2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende kestireceğim saçımı ama biraz daha bekleyip doğuma yakın kestireyim diyorum fön çekmekten uçları kırıldı hep.

hiç canını sıkma canım izin tarihin gelince bas çık kim ne yaparsa yapsın arakana bile bakma senin doğum yapcanı bilmiyorlamıki sana veriyorlar bu görevi çok saçma öğretmen kıtlığı var sanki okulda bu müdürler patronlar hepsi çatlak vallahi

slm kızlar, dışarı çıkmıştım yarım saat bile yürümedim ama dolmuştan inince kasıklarıma feci şekilde bir sancı girdi öyle korktum ki doğuruyomuyum ne diyorum kendi kendime durakta biras oturup dinlendim evle durak arasında 100 mt var kendimi nasıl attım içeri bilmiyorum uzandım şuan biraz daha iyiyim çok şükür bebişimde oynuyor allahım sen koru bizi neydi o öyle...

ya kızlar benim de dip boyam geldi çok fena saçlarımın uçları sarı dipleri koyu kaldı ya kestirsem de çare değil ki

Merhaba kızlar, son günlerinizin tadını çıkarın:)))
Ben 2009 ocak annelerindenim.Sizin aranızda da kardeşim var, suhan.Sizi okudukça 2 yıl önceki bizim heyecanlarımız geldi aklıma.
Saç kestirme olayı hurafe bence de , ben kestirdim, maşallah sağlıklı bir oğlum var.Sadece önemli olan saçınızı boyatmayın.Kimyasallar bebeği etkileyebilir, ne olur ne olmaz.Doğumdan sonra, oldukça yoğun olacaksınız zaten, saç kestirmeye pek fırsatınız olmayacak.O nedenle şimdiki zamanınızın kıymetini bilin:)))

ne yazık ki bekliyeceğim o tehlikeyi göze alamam
sanki niye de saçımı boyattıysam ben eski saçımı çok özledim ya ilk defa boyatmıştım hemen kaldığımı öğrendim :84:

valla benimde kendimle ilgili planlarım vardı 7 kilo vermiştim kalmıştı son 5 kilom sonra saçlarımı kestirip saçlarımı boyatcak yeni bir imaj elde edecektim fakat bir anda bebeiş geldi üstelik kuzenimin düğünü içinde zayıflamıştım o güzelim elbiseden minicik yumurta gibi bir göbüş çıktı o yüzden bu planlarımın hepsini doğumdan sonraya saklıyorum

iyi akşamlar kızlar.çarşıya çıktım geldim yoruldum valla.oğluma 1 tane tulum 3 tanede çorap aldım bugün.

iyi akşamlar kızlar.çarşıya çıktım geldim yoruldum valla.oğluma 1 tane tulum 3 tanede çorap aldım bugün.
güle güle kullanın canım
yeni taşınacağımız sitenin hemen karşısında kapalı pazar kuruluyor eksik bir şeyi olursa artık oradan alacağım pazarlarda da güzel ürünler oluyor hem de yakın fazla yorulmam

sağol cnm daha iyisi senin prensesinin olsun.aslında pazarlardaki çeşit mağazalarda yok

ramazan bayramından 1 hafta önce hem saçımı kestirmiştim hemde organik boyayla boyatmıştım,doktorum izin vermişti,doğuma yakın yine boyatmayı düşünüyorum,diplerim çıktı o halde görünmek istemiyorum,saç kestirmekte bir şey yok hepinizin dediği gibi hurafe ama saç boyatma konusunda tercih size kalmış,benim tercihim boyatmaktan yana.

amanınnn sen uhan ın yani benim dünürün ablasımısınn
ilk başlar bayağ bulantılar filan oldu sorunlu geçti ama bugünümüse şükürr :87:
tadını çıkarmaya çalışıyorus şahsen ben yolda doğurucam galiba hergün dışardayım gesiyorum tabi ağrılar da oluyo ama inş 2 ay sonra geçicek meleklerimisi kucağımısa alınca unuturus hepsini :97:
Allah ım o günleri de nasip eder inşş
Rabbim hepimise sağlıklı hayırlı uzun ömürlü ewlatlar nasip etsin inşş...

Bende hamile olmadan önce uppuzuun saçlarımı kestirdim.Eşim kısa saç seviyor diye ama yakışmadı.Bi de hamile olmadan önce kestirdimki.Hurafeler falan varya kestirmeyle ilgili işimi sağlama alayım dedim.Hemde saçımda bir türlü kurtulamadığım siyah boya vardı.Onlar gitmiş oldu.Şimdi kendi saç rengimle çok mutluyum

cnm üzülme herşey yoluna girecektir. sana bu kadar yüklenmeleri yanlış görmüyorlarmı halini allah kolaylık versin

mrb güzel annecikler
nasılsınız
umarım herkesin keyfi yerindedir.

bizde çok şükür iyiyiz ama yorucu bir gündü
misafirlerim vardı dün temizliği yaptım buğünde ikram hzimet derken
ço yoruldum yani.
ama güzel geçti.

bu aydan sonrada almam bayagı zorlaşacak belli o
ldu.

kızlar haberlerde bir mucizeyi gösterdiler 25 haftalık 520 gr bir bebek doğmuş 1 ay önce yaşıyor ve 500 gr daha almış allahım sen nelere kadirsin düşünebiliyormusunuz 6 aylık doğmuş ve hala kuvezde yaşıyor gözlerim doldu resmen bir mucize yaa...

kızlar hepinize iyi akşamlar benim sizlere bir sorum olacaktı.Ben devlet memuruyum 32. haftada doktordan son 3 haftaya kadar çalışması uygundur 5 hafta doğum sonrası eklenebilir şeklinde rapor alıp idareye vermemiz gerekiyor mu? 37. haftaya kadar çalışmak için.. Birde bu raporu 32. fata başındamı sonundamı almalıyız bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…