2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de kızımızın ismine karar verdik aslında kiz olduğunu öğrendiğimiz an kara vermiştik ...ELA olucak minik kızımızın adı inşallah :)) Beni
Gozlerim yeşil esimin de bal rengi belki göz rengi de adı gibi olur kuzucugumun :))

slm kızlar,
çoğu annemiz hastaneye gitmiş rutin kontroller için ve bebişleri de sağlıklıymış maşallah bizde yarın gidiyoruz saat 3 te randevumuz inşallah bizde güzel haberler alırız,inşallah bebeğimin beynindeki su miktarı normaldir,3 hafta geçti ama nasıl geçti bana sorun kötü bir şey aklıma getirmemeye çalıştım dua ettim inşallah dualarım kabul olur....

inşallah sen de iyi haberlerle dönersin canım
ALLAHIM kimseleri korktuğuna uğratmasın

canım inşallah güzel haberlerle dönersin sende

canım insaşşah iyi haberlerle dönersin

Canım, hiiç üzülme senin de bebeğin atlatacak bunları. Ben eminim ki çook iyi. Herşey normal diyecek doktorun bak göreceksin !!! Dua etmeye devam et canım, bende senin için ve bebişin için dua edeceğim...

kızlar bebek deterjanları hakkında ne dusunuyorsunuz alan kullanan bılgısı olan varmıı

canımcım, ben kızımın giysilerini dalan roxy %100 bitkisel bebe sabunu ile yıkadım. Yumuşatıcı olarak da Dalin'i kullandım. İkisinden de çok memnun kaldım. Ama tabii çamaşırlarda leke falan yoktu hepsi yeni olduğu için. Leke çıkarmada başarılı olur mu onu görücez. Bir de Dalin'in sıvı deterjanı var. Onu da alacağım denemek için...

kızlar bebek deterjanları hakkında ne dusunuyorsunuz alan kullanan bılgısı olan varmıı

canım ben hacışakirin rende sabunu var bebekler için otomatık makınada yıkamalı tabi ondan aldım bebişlerın kıyafetlerini onla yıkamayı düşünüyorum...özel sabunuda oluyo onun.

bende sabun tozu kullanırım bebek kıyafetlarinde şimdide sabun tozu alacağım sonrada kıyafetlerin hepsi yıkanacak ütülenecek

Merhaba kızlaaaar isim konuşuluyor galiba bende hemen bi el atim dedim..Benim kızımında ismi yok çünkü şu an..Zeynep istiyorum bende çocukluğumun ismi..
Oğlumun ismi Toprak Yağmur olsun diyor eşimm...
Bende bazen ısınıyorum Yağmur ismine bazende kasvetli geliyor cayıyorum ne bilim ya kız ismi çok o yüzden insan karar veremiyor galiba
Var mı alternatif kız isimleri
Ayyy bende Elif ismini çok seviyorum ama ailede de arkadaşlarımda da var üüüf ne koycam ben kızımın ismini ya

Bende sabun tozu kullandım ilk altı ay..Bebek deterjanına yeni başladık.Bingonun yumuşatıcısı da var..Ama ilk zamanlar için her ne kadar bebekte olsa doğru olmaz herhlade..

günaydın güzel anneler hayırlı cumalar. biraz geç kalktık oğluşum maşallah dün gece beni hiç uyutmadı öyle hareketliydi ki onu sevmekten uyuyamadım. hastaneye giden arkadaşlar güzel haberlerle gelmişler çok sevindim bizim kontrole daha var biran önce geçsede zaman oğlumu görsem çok özledim...

canım ben omo baby aldım hem sağlık bakanlığından onaylı sabun tozlarının kokuları pek hoşuma gitmiyor daha kıyafetler yeni ama ilerde lekeleneceği için sabun tozları çıkarmıyor...

bende dogal sabunla yıkadımda makına ıcın dalınmı alsak acaba dıye dusundum arstırdım bıraz alanlar memnun gıbı canım

sabun toz kokusunu bende cok sevmıyorum canım ama lekelerı cıkarması lazım aldıgımız deterjanın artık deneyıp gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…