- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.241
ben aralık sonuna kadar çalışcam sanırım bakalım yapabilecekmiyim ama bayram sonrası 1 hafta iznim var onu kullanacağım hem eve biraz düzen veririm hemde ufak tefek işlerimi hallederim aralık başında yeni eleman gelecek yerime ona öğretmeye başlayacağım ve ocağın ilk haftası işi bırakacağım ben bebeğimi çok seviyorum işimide seviyorum ona iyi bir gelecek sağlamak için işimi kimseye kaptırmamam lazım zaten böle rahat işi hiç biyerde bulamam
benim iznim yarın başlıyor ama ben cumada gelirim cumartesi evde kalan eşyaları toplayacağız annemle pazarda inşallah tamamen taşınacağız
bende nete annemlerde girerim bir süre tabi evden zaman buldukça abime dedim kablosuza geçin siz ben sizden yararlanayım bakalım artık o şekilde yapabiliriz
ben aralık sonuna kadar çalışcam sanırım bakalım yapabilecekmiyim ama bayram sonrası 1 hafta iznim var onu kullanacağım hem eve biraz düzen veririm hemde ufak tefek işlerimi hallederim aralık başında yeni eleman gelecek yerime ona öğretmeye başlayacağım ve ocağın ilk haftası işi bırakacağım ben bebeğimi çok seviyorum işimide seviyorum ona iyi bir gelecek sağlamak için işimi kimseye kaptırmamam lazım zaten böle rahat işi hiç biyerde bulamam
herkese slm biz geldik oğluşumla
ne var yok kızlar umarım hepiciniz iyisinizdir epeydir yoktum burayada gelemedim kimse doğurmadı dimi
deniz belgün ahsen yokluğumu farkedip beni sormuşunuz biz iyiyiz oğluşla sağolun kızlargeçen hafta kocikim izmire gitti mal almak için benide yanında götürdü ordan geleli kendime gelemedim yol çarptı galiba beni kaç gündür uykuyla bozdum kafamı sürekli uyuyorum işede gelmiyorum artık ev kuşu oldum onundamı rahatlığı oldu bilmiyorum miskin oldum çıktım iyicene
kızlar çok korkuyorum 2-3 saat kadar önce sağ göğsümden birden kan geldi.atletimi iki tane bozuk para kadar kirletti.dr umu aradım ancak ulaşamadım.netten araştırdım teşhis konana kadar kanser dir diye düşünülür diyo.benim o göğsümde zaten kistim vardı.4 sene önce fark etmiştim onkolojide araştırmışlardı temiz çıkmıştı.şimdi çok kötüyüm.saat 5 i bekliyorum dr um muayanehanesine gelirde rarım diye.ama aklım başımdan gitti.gerçi bebekle ilgili olmadığı için rahatım ama onu annesizde bırakmak istemem.of saat 5 olmadı bi türlü
kızlar çok korkuyorum 2-3 saat kadar önce sağ göğsümden birden kan geldi.atletimi iki tane bozuk para kadar kirletti.dr umu aradım