- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.821
:96: kıss bu ne acele
Allah ım vaktinde gelsin bizimkilerrrr
canım bizim burda isra market var ordan aldım istersen senin içinde alırım
eğer bulamassan haber ver
şirinem var heryerde migrosta da görmüştüm ben
İnşallah canım bide kadının kocası arayıp sen daha doğurmadın mı dedi yok dedim daha zamanı var bizde öyle diyorduk bak erkenden geldi dedi şom ağızlı sinir oldum :113::113:
İnşallah canım bide kadının kocası arayıp sen daha doğurmadın mı dedi yok dedim daha zamanı var bizde öyle diyorduk bak erkenden geldi dedi şom ağızlı sinir oldum :113::113:
Bunları duyuuunca gözüm korkuyor yahuu
ben korkmazdım hiç ama bugün adet sancısı gibi sancılar girdi karnıma neyseki çabuk geçti
tedirgin olmaya başladım artık:18:
ben korkmazdım hiç ama bugün adet sancısı gibi sancılar girdi karnıma neyseki çabuk geçti
canım öncelikle annene geçmiş olsunn
kaça aldın deterjanı ben hacışakiri 15 küsüre almıştım yanlış hatırlamıyosam
inş. canım ilk defa oldu banadaAy benimde belim ağrıdı öyle adet olacakmışım gibi aman bizim bebişler vaktinde gelsin
saol tatlım ayaklarımda üşüyo biraz anlamadımda üşüttüm heralde bakim tekrar olursa yarın giderim dr ageçmiş olsun canım
üşütmüşündür belki.
cok nadır banada oluyo o sancılardan cantaların hazır olması lazım her ıhtımale karsı en azından 35 haftaya ersek
kızlarr komşularımdan biri tavuk kızartıyo sanırım ayy nasılda koktuu
birsürüde yemeğim varr bu hamilelikte insan çok aç gözlü oluyo yaa
bütün apartmanın akşama nepişirdiğini
biliyorum bende
eşim diyor çok iyi koku çekiyorsunnn
burnumdan hiç bir yemek kokusu kaç diyorummm.
:90::90::90:
ay canım güldürdün beni yaa evet burnumuz çok hassas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?