2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kizlar yine en erkenci benim galiba Ela beni bu saatlerde uyanmaya alistiriyo sanırım şimdiden ...Zaten her yerim agriyo saga yağınca nefes alamıyorum sanki sola yağınca da kalça kemiğim batiyo zaten ben döndükce içerden kıpır kıpır rahat vermiyo ki kuzucugum :))

günaydın hanımlar.ay bu sırt ağrısı öldürüyor beni.geçen gün gece adet sancısı gibi bir ağrı saplandı karnıma çok korktum neyseki çabucak geçti.akşamdan beri eşimle kayınvalidemin aldığı cicileri seviyoruz.bugün annemle alışverişe gideceğiz bende birşeyler alayım oğluşuma.çantamızı falan alıp hazırlasak iyi olacak erken doğum dedikçe gözüm korkuyor.inşaallah vaktinde sağlıkla gelir bebişlerimiz

günaydın cnm.bende sağ tarafıma yattığım zaman vurup duruyor oğluşum.ultrasonda gördüğüm kadarıyla kafası sağ tarafta sanırım o tarafa yatınca sıkışıyor yavrum

günaydın sabah kuşaları:92:
bu sabah daha fazla dayanamayıp ben de kalktım
ben de sola yatmaktan yoruldum,sağa yatınca da bebiş çok sıkışıyo gibi hissediyorum kıpır kıpır hiç durmuyo
bi de çoook acıktım yaa

biz kahvaltımızı yaptık pekmezimizide içtik.sende aç durma cnm doyur bebişini

günaydınn kızlarrr....
oy oy oyyyy bakıyorumda annişler uykusuzluk başlamış bile
ayy bide ağladı zırladı günleri de gelicek :81:
bende soluma yatıyorum hep, ama bu seferde uyuşuo sol tarafm :96: sağa dönüyorum sanki göbeğim sağa çekiyo çok fena nefes alamıyorum gibi gelio bebek sıkışır die orayada yatamıyorum sırtüstü deniyorum miğdeme baskı yapıo sırtım ağrıyo, ayy çok kibar olmuşuss :90:
benim ctesileri iyi geçio eşim öğleden sonra gelio, akşama kuzenimin oğlu 1 yaşına giriyoooo :81: doğumgününe gidices :87: bugün daha çabuk geçerrr
daha kahvaltı yapmadımm şimdi bişiiler yiyip ortalığı toparlar yemeğimi yaparım veee çarşıyaaa

günaydın güzel anneler..bende bu sabah erkenden kalktım çünkü eve ustalar doldu:)banyomu yaptırıyorum ama ne kadar zormuş bütün banyoyu küveti kırdılar heryer toz toprak.oğluşlarla bi odaya hapsolduk.umarım altından kalkabilirim hiiç umudum da yok aslında çok tembelim bu aralar:)

kızlar günaydın öğlen olmuş ama neyse nasılsınız bende uykusuzum çok uyumak istiyorum ama benim yaramaz kızım ben yatağa girince çok daha fazla hareket etmeye başlıyo sizlerin de dediği hep sol tarafa yatılmıyo omzum çok ağrıyo sırt üstü yatınca nefes alamıyorum ben yüz üstü uyumayı çok sewrim ama göbüş kocaman olduğu için we kızım sıkışır die uyuyamıyorm sağ tarafımada yatınca omzum ağrıyo bi de oturark uyumayı denicem sanırım:86:

ben yakında yatağın ortasına koca bi delik açıp yüzüstü yatmayı düşünüyorum
sevgili kocişimede bu fikrimi belirttim şaşkın şaşkın baktı yüzüme napsıınn delirdiğimi düşündü heralde

ayyy çok şekersn çok güldüm ama mantıklı bnde mi yapsam öle bişe acaba
bende bi de şöle bi durum war ben kocaman yatakta rahat edemiyorum illa ki gelip oturma odasında çekyatta uyuyacağım eşimle sıkışa sıkışa anlamadım nie
walla bu uykusuzlk beni delirtebiliryakın zamanda sanırım uyumak istiyorum dönmek için bile uyanmak zorundayım tabi bi de tuwalet sorunu war böle giderse tuwalette bile uyumayı düşündüm ben
:86:

canımm ben cıkıyorum artıkın... bu saat oldu yemek yemedim daha annem sesleniyoyemek hazır diye :)))))))) cok öptüm bebişe ve kendine dikkat et

tatlım bende çıkmak zorunda kaldığım için yazamadım ksra bakma aç kalma uzun süre benim canım genelde yemek yemek istemiyo ama mecburluktan yiyorum işte bende seni we bebişini öptm by:80:

canım napim ama yaa sırtım ağrıyo artık sağa sola yatmaktan dönerken zaten uyanıyoruz ee bide 2 saatte bir wc eklenince bu işe uyku falan kalmıyo malesef ben yatağımdan başka yerde yatınca belim ağrıyo zaten yatağın büyük bı kısmı bana ait ancak sığıyorum

aman aman wc de üşütürsün soğuktan sen yine yatağına dön canım

Canım süper bı fikir bu benim de Agdaya gittiğimde aklıma gelmişti Oyle yataklar varmış aslında bazı güzellik salonlarında hatta kiz buraya da gelicek onlardan dedi ama bana yetişmez heralde artık :)) En cok özlediğim yüz üstü yatmak zaten ...

hmm yok ben geniş yerdede yatamıyorum eşim bazen sabah 5 gibi geliyo bazen 7 gibi geliyo o yüzdn ben koltukta uyuyorum we orda dha rahat ediyorum bence bana rahatlk batıyo geniş geniş yatmk warken kendime eziyet etyom belim başka bi yerde yatsamda yatmasamda ağrıyo zaten bişe farketmiyo zaten
wc ye soba götürürüm ben yoruluyorm git git gel yawwww:86:

aa varmıymış bilmiyodum :)) bende gittim geçen gün bacağıma kramp girdi ağdada kızın ödü koptu dedim korkma geçer birazdan neyseki çabuk düzeldii

bende çok özledim yüzüstü yatmayı yaa:84:
sezeryan olursak bi sürede o yüzden yatamayızz napalım bebişler zamanında sağlıklı gelsinde önemli değil biz dayanırız biraz daha

haha güldürdün benii

ben rahatıma düşkünüm biraz o yüzden koltuklar bana göre değil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…