2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nerden aldın kıss bende tam bunu sormustum

roxy dalan bende aldım ve kullandım,hem çok ucuz hemde güvenilir.hemde çok güzel kokuyor ben yıkadım.bebişin kıyafetleri hala yumuşacık ve ilk günkü gibi tansaştan aldım ben. ama bir çok markette vardır heralde.görümcem onu kullanıyor bebeğine ve gayet memnun. hacışakir'e o kadar para baıylmaya hiç gerek yok bence.

hmm dikkat et tatlım ben artık işlerimi 2 ya da 3 gün arayla yapıyorum yoksa oturup kalkamıyorum bile bel ağrım yüzünden kocacğm yatırıp kaldırıyo komik oluyo yani ii allahtan annen yakın nazını çekebiliyo benim annemde garibim canını sıkıp duruyo uzağız die bende netten nazlanıyorum ona napim eşinde geç gelsinde güç gelmesin hayırlısıyla sağ salim gelir inş
bende iiyim ara ara benimde ağrılarım oluyo ama olsun minik kuşum için hepsine katlanıyrum annelik böle bişe sanırım yaaa

benim annem yakın sanslıyım bu konuda ama malesef kocam uzak (( cogu zaman sehırdısında oldu hamileligimde bende onun peşinden suruklendim durdum.. artık cok sık gitmicek doguma kadar ... bakalım..
canım dediğin gibi karnımızdaki melekler için herseye deger.. onlar saglıkla dünyaya gelsinde baska sey istemem bu agrıları hatırlamayız bile ileride

tatlım bende eşimden ayrı kalmak zorundaydım onun işinden
dolayı hamile kaldğım ilk dönem sonra ben ewi taşıdım eşimsz yapamadğım için ama şimdide annemsiz yapamıyorum ben gidicem doğumda eşimden ayrı olcam
siz doğuma kadar beraber olcaksınız ne güsel biz doğuma kadar ayrı öff yaaa
kesinlikle hatırlamayız uykusuzluğa bile alıştım ben yaaaa

Artık ev işlerinde ben de zorlanıyorum kizlar ya aslında başlarken ve yaparken müthiş bı enerjim oluyo evin altını üstüne getiririm diye düşünüyorum âma isler bitince de belimin ağrısından yuruyemiyorum bile...Yarn sabah yardımcım gelicek sagolsun ben de dolap içlerini falan toparlarım saat 3 te de kızımın odası gelicek cok heyecanlaniyorum sonrasında da esimle koltuk bakmaya gidicez Oyle hemen begenemem ama az zaman kaldi bı an önce halletmek lazım isleri ...Bana da sanki erken dogum yapacakmisim gibi geliyo :))

ay kızlar aynı derdi paylaşıyoruz benim kocişte 15 gün bizle 10 gün yok zor oluyor ama ne yapalım allahtan doğum zamanı gitmiycek yoksa kafayı yerdim heralde annemde uzak arada bir gidiyorum ama sonra evde tek kalamıyorum alışınca o yüzden gitmiycem bu ay.:85:

canım bende onun kaldıgı sehırden esyalı bi ev tuttum alıp kıyafetlerimi gittim yanında kaldım.. ama artık az kaldı doguma o yüzden gitmiyorum.. canım benimde öyle bir secenegım olsa ilk dogum zamanları kesinlikle annemi isterim yanımda.. annenin yardımcı olması senin için daha iyi olur..

bendede öyle işleri yaparken bise yok bitip oturduktan sonra baslıyo oram buram agrımaya.. artık 15 gunde bir kadın gelicek dip temel temizliğe diger seyleri ben halledicem:)

ayyy hepimizde aynı sorun varmıs yaa((( yanarım yanarımda agız tadıyla bi naz yapamadım kocama hamileliğimde ona yanarım.. ama son ay burda artık cıkarıcam acısını paşamdan

hmm yawaş yawaş yapcaz artık işleri sıkcaz dişimizi öle olumsuz düşünme tatlım zamanında gelir bebişin inş bebişinin odasıda hayırlı olsun güsel günlerde kullansın inş

benim eşimde 15 günde 1 günlüğüne gelebiliyodu yol zor oluyodu kıyamadım ona taşıdım ewi walla benim kocacğım beni kendi götürüp getirirse gidebiliyorum ancak anneme 6 saat zaten sürekli gidip gelemiyoruz yollarda çok kaza oluyo bi de eşim o yüzden güwenemiyo bende annemin yanından gelince kötü oluyorum bayramdan beri gitmedim kokusunu özledim ben annemin

hmm haklısın tatlım yaw bende gitcem zaten korkuyorum tek başıma yapamam die ama annemin diil kayınwalidemn yanına gidip kalcam anneme gidersm sorun yaşarız onlarla çünkü ama allahtan annemle kayınwalidem yanyana oturuyolar istediğim heran annem yanımda olabilecek

ayyy hepimizde aynı sorun varmıs yaa((( yanarım yanarımda agız tadıyla bi naz yapamadım kocama hamileliğimde ona yanarım.. ama son ay burda artık cıkarıcam acısını paşamdan

walla ben yaptım doya doya gece geldiği saat belli olmuyo yoğun çalışıyolar bazen sabah geliyo bazen gece yarısı ama ben gelir gelmez masajlar yaptırıyorum aklıma ne geliyosa yaptırıyorum ama sonrada içime batıyo zaten 15-16 saat çalışıyo garibim bi de gelip benimle uğraşıyo ama napim nazlanmayacaksam ne anladım ben bu hamilelikten

canımm ben cıkıyorum artıkın... bu saat oldu yemek yemedim daha annem sesleniyoyemek hazır diye :)))))))) cok öptüm bebişe ve kendine dikkat et

benim eşimde çok yoğun çalışıyor
ailemdende uzaktayımm
çok ama çok dert ediyordum bunu kendime ama alıştım
hayırlısıyla oğluşum gelsin istersen hiç gelme diyorum eşime
oğlumla uyurum ben diyrumm
adam biraz bozuluyor tabiki.
ben halılarımı sermedim bayramdan sonra inş.
yardımcı gelecek tek yapamam zaten perdeler yıkanacak
asılacak
dolaplar silinecek falan
uzanmamak gerek.
temizlik gibisi yok ama
mis gibi olunca evim kendimi çok huzurlu hissediyorum.

canım keşke işi yoğun olsa ama eve gelse kocişim tabi alıştık çok şükür ama o gidincede evimin tadı tuzu olmuyo. :85:temizlik planıda yapılmış ne güzel bende bayramdan önce kaynanamla yapayımda öyle üstten doğuma yakın ablam gelecek zaten ona büyük bir temizlik yaptırırım artık...:97:

evet senin içinde zor oluyordur tabi.
onlarsız evin tadı olmuyor cidden 12 gibi gelecek gözüm hep saatte
kızıyorum ediyorum ama onsuzda duramıyorum.

merhaba benimde 6 ocak ama 20 aralıkta olacak doğumumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…