisi de
serra ve yüsra güzel isimler ben beğendim allah isimleriyle yaşatsın inşallah
ya bu tarz haberler benim moralimi altüst ediyor dayanamıyorum ben
kızlar hakan ve ihsan isimleri nasıl
güzel ısımler bende oğuz kağan destanından oğuz kağan koymak ıstemıstım ama bızımkısı kıss Elif kız belkı ıkız olsaydı ozamanda koyabılırdım biri oğuz diğeri kağan birlikte oluncada anlamı guzel bırbırını tamamlayan ıkı ısım belkı destan yazdırır senınkılerde hem
hayrancımben de zehra ismini seviyorum ama o benim ismimkızımınki farklı olsun
hakan güzel de ihsan eski bir isim gibi tabi yine sen bilirsin
benim de oğlum olsa yusuf yada enes isimlerini düşünüyordum
yusuflar çok yakışıklı oluyor
aman bir de sana tavsiyem furkan koyma furkanlar çok yaramaz oluyo bisim öğrencilerden gördüğüm kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?