- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.041
herkese merhaba
kaç gündür yazamadım buraya,geldi mi üstüste geliyor bütün sıkıntılar.ne güzel üst katım boşaldı yorulmadan oraya taşnırım diyordum,adamın evi satacağı tuttu,kaldık yani açıkta.burdaki ev sahibimizle konuştuk bize yaza kadar müsade edin diye,şimdilik bir sorun yok gibi ama ne olacağı belli değil.bebeğime oda almak istiyorum nereye geçeceğimiz belli olmadığı için birşey alamadık,eşyaları kıyafetleri poşetlerde duruyor.sinirlerim öyle bozuk ki.
okulda avrupa projesi çıkarmak zorundaymışız bu sene,ben ingilizce öğretmeni olduğum için işler kaldı bana,projeyi bul,yurtdışından ortakları ayarla,yazışmaları yap,mali hesapları yap derken şubat ayına kadar bir sürü proje işlerimiz olacak.bebeğimin de canını sıkmayayım diyorum ama okadar can sıkıcı şeyler duyuyorum ki artık ne yapacağımı şaşırdım,ağla ağla öldüm bugün zatenben bebeğimin odasını düzeltmek istiyorum,kıyefetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmek istiyorum,ondan başka birşey düşünmek istemiyorum,ama yoğunluktan onu düşünmeyi bile unutuyorum artık.
ya kızlar benim de dip boyam geldi çok fena saçlarımın uçları sarı dipleri koyu kaldı ya kestirsem de çare değil ki
sen bekliyceksin başka çaresi yok malesef canım
Saç kestirme olayı hurafe bence de , ben kestirdim, maşallah sağlıklı bir oğlum var.Sadece önemli olan saçınızı boyatmayın.Kimyasallar bebeği etkileyebilir, ne olur ne olmaz.Doğumdan sonra, oldukça yoğun olacaksınız zaten, saç kestirmeye pek fırsatınız olmayacak.O nedenle şimdiki zamanınızın kıymetini bilin:)))merhaba kızlar? hepimize güzel bir gün ve hafta diliyorumm
ya bir şey soracağım, hamilelikte saç kesimi hakkında ne düşünüyorsunuz? yada kestiren vs varmı? ya kaç ay önce kestirecektim bisürü hurafe söylediler. insan inanmasada içine kurt düşürüyorlar. ama artık dayanamıyorum ufff.. çok uzun ve birazda sıkıldım. hem doğumdan sonra güzel olsun saçlarım istiyorum.. taçlar vs güzel dursun :)
ay napim kestirsemmi ki?
ne yazık ki bekliyeceğim o tehlikeyi göze alamam
sanki niye de saçımı boyattıysam ben eski saçımı çok özledim ya ilk defa boyatmıştım hemen kaldığımı öğrendim :84:
güle güle kullanın canımiyi akşamlar kızlar.çarşıya çıktım geldim yoruldum valla.oğluma 1 tane tulum 3 tanede çorap aldım bugün.
güle güle kullanın canım
yeni taşınacağımız sitenin hemen karşısında kapalı pazar kuruluyor eksik bir şeyi olursa artık oradan alacağım pazarlarda da güzel ürünler oluyor hem de yakın fazla yorulmam
Merhaba kızlar, son günlerinizin tadını çıkarın:)))
Ben 2009 ocak annelerindenim.Sizin aranızda da kardeşim var, suhan.Sizi okudukça 2 yıl önceki bizim heyecanlarımız geldi aklıma.
Saç kestirme olayı hurafe bence de , ben kestirdim, maşallah sağlıklı bir oğlum var.Sadece önemli olan saçınızı boyatmayın.Kimyasallar bebeği etkileyebilir, ne olur ne olmaz.Doğumdan sonra, oldukça yoğun olacaksınız zaten, saç kestirmeye pek fırsatınız olmayacak.O nedenle şimdiki zamanınızın kıymetini bilin:)))
Güle güle kullan canım.Bende kendime bayramlık baktım bugün.Annemle biraz dolaştık.iyi akşamlar kızlar.çarşıya çıktım geldim yoruldum valla.oğluma 1 tane tulum 3 tanede çorap aldım bugün.
çok dökülüyo muu benim zaten az ayy bişi kalmıcak desene
herkese merhaba
kaç gündür yazamadım buraya,geldi mi üstüste geliyor bütün sıkıntılar.ne güzel üst katım boşaldı yorulmadan oraya taşnırım diyordum,adamın evi satacağı tuttu,kaldık yani açıkta.burdaki ev sahibimizle konuştuk bize yaza kadar müsade edin diye,şimdilik bir sorun yok gibi ama ne olacağı belli değil.bebeğime oda almak istiyorum nereye geçeceğimiz belli olmadığı için birşey alamadık,eşyaları kıyafetleri poşetlerde duruyor.sinirlerim öyle bozuk ki.
okulda avrupa projesi çıkarmak zorundaymışız bu sene,ben ingilizce öğretmeni olduğum için işler kaldı bana,projeyi bul,yurtdışından ortakları ayarla,yazışmaları yap,mali hesapları yap derken şubat ayına kadar bir sürü proje işlerimiz olacak.bebeğimin de canını sıkmayayım diyorum ama okadar can sıkıcı şeyler duyuyorum ki artık ne yapacağımı şaşırdım,ağla ağla öldüm bugün zatenben bebeğimin odasını düzeltmek istiyorum,kıyefetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmek istiyorum,ondan başka birşey düşünmek istemiyorum,ama yoğunluktan onu düşünmeyi bile unutuyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?