- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.801
selam kızlar ben bu ralar yine kaçak oldum dimi:?
eşimin başına gelenleri biliyorsunuz.Kayınvalidem geldi ondan giremedim dahada bendeler herhalde biraz daha giremem.umarım herkes iyidir çok öptm....
h.g canım ben yumuşatıcı kullanmayı düşünüyordum ama zararlı olduğunu duymuştum yusnes vernelin bebeklere özeli var demiş onu alıcam bende daha sağlıklıdır diye düşünüyorum...
canım bende 3 ana 2 ara öğün olarak yiyiyorum ama benim şekerim olduğu için :85: ara öğünlerin birinde meyve diğerinde ise galeta ve süt içiyorum...
selam kızlar ben bu ralar yine kaçak oldum dimi:?
eşimin başına gelenleri biliyorsunuz.Kayınvalidem geldi ondan giremedim dahada bendeler herhalde biraz daha giremem.umarım herkes iyidir çok öptm....
merhabalar annişlerrr.. ne zamandır bakınıyorum ama hiç yazacak halim olmuyor nedense..
ama takipteyim sizleri..
bu arada deterjan hakkında bende Dalan Roxy sabuntozunu almayı düşünüyorum. edindiğim bilgilere göre de onunla yıkayınca zaten yumuşak yapıyormuş hemde kokusu güzelmiş.. tabii denemeden bilemicez. bakalım..
bu arada deniz teyzecikkk bizim ismimizide eklermisin? "Muhammed Hamza" oğluşumun ismi inşALLAH. adları gibi büyüsün minişlerrr
iyiyim canım çok şükür,koşuşturmaca devam,bebişimde çok iyi maşallah sizde iyiseniz sorun yok demektir:)slm cnm.sen iyi olda kaçak ol canın saolsun.bizler iyiyiz genel olarak çok şükür.sen kendine ve bebişine dikkat et
h.bulduk tatlım bende öle bişe duyduğum için we emin olmak için sordum zaten ben omo baby almayı düşünüyordum ama nette yaptığım araştırmalara göre anneler genelde dalin kullanıyolar yumuşatıcısnı we sıvı deterjanını özellikle sıwı tercih ediyolarmış deterjan kalıntısı ne kadr da olsa kalıyomuş gibi şeyler okudum dalinde alabilirm bu durumda ben
tatlışım nerdesn bende bişe oldu sandım öldüm meraktan yawwwwww
Kızlar bende deterjan olayını daha önceden sormuştum.Bana sakın bebek deterjanı adı altında olan hiç bir deterjanı kullanma hele yumuşatıcı sakın kullanma,ne kadar bebek içinde olsa yumuşatıcı kimyasal birşey ve kıyafetin üstünde kalıyor dediler..banada mantıklı geldi açıkcası...Deterjan olarakta eskiden annelerimiz sabun tozu kullnaırmış :)
en sağlıklısı hacı şakir sabun tozu kullan diyorlar ama ı konuda kararsızım ama yumulatıcı mantıklı geldi :)
iyiyim canım çok şükür,koşuşturmaca devam,bebişimde çok iyi maşallah sizde iyiseniz sorun yok demektir:)
burdayım burda kayınvalidemler gelince giremedim.şimdi bir yere gittilerde gidene kadar gireyim dedim.Hoş evde olsak yine girerimde hep dışarlardayız.Şİmdide eşimin iş yerindeyiz :)
h.bulduk tatlım bende öle bişe duyduğum için we emin olmak için sordum zaten ben omo baby almayı düşünüyordum ama nette yaptığım araştırmalara göre anneler genelde dalin kullanıyolar yumuşatıcısnı we sıvı deterjanını özellikle sıwı tercih ediyolarmış deterjan kalıntısı ne kadr da olsa kalıyomuş gibi şeyler okudum dalinde alabilirm bu durumda ben
canım bu tercih meselesi tabi ama ablamın 5 aylık bir kızı yengeminde 2 yaşında bir oğlu var onlar kullanıyorlar banada önerdiler özellikle ilk günden itibaren kullanırsan cildi alışır alerji yapmaz daha sonra sıvı deterjanlar lekeleri çıkarmıyor mecbur kullanıcaksın diye banada mantıklı geldi açıkçası...
hımmm onada bir bakayım canım,şimdi hiç bilmiyorum.sabun tozu markaları ve kendileri hakkında hiç bir bilgim yok.ben sadece bana söylenenlere kafa sallayıp duruyorum.bilmemek ne kadar kötü yaaa.ilk çocukta acemiliği atıcaz.ikincide usta oluruz herhalde :)))benim bebişimde gelişim yavaşlığı varmış haftaya kontrolümüz var yine umarım düzelir.benim dediğim dalan roxy sabun tozu zaten cnm hemde missssss gibi kokuyor
ohh sütümüzüde içtik yarasın oğluşuma.2 gündür gelişimi hızlansın diye süte dadandım
ohh sütümüzüde içtik yarasın oğluşuma.2 gündür gelişimi hızlansın diye süte dadandım
kızlar bebek deterjanları hakkında ne dusunuyorsunuz alan kullanan bılgısı olan varmıı
slm kızlarrrr
bugün annem bendeydi ondan giremedimm göz doktoruna kontrole gelmişti şimdi gitti artık bayrama görüşücess :93:
bakıyorum topikte herkes iyi maşşalah diyim de nazar değmesinn:81:
deterjan konusuna gelince kimseyle bişii konuşmadan gittim markete baktım :82:
dalan roxy almaya karar verdim ve aldım 100% doğal yağlardan üretilmiştir yazıo lekeleri çıkarıomuş ve yumuşatıcı kullanmaya gerek yokmuş fiyatı da uygun aldım ve denemeye karar verdim
baştan bebişimisin cildi nasıl alışırsa ööle gider diolar sıvı deterjan almayı düşünmedim bu yüzden
baktım cildini tahriş yaptı o zaman değiştiririm bu aldığımıda kendim kullanırım dedimm.
bakalım deneyip görüces, 2. cilerde tecrübeli olucass:79:
Kızlar bir mükellefimiz işçisi doğum öncesi raporu getirmişti 12 ekimde rapor başlangıcı kadın 25 ekimde doğurmuş 33. haftanın sonunda doğurmuş yani :18:
nerden aldın kıss bende tam bunu sormustum
slm kızlarrrr
bugün annem bendeydi ondan giremedimm göz doktoruna kontrole gelmişti şimdi gitti artık bayrama görüşücess :93:
bakıyorum topikte herkes iyi maşşalah diyim de nazar değmesinn:81:
deterjan konusuna gelince kimseyle bişii konuşmadan gittim markete baktım :82:
dalan roxy almaya karar verdim ve aldım 100% doğal yağlardan üretilmiştir yazıo lekeleri çıkarıomuş ve yumuşatıcı kullanmaya gerek yokmuş fiyatı da uygun aldım ve denemeye karar verdim
baştan bebişimisin cildi nasıl alışırsa ööle gider diolar sıvı deterjan almayı düşünmedim bu yüzden
baktım cildini tahriş yaptı o zaman değiştiririm bu aldığımıda kendim kullanırım dedimm.
bakalım deneyip görüces, 2. cilerde tecrübeli olucass:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?