2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar.dün akşam kayınvalidem aradı yarın bize bir uğra diye.bugün gittim bebişime hastane çıkışı almış 10'lu olanlardan.bana hastanede giymem için pijama takımı almış maviş maviş.çok hoşuma gitti hernekadar ben soğuk bir gelin olsamda o beni pek düşünür Allah razı olsun

selam kızlar ben bu ralar yine kaçak oldum dimi:?
eşimin başına gelenleri biliyorsunuz.Kayınvalidem geldi ondan giremedim dahada bendeler herhalde biraz daha giremem.umarım herkes iyidir çok öptm....

slm cnm.sen iyi olda kaçak ol canın saolsun.bizler iyiyiz genel olarak çok şükür.sen kendine ve bebişine dikkat et

deterjan olarak ben dalan roxy kullanmayı düşünüyorum.çok güzel kokuyor ve çamaşırları yumuşacık yapıyor.

h.bulduk tatlım bende öle bişe duyduğum için we emin olmak için sordum zaten ben omo baby almayı düşünüyordum ama nette yaptığım araştırmalara göre anneler genelde dalin kullanıyolar yumuşatıcısnı we sıvı deterjanını özellikle sıwı tercih ediyolarmış deterjan kalıntısı ne kadr da olsa kalıyomuş gibi şeyler okudum dalinde alabilirm bu durumda ben

selam kızlar ben bu ralar yine kaçak oldum dimi:?
eşimin başına gelenleri biliyorsunuz.Kayınvalidem geldi ondan giremedim dahada bendeler herhalde biraz daha giremem.umarım herkes iyidir çok öptm....

tatlışım nerdesn bende bişe oldu sandım öldüm meraktan yawwwwww

cnm ben daha önce kullandım dalan roxy gerçekten mis gibi kokuyor perdelerimi ve beyaz çamaşırlarımı onunla yıkıyordum.şimdide bebişime kullanmayı düşünüyorum Allah izin verirse

Kızlar bende deterjan olayını daha önceden sormuştum.Bana sakın bebek deterjanı adı altında olan hiç bir deterjanı kullanma hele yumuşatıcı sakın kullanma,ne kadar bebek içinde olsa yumuşatıcı kimyasal birşey ve kıyafetin üstünde kalıyor dediler..banada mantıklı geldi açıkcası...Deterjan olarakta eskiden annelerimiz sabun tozu kullnaırmış :)
en sağlıklısı hacı şakir sabun tozu kullan diyorlar ama ı konuda kararsızım ama yumulatıcı mantıklı geldi :)

slm cnm.sen iyi olda kaçak ol canın saolsun.bizler iyiyiz genel olarak çok şükür.sen kendine ve bebişine dikkat et
iyiyim canım çok şükür,koşuşturmaca devam,bebişimde çok iyi maşallah sizde iyiseniz sorun yok demektir:)

burdayım burda kayınvalidemler gelince giremedim.şimdi bir yere gittilerde gidene kadar gireyim dedim.Hoş evde olsak yine girerimde hep dışarlardayız.Şİmdide eşimin iş yerindeyiz :)

benim bebişimde gelişim yavaşlığı varmış haftaya kontrolümüz var yine umarım düzelir.benim dediğim dalan roxy sabun tozu zaten cnm hemde missssss gibi kokuyor

benim bebişimde gelişim yavaşlığı varmış haftaya kontrolümüz var yine umarım düzelir.benim dediğim dalan roxy sabun tozu zaten cnm hemde missssss gibi kokuyor
hımmm onada bir bakayım canım,şimdi hiç bilmiyorum.sabun tozu markaları ve kendileri hakkında hiç bir bilgim yok.ben sadece bana söylenenlere kafa sallayıp duruyorum.bilmemek ne kadar kötü yaaa.ilk çocukta acemiliği atıcaz.ikincide usta oluruz herhalde :)))
ohh sütümüzüde içtik yarasın oğluşuma.2 gündür gelişimi hızlansın diye süte dadandım

afiyet olsun:)

ohh sütümüzüde içtik yarasın oğluşuma.2 gündür gelişimi hızlansın diye süte dadandım

canım, ben kızımın rahatsızlığı için her sabah keçiboynuzu (harnup) pekmezi içtim. Çok şükür kist falan kalmadı biliyorsun :)) Pekmezin bu konuda bir faydası oldu mu olmadı bilemem ama gelişimi çok iyi MAŞALLAH

Her sabah aç karnına bol bol pekmez içiyorum. Sana da tavsiye ederim. Bir dene istersen :))

***Tabii bunun yanı sıra, günde 500 ml süt, bol bol peynir, yoğurt, ayran, boooll meyva da tüketiyorum. Haaa ceviz, fındık vs. bir de...

Ne çok şey yiyorum ben yaaa

Kızlar bir mükellefimiz işçisi doğum öncesi raporu getirmişti 12 ekimde rapor başlangıcı kadın 25 ekimde doğurmuş 33. haftanın sonunda doğurmuş yani :18:

slm kızlarrrr
bugün annem bendeydi ondan giremedimm göz doktoruna kontrole gelmişti şimdi gitti artık bayrama görüşücess :93:
bakıyorum topikte herkes iyi maşşalah diyim de nazar değmesinn :81:
deterjan konusuna gelince kimseyle bişii konuşmadan gittim markete baktım :82:
dalan roxy almaya karar verdim ve aldım 100% doğal yağlardan üretilmiştir yazıo lekeleri çıkarıomuş ve yumuşatıcı kullanmaya gerek yokmuş fiyatı da uygun aldım ve denemeye karar verdim
baştan bebişimisin cildi nasıl alışırsa ööle gider diolar sıvı deterjan almayı düşünmedim bu yüzden
baktım cildini tahriş yaptı o zaman değiştiririm bu aldığımıda kendim kullanırım dedimm.
bakalım deneyip görüces, 2. cilerde tecrübeli olucass :79:

kızlar deterjanları konusuyorduk ya arasıtrdım bende bıraz merak ettım bu dalan roxy nerde bulabılırz buyuk marketlerde varmıkı

kızlar bebek deterjanları hakkında ne dusunuyorsunuz alan kullanan bılgısı olan varmıı

canım ben hacışakir in sabuntozunu aldım bebekler için üretilmiş makineler için olanından
annem yllar önce kızkardeşimin çamaşırları için ondan kullanırdı bende o yüzden onu tercih ettim.önceki gün yıkadım bebişin çamaşırlarını şimdilik memnun kaldım ama düşük derecede yıkadım bilmiyorum lekelilerde nasıl etki gösterir..

nerden aldın kıss bende tam bunu sormustum

mrb kızlar umarım herkes iyidir.
biz çok şükür iyiyiz.
bende süt ve yoğurda ağırlık vrdim.
ve meyvee.
inş. oğluşuma yarar.
deterjan konusunda bende sabun tozu düşünüyorum.
daha güvenli gibi geliyor bana.

canım öncelikle annene geçmiş olsunn
kaça aldın deterjanı ben hacışakiri 15 küsüre almıştım yanlış hatırlamıyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…