- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.841
nerden aldın kıss bende tam bunu sormustum
sibush nasıl oldun tatlım bugün daha ii misin????
merhaba canım:)))))))) bugün tam daha iyiyim dedim biraz ütü yapayım hoop yine belim agrıyo... kociş gelicekti bugün gec oldu diye cıkmadı yola yarın gelicek bende anneme geldim :) nazımı en iyi o çekiyoo
sen nasılsın
hmm dikkat et tatlım ben artık işlerimi 2 ya da 3 gün arayla yapıyorum yoksa oturup kalkamıyorum bile bel ağrım yüzünden kocacğm yatırıp kaldırıyo komik oluyo yani ii allahtan annen yakın nazını çekebiliyo benim annemde garibim canını sıkıp duruyo uzağız die bende netten nazlanıyorum ona napimeşinde geç gelsinde güç gelmesin hayırlısıyla sağ salim gelir inş
bende iiyim ara ara benimde ağrılarım oluyo ama olsun minik kuşum için hepsine katlanıyrum annelik böle bişe sanırım yaaa
benim annem yakın sanslıyım bu konuda ama malesef kocam uzak(( cogu zaman sehırdısında oldu hamileligimde bende onun peşinden suruklendim durdum.. artık cok sık gitmicek doguma kadar ... bakalım..
canım dediğin gibi karnımızdaki melekler için herseye deger.. onlar saglıkla dünyaya gelsinde baska sey istemem bu agrıları hatırlamayız bile ileride
tatlım bende eşimden ayrı kalmak zorundaydım onun işinden
dolayı hamile kaldğım ilk dönem sonra ben ewi taşıdım eşimsz yapamadğım için ama şimdide annemsiz yapamıyorum ben gidicem doğumda eşimden ayrı olcam
siz doğuma kadar beraber olcaksınız ne güsel biz doğuma kadar ayrı öff yaaa
kesinlikle hatırlamayız uykusuzluğa bile alıştım ben yaaaa
Artık ev işlerinde ben de zorlanıyorum kizlar ya aslında başlarken ve yaparken müthiş bı enerjim oluyo evin altını üstüne getiririm diye düşünüyorum âma isler bitince de belimin ağrısından yuruyemiyorum bile...Yarn sabah yardımcım gelicek sagolsun ben de dolap içlerini falan toparlarım saat 3 te de kızımın odası gelicek cok heyecanlaniyorum sonrasında da esimle koltuk bakmaya gidicez Oyle hemen begenemem ama az zaman kaldi bı an önce halletmek lazım isleri ...Bana da sanki erken dogum yapacakmisim gibi geliyo :))
ay kızlar aynı derdi paylaşıyoruz benim kocişte 15 gün bizle 10 gün yok zor oluyor ama ne yapalım allahtan doğum zamanı gitmiycek yoksa kafayı yerdim heralde annemde uzak arada bir gidiyorum ama sonra evde tek kalamıyorum alışınca o yüzden gitmiycem bu ay.:85:
Artık ev işlerinde ben de zorlanıyorum kizlar ya aslında başlarken ve yaparken müthiş bı enerjim oluyo evin altını üstüne getiririm diye düşünüyorum âma isler bitince de belimin ağrısından yuruyemiyorum bile...Yarn sabah yardımcım gelicek sagolsun ben de dolap içlerini falan toparlarım saat 3 te de kızımın odası gelicek cok heyecanlaniyorum sonrasında da esimle koltuk bakmaya gidicez Oyle hemen begenemem ama az zaman kaldi bı an önce halletmek lazım isleri ...Bana da sanki erken dogum yapacakmisim gibi geliyo :))
ay kızlar aynı derdi paylaşıyoruz benim kocişte 15 gün bizle 10 gün yok zor oluyor ama ne yapalım allahtan doğum zamanı gitmiycek yoksa kafayı yerdim heralde annemde uzak arada bir gidiyorum ama sonra evde tek kalamıyorum alışınca o yüzden gitmiycem bu ay.:85:
canım bende onun kaldıgı sehırden esyalı bi ev tuttum alıp kıyafetlerimi gittim yanında kaldım.. ama artık az kaldı doguma o yüzden gitmiyorum.. canım benimde öyle bir secenegım olsa ilk dogum zamanları kesinlikle annemi isterim yanımda.. annenin yardımcı olması senin için daha iyi olur..
ayyy hepimizde aynı sorun varmıs yaa((( yanarım yanarımda agız tadıyla bi naz yapamadım kocama hamileliğimde ona yanarım.. ama son ay burda artık cıkarıcam acısını paşamdan
benim eşimde çok yoğun çalışıyor
ailemdende uzaktayımm
çok ama çok dert ediyordum bunu kendime ama alıştım
hayırlısıyla oğluşum gelsin istersen hiç gelme diyorum eşime
oğlumla uyurum ben diyrumm
adam biraz bozuluyor tabiki.
ben halılarımı sermedim bayramdan sonra inş.
yardımcı gelecek tek yapamam zaten perdeler yıkanacak
asılacak
dolaplar silinecek falan
uzanmamak gerek.
temizlik gibisi yok ama
mis gibi olunca evim kendimi çok huzurlu hissediyorum.
canım keşke işi yoğun olsa ama eve gelse kocişim tabi alıştık çok şükür ama o gidincede evimin tadı tuzu olmuyo. :85:temizlik planıda yapılmış ne güzel bende bayramdan önce kaynanamla yapayımda öyle üstten doğuma yakın ablam gelecek zaten ona büyük bir temizlik yaptırırım artık...:97:
annecikler merhaba... artık doğum öncesi 8 hafta izne ayrıldım sizi daha iyi takip edebileceğim inşallah. bugün oğluşumu görmeye gidicez. yarında oğlumun odası geliyo inşallah. çok heyecanlıyım. aslında bizim doğum günümüz 2 ocak ama doktor 28 aralıkta alıcak galiba içinizde ilk önce ben kavuşacağım harhalde bebeğine:)
bebek arabası aldınız mı? ben bir türlü karar veremedim. sizin kullandığınız ya da aldığınız var mı yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?