- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.221
slm annişler.herkez iyi maşallah.rabbim nazarlardan korusun hepimizi.yolumuz az kaldı zaten bayramıda atlattıkmı herşey dahada yoluna gircek inşallah.
kızlar ben geçen gün nette bişiy okudum.hiç araştıran duyan varmı bilmiyorum sizlerede sorayım dedim.erkek annelerini ilgilendiriyo bu konu.oğluşlarımız doğduktan sonra 2 ay içinde yapılan sünnet en iyisiymiş.bebeğin yarasının iyileşmesi daha kolay oluyomuş.ve hiç bişey hatırlamadığı için herhangi bi şekilde etkisinde kalmıyomuş bebiş.2 ila 4 yaşları arsındaysa mecbur kalmadıkça sünnet yaptırmamak gerekiyomuş.doğrusu ben cesaret edemedim böle bişiy için.zaten kendim ameliyatlı olcam oğluşumla tam olarak ilgilenemem diye düşündüm ama acaba yaptırmalımıyız.en sağlıklı olan dönemi kaçırcakmıyız.bunlarda kafamı kurcaladı.
bende duydum hatta doğduğu ilk hafta hastaneden çıkmadan bile yaptıran varmış yaranın kapanması kolay oluyomuş
ama şimdi tıp ilerledi ve önceleri gibi kesikti pansumandı zaten çok yara olmuyo ve ben oğlumun sünnetini hatırlamasını istiyorum onun için 5-6 yaşında yaptırmayı düşünüyorum yani eşimle ööle karar verdik Allah ın izniyle...
hem ileride anlatacak hikayesi olsun dimi
merhaba kızlarrr :) keyifler nasıl.. inşALLAh tüm annişler ve bebişler iyilerdir.
bizde dün doktordaydık. doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi..
fazla yürüme, yorulma, kendini ve bebeği aç bırakma gibi tavsiyelerde bulundu.. bu sıralar ağrıların olabileceğini fakat çok şiddetli, kanamalı vs olursa direk acile gelmemi söyledi. ayrıyetten bir dahaki randevumda yani aralığın ilk haftasnd nst ye bağlanıcakmışız, ve ondan sonraki tüm randevularımızda da. şimdilik normal doğum dedi.ama yanına soru işareti koydu.. sana güveniyorum normal yapabilirsin dimi dedi :) ben de eh inşALLAH dedim:) nasip.. bu arada çatı muayenesinin zamanını sordum 38. hafta da dedi.
Rabbim hayırlısıyla az acıyla kolay doğum nasip etsin hepimizee...
slm kızlar nasılsınız evet bugün çok sessiz buralar kimse yazmak istemiyor galiba.kızlar çitos diye bir arkadaş vardı hiç uğramıyor doğum mu yaptı acaba.kimse ulaşamıyormu yoksa ocağın ilk bebeği geldide haberimiz mi yok....
kızlarrrr en son 12:24 yazmışım o saatten beri sayfa bile atlamamışşşş herkeslerr nerdeeee??? benimde üst komşum geldi oda hamiş ama yaşı var onun biraz..37 hafta olmuşşş beni merak etmiş gelmiş sağolsun ayy ne güzel 3 haftası kaldı napıyorsun diyorum gün sayıyorum diyor bayram sonrası aralık başı bekliyorlarmış. miğdesi bulanıyormuş birkaç gündür.birde normalde panik atak hastalığı var valla anlattıda anlattı. dedim sen doğurcaksın sonra ben başlıcam saymayaaaa ayy çok heyecanlı. o gitti biraz evi süpürdüm toz aldım ortalığı toparladım gerçi hiç dağınık değildi ama iş olsun kendime iş yaratıyorum. bir koca kase sütlü nesquik yedim ve geldim. yemekteyiz izliyorum yine hehehe:))))
slm kızlar nasılsınız evet bugün çok sessiz buralar kimse yazmak istemiyor galiba.kızlar çitos diye bir arkadaş vardı hiç uğramıyor doğum mu yaptı acaba.kimse ulaşamıyormu yoksa ocağın ilk bebeği geldide haberimiz mi yok....
evet çitosu bende merak ettim dünde deniz sormuştu hayır olsun inş. inş iyidir sağlıklıdır.
canım sen doğum iznine mi ayrıldın
yok canım henüz ayrılmadım bayramdan sonraki haftaiçi başlıyor iznim allahın izniyle..şimdi kafa iznine ayrıldım doktorum rapor verdi bu hafta :)))))) geçen hafta şirkette çok gergin bir hafta geçirdim patronumada kızdım zaten düşmüştüm riskim vardı üzerine böle gerilince karnım çok sertleşti cuma akşamıda kontrolüm vardı iyiymişiz hamdolsun ama doktoruma dedim ben dinlenmek istiyorum çok gerginim dinlen zaten karnın sertleşmiş gerginlikten dedi öle izin aldım
galiba burda herkes bayramdan sonra doğum iznine ayrılacak
bu arda kızlar ben doğum iznine ayrılınca eskisi kadar internete bağlanamam herhalde bu eve yeni taşındığımız için ama eşime baskı yapıyorum bağlatsın diye
galiba burda herkes bayramdan sonra doğum iznine ayrılacak
bu arda kızlar ben doğum iznine ayrılınca eskisi kadar internete bağlanamam herhalde bu eve yeni taşındığımız için ama eşime baskı yapıyorum bağlatsın diye
aslında benim isteğimde bu.düğün kısmı 5-6 yaşlarında olur zaten.ama işte çok ufak diye düşünüp korkuyorumda.psikolojik olarak çok rahat eder muhtemelen.ben erkek kardeşimi hatırlıyorumda çok ağlamıştı korkudan.açıkcası bende bu yazı gibi düşünüyorum eğer herhangi bir sağlık sorunu olmazsa bebişimi bende sünnet ettirmek istiyorum acı hissetmiyorlarmış büyüdüğündede eğlencesini düğününü yaparım diye düşünüyorum bakalım hayırlısı
bende duydum hatta doğduğu ilk hafta hastaneden çıkmadan bile yaptıran varmış yaranın kapanması kolay oluyomuş
ama şimdi tıp ilerledi ve önceleri gibi kesikti pansumandı zaten çok yara olmuyo ve ben oğlumun sünnetini hatırlamasını istiyorum onun için 5-6 yaşında yaptırmayı düşünüyorum yani eşimle ööle karar verdik Allah ın izniyle...
hem ileride anlatacak hikayesi olsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?