- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.201
kızlar bebeklerimin yüzünü ultrasonda göremeyecekmişim artık
büyüdükleri için
zaten ayakları başına çıkmıştı yavrularımın
sağol canımcanım sanada çok geçmiş olsunherkezde bir eli kulağındalık var son zamanlarda herkez doğum moduna girmiş umarım hepimiz sağlıcakla ocaktan sonra doğururuz erken gelmesinler kendine çok dikkat et bebeğinede maşallah kocaman adam olmuş annesi iyi bakmış oluşuna
bebişlere kocaman maallah
Allahım sen nelere kadirsin nasıl bir mucizedirki daracık yerde dünyada olduklarından daha rahat ve güvendeler olsun zaten az bir zaman geldi yakında gelcek küçük adamlar evde 3 erkek olcaklar 3 böcek bir çiçek şimdi sen çok kıymetli olursun onlara ne güzel bişiydir ikiz annesi olmak
Günaydın güzel anneler
hunny canım geçmiş olsun bu dönemlerde fazla hareket etmemeleri normalmiş yerleri daraldı kuzularımızın ama yinede takipte olmak gerekliymiş hareketleri
günaydın güzel anneler ve bebişlerii
hunny geçmiş olsun canım iyi bi korku atlatmışsın..
hayran gözün aydın büyümüş senin kuzucuklar maşallah
günaydın güzel anneler ve bebişlerii
hunny geçmiş olsun canım iyi bi korku atlatmışsın..
hayran gözün aydın büyümüş senin kuzucuklar maşallah
kızlar,
nasıl uykum var nasıl uykum var masa başında uyuycam nerdeyse keşke evimde olsam ölüyorum uykusuzluktan ne yapsamda geçmiyor gözlerim kapanıyor resmen
günaydın kızlar geçmişe bakamadım
hunnycim geçmiş olsun bir sorun yoktur inşallah
kızlar dün doktora gittik bebekler biri 1150 diğeri de 1160 gr olmuş kocaman olmuşlar
doktor erken doğum riskin yok dedi
dün bu haftayı da işte geçirmek için doktoru zor ikna ettim kızdı bana sen çalışma artık dedi bana bu hafta bitsin tamam dedim ben de
doktorumuz şu anda doğum yapsan bebeklerin bir aksilik olmazsa yaşar dedi çok sevindim
şu aralar da ne olduysa acayip tekmeliyolar
herkese merhaba güzel annişler ve bebişleri.. ancak kalkabildim gece geç yattık kocişle film izledik sabahta onu işe yolladım sonra yine uyumuşum saat 10da bir kalktım sonra yattım sonra yine kalktım kahaltımı hazırladım yedim şimdi burdayım:)))işyerinde olsam şimdi öğlen yemeğine çıkmaya hazırlanıyor olacaktım :)))üffff yarın iş varrr gitsemmiii gitmesemmiiii bilemiyorummm.. herkes iyidir inş dün gece benden sonra yazılanlara bakıp geliyorum.
sağol canım :81:şekercim maşallah bebişlerine
ben de ben debu hafta bir bitse ev hanımı olacağım bende
günaydın kızlar
sabah doktora gittik mimik kuşu gördük 1680 olmuş kuzuum
hunnycim teleş yapma bu kadar
bebiş6saat hareket etmezse problem var demekmiş
yarım saatten bişey olmaz
benim mink kuşum sabaha karşı taklalar attı içimde resmen şimdi de uyuyo:78:
kimsecikler kalmamış galiba... kociş geldiğinden bu yana girmeye cok fırsatım olmadı.. hepinizi cok özledim.. gecmişe cok bakamadım umarım problemli bişey yoktur herkesin bebişleri iyidir..ben dün gördüm kızımı 2 kiloyu geçmişş bebişimm.. birde kızlar saçları vardı ultrasounda gördük cok ilginçti hemen gittim fırça ve tarak aldım kızıma:)))) bundan sonra bizim kontroller haftada bir olucakmış.. kızımı daha sık görebileceğimmmm....
