2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bakalım benin kız ocağı bekleyecek mi bana aralığın son haftası gelir gibi geliyor dün annemde yaprak dökümünün finalini izleyelim de ondan sonra gelsin diyor

canım benim eşim bişey yaptı aslında süper bişiy
vodafone bir kampanyaası var ayda 8 tlye sınırsız internet diye eşim de bluetooth açık tutuyo bi de masaüstüne bir program koymuş ordan direk internete bağlanıyor akşamları o giriyor bana gösterdi ama yarıda birden bire kesildi o hallediyo ne sorun varsa ama ben hala çözemedim

herkese slm biz geldik oğluşumla
ne var yok kızlar umarım hepiciniz iyisinizdir epeydir yoktum burayada gelemedim kimse doğurmadı dimi
deniz belgün ahsen yokluğumu farkedip beni sormuşunuz biz iyiyiz oğluşla sağolun kızlar geçen hafta kocikim izmire gitti mal almak için benide yanında götürdü ordan geleli kendime gelemedim yol çarptı galiba beni kaç gündür uykuyla bozdum kafamı sürekli uyuyorum işede gelmiyorum artık ev kuşu oldum onundamı rahatlığı oldu bilmiyorum miskin oldum çıktım iyicene:76:
bizde cuma günü gidecez oğluşumu görmeye çok özledim onu
herkes kontrolüne gitmiş gelmiş maşallah kuzucuklarınıza sağ salim gelsinler inşallah:87::81:

Son düzenleme:

benim işim de çok rahat ama ben ayrılmak zorundayım ikiz olunca erken doğum riskim de var bişey olursa kendimi affetmem hiç
aman zaten memurum nerde olursa yer bulabiirim bunu sorun etmiyorum

Canım iyi olmana çok sevindim doğurdu mu acaba diye düşündük bizde

kızlar çok korkuyorum 2-3 saat kadar önce sağ göğsümden birden kan geldi.atletimi iki tane bozuk para kadar kirletti.dr umu aradım ancak ulaşamadım.netten araştırdım teşhis konana kadar kanser dir diye düşünülür diyo.benim o göğsümde zaten kistim vardı.4 sene önce fark etmiştim onkolojide araştırmışlardı temiz çıkmıştı.şimdi çok kötüyüm.saat 5 i bekliyorum dr um muayanehanesine gelirde rarım diye.ama aklım başımdan gitti.gerçi bebekle ilgili olmadığı için rahatım ama onu annesizde bırakmak istemem.of saat 5 olmadı bi türlü

canım benim hemen endişeye kapılma benim göğsümden de geldi ama kanser şüphesine kapılmamak lazım
göğüsler hassaslaşıyor ve tahriş oluyor bu yüzden sütyen de sürtündükçe knama yapmış olabilir
benim göğsümün kenarında et beni gibi küçük bir kabarcık belirmişti gögüs şiştikçe o da şişmişti ve sütyene sürtünerek patlamıştı kanamıştı doktor sorun değil demişti bana senin de bunun gibi bişiy olabilir

canım aklına kötü şeyler getirme hemen öyle Allahım uzak etsin

benim göğsümden süt gibi geliyo cnm ya.kontrol için azcık sıkytırdım devamı geliyodu bıraktım hemen.kötü düşünmemeye çalışıyorum.zaten neylerse güzel eyler büyük rabbim.elimden ne gelirki

bakalım benin kız ocağı bekleyecek mi bana aralığın son haftası gelir gibi geliyor dün annemde yaprak dökümünün finalini izleyelim de ondan sonra gelsin diyor

ben hep ilk hikayeyi senden bekliyorum bakalım öğlemi olacak ama tabi sağ salim gününü doldursun sağlıcakla gelsin prenses bide yılbaşı geliyormuş

canım önceden önlemini almışsın muayeneni olmuşsun korkulacak bişey yok bence hamileliktendir belki de

bence doktorun birşey söğlemeden stres yapma hayran ın dediği gibi kabarcıklar oluyor belki ondan kanamıştır.yada sivilce vardı belki sen farkedemedin bence önce sakin ol canım korkma hemen

Canım iyi olmana çok sevindim doğurdu mu acaba diye düşündük bizde
hihiihiiaralığın sonuna kadar doğurmayı düşünmüyom cnm tabii benim oğluş acele etmezse sezeryan olucak zaten sağ salim gelsinler inşallah tam vaktinde

canım geçmiş olsun hemen kötüyü getirme aklına belki süt damarın çatlamıştır o yüzdende gelebilir kan allah korusun dktruna sor hemen ihmal etme

selam kızlar...

sihirim hemen aklına kötü seyler getirme iyi düşün canım.. bizide habersiz bırakma..

doktorum dün bana sezeryan olacaksan (ilk başlarda öyle istiyordum) aralığın ikinci haftası alırız bebişi demişti ama normal doguma karar verdim artık bakalım bekliyecegiz..

merhaba annişler bebekler hızla büyüyorlar maşallah hepsine sağlıkla zamanında gelsinler inş.
benim size bir sorum olcaktı , sık sık tansiyon ölçümü yapıyormusunuz?Yediklerime çok dikkat ediyorum tuzsuz yiyorum ama tansiyonum 12/8 biraz kaçırsam 13 e yükseliyor ve nabzımda 112 lere çıkıyor,, normalde 10/6 tansiyonla gezdiğim için bana yüksek geliyor yarın kontrolümüz var doktorumada soracam ama sizde durumlar nasıl merak ettim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…