2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende duydum hatta doğduğu ilk hafta hastaneden çıkmadan bile yaptıran varmış yaranın kapanması kolay oluyomuş
ama şimdi tıp ilerledi ve önceleri gibi kesikti pansumandı zaten çok yara olmuyo ve ben oğlumun sünnetini hatırlamasını istiyorum onun için 5-6 yaşında yaptırmayı düşünüyorum yani eşimle ööle karar verdik Allah ın izniyle...
hem ileride anlatacak hikayesi olsun dimi

kızlar bu arada şirinem in bahsettiği sabiha paktuna okul öncesi eğitim, çocuğunuzun yeteneğini keşfedin adlı kitap geldi bana az önce...
2 ve 5 yaş için aktiviteler testler bulunuo çok güzel ve eğitici bi kitaba benzio adrese teslim fiyatı 4,5 tl bence çok güsel kaçırmayın derim...

evet haklısın zaten hatırlıycak sadece acısını hatırlamıycak eğlencesini tüm zevkli şeylerini hatırlıycak ama gereksiz acı çekmesine psikolojisinin alt üst olmasına hiç gerek yokki sünnet olan ve belli bir zeka düzeyine gelmiş çocuklar kafalarında olmadık şeyler kuruyorlar psikolojileri bozuluyor bu nedenle kararım değişmezse şimdilik bizde böyle düşünüyoruz...dediğim gibi bakalım hayırlısı

merhaba kızlarrr :) keyifler nasıl.. inşALLAh tüm annişler ve bebişler iyilerdir.

bizde dün doktordaydık. doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi..
fazla yürüme, yorulma, kendini ve bebeği aç bırakma gibi tavsiyelerde bulundu.. bu sıralar ağrıların olabileceğini fakat çok şiddetli, kanamalı vs olursa direk acile gelmemi söyledi. ayrıyetten bir dahaki randevumda yani aralığın ilk haftasnd nst ye bağlanıcakmışız, ve ondan sonraki tüm randevularımızda da. şimdilik normal doğum dedi.ama yanına soru işareti koydu.. sana güveniyorum normal yapabilirsin dimi dedi :) ben de eh inşALLAH dedim:) nasip.. bu arada çatı muayenesinin zamanını sordum 38. hafta da dedi.
Rabbim hayırlısıyla az acıyla kolay doğum nasip etsin hepimizee...

slm kızlar nasılsınız evet bugün çok sessiz buralar kimse yazmak istemiyor galiba.kızlar çitos diye bir arkadaş vardı hiç uğramıyor doğum mu yaptı acaba.kimse ulaşamıyormu yoksa ocağın ilk bebeği geldide haberimiz mi yok....

amin canım senin de bebişine maşallah canım

evet canım citosu bn de göremiyorum artık acaba nerelerde dirim ve eelifes de yok

Son düzenleme:
kızlarrrr en son 12:24 yazmışım o saatten beri sayfa bile atlamamışşşş herkeslerr nerdeeee??? benimde üst komşum geldi oda hamiş ama yaşı var onun biraz..37 hafta olmuşşş beni merak etmiş gelmiş sağolsun ayy ne güzel 3 haftası kaldı napıyorsun diyorum gün sayıyorum diyor bayram sonrası aralık başı bekliyorlarmış. miğdesi bulanıyormuş birkaç gündür.birde normalde panik atak hastalığı var valla anlattıda anlattı. dedim sen doğurcaksın sonra ben başlıcam saymayaaaa ayy çok heyecanlı. o gitti biraz evi süpürdüm toz aldım ortalığı toparladım gerçi hiç dağınık değildi ama iş olsun kendime iş yaratıyorum. bir koca kase sütlü nesquik yedim ve geldim. yemekteyiz izliyorum yine hehehe:))))

canım sen doğum iznine mi ayrıldın

evet çitosu bende merak ettim dünde deniz sormuştu hayır olsun inş. inş iyidir sağlıklıdır.

canım sen doğum iznine mi ayrıldın

yok canım henüz ayrılmadım bayramdan sonraki haftaiçi başlıyor iznim allahın izniyle..şimdi kafa iznine ayrıldım doktorum rapor verdi bu hafta :)))))) geçen hafta şirkette çok gergin bir hafta geçirdim patronumada kızdım zaten düşmüştüm riskim vardı üzerine böle gerilince karnım çok sertleşti cuma akşamıda kontrolüm vardı iyiymişiz hamdolsun ama doktoruma dedim ben dinlenmek istiyorum çok gerginim dinlen zaten karnın sertleşmiş gerginlikten dedi öle izin aldım

evet canım hatırlıyorum sıkıntılar üst üste gelmişti senin
iyi olduğuna sevindim canım
canım patronun kadın mı
iyi yapmışsın ben de bayramdan sonra izne ayrılıcam

galiba burda herkes bayramdan sonra doğum iznine ayrılacak
bu arda kızlar ben doğum iznine ayrılınca eskisi kadar internete bağlanamam herhalde bu eve yeni taşındığımız için ama eşime baskı yapıyorum bağlatsın diye

kızlar ya ben çok ağırlaşmaya başladım artık bu 8.ay daha zorlu geçecek galiba azıcık yürüsem hemen karnım sertleşiyo

benim iznim yarın başlıyor ama ben cumada gelirim cumartesi evde kalan eşyaları toplayacağız annemle pazarda inşallah tamamen taşınacağız

bende nete annemlerde girerim bir süre tabi evden zaman buldukça abime dedim kablosuza geçin siz ben sizden yararlanayım bakalım artık o şekilde yapabiliriz

ben aralık sonuna kadar çalışcam sanırım bakalım yapabilecekmiyim ama bayram sonrası 1 hafta iznim var onu kullanacağım hem eve biraz düzen veririm hemde ufak tefek işlerimi hallederim aralık başında yeni eleman gelecek yerime ona öğretmeye başlayacağım ve ocağın ilk haftası işi bırakacağım ben bebeğimi çok seviyorum işimide seviyorum ona iyi bir gelecek sağlamak için işimi kimseye kaptırmamam lazım zaten böle rahat işi hiç biyerde bulamam

aslında benim isteğimde bu.düğün kısmı 5-6 yaşlarında olur zaten.ama işte çok ufak diye düşünüp korkuyorumda.psikolojik olarak çok rahat eder muhtemelen.ben erkek kardeşimi hatırlıyorumda çok ağlamıştı korkudan.

inşallah hayırlısı olsun oğluşlarımız için.insanın aklına her ayrıntı geliyo işte.bide bu net insanı dahada araştırmacı kurcalamacı yapıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…