hepinizi cok öpüyorum kızlarr
günaydın kızlar.
bizde babamızı işe gönderdik kahvaltı yapıp ev işlerine girişeceğim.
aslında bugün halılarımı silmek istiyorum ama hiç cesaret edemiyorum.eşime söyledim sen sakın silmeye kalkma ben akşam silerim dedi
günaydın kızlar,
bebeğimizin odası kuruldu ama henüz hazır değil o yatak takımlarını yıkıycam bide kapağın teki ile üst süssünü mavi göndermemiş adam sinir oldum onlarıda alım hafta sonu takalım fottosunu çekcem bayramdan sonraki haftada izne çıkcam ve bir kaç şeyini alcam sabah işe gelirken miğdem çok ağrıyordu bir kaç lokma bişiyden sonra geçti hatta korktum bişiymi olcak die aman aman herkez vaktinde doğursun daha tam olarak hazır değilim
biberon,bez ve taşıma çantamız dışında bir eksiğimiz kalmadı gerçi ha birde yatağımız alınmadı daha ama pek dert etmiyorum.kıyafetlerimiz falan hazır ama daha yıkamadım hiçbirini.bugün ufak tefek ev işleriyle uğraşıcam artık yarın gidip deterjan alayımda yıkayıp ütüleyeyim bari.
günaydın kızlar geçmişe bakamadım
hunnycim geçmiş olsun bir sorun yoktur inşallah
kızlar dün doktora gittik bebekler biri 1150 diğeri de 1160 gr olmuş kocaman olmuşlar
doktor erken doğum riskin yok dedi
dün bu haftayı da işte geçirmek için doktoru zor ikna ettim kızdı bana sen çalışma artık dedi bana bu hafta bitsin tamam dedim ben de
doktorumuz şu anda doğum yapsan bebeklerin bir aksilik olmazsa yaşar dedi çok sevindim
şu aralar da ne olduysa acayip tekmeliyolar
kızlar günaydın nasılsınz ben çok iiyim bebişimde öle inşallah sizler de bebişlerinizde çok iisinzdir ben rüyamda bebişimizi gördüm doğum yapıyodm ama bi gariplk wardı erkek bi bebk doğuruyodum dr a diyodum dr hanım bi yanlışlık war sanrm bu erkek siz kız demiştnz falan o da dio ben tam görememişim bişe olmaz falan bi arada biz hazırlıksız yakalanıyoruz hiçbir hazırlığım yokken doğum yapıyorm yani neyse en güsel yeri bebği kucağıma werdikleri zamandı onu emzirdim o kadr güseldi ki anlatamam
böle garip bi rüya we sanırım sebebi henüz hazırlık yapmamış olmam benim bi de bi yerde okudum bu aylarda doğum rüyaları erken doğum rüyaları görülürmüş genelde
bu hafta bir bitse ev hanımı olacağım bende
slm annişler.herkez iyi maşallah.rabbim nazarlardan korusun hepimizi.yolumuz az kaldı zaten bayramıda atlattıkmı herşey dahada yoluna gircek inşallah.
kızlar ben geçen gün nette bişiy okudum.hiç araştıran duyan varmı bilmiyorum sizlerede sorayım dedim.erkek annelerini ilgilendiriyo bu konu.oğluşlarımız doğduktan sonra 2 ay içinde yapılan sünnet en iyisiymiş.bebeğin yarasının iyileşmesi daha kolay oluyomuş.ve hiç bişey hatırlamadığı için herhangi bi şekilde etkisinde kalmıyomuş bebiş.2 ila 4 yaşları arsındaysa mecbur kalmadıkça sünnet yaptırmamak gerekiyomuş.doğrusu ben cesaret edemedim böle bişiy için.zaten kendim ameliyatlı olcam oğluşumla tam olarak ilgilenemem diye düşündüm ama acaba yaptırmalımıyız.en sağlıklı olan dönemi kaçırcakmıyız.bunlarda kafamı kurcaladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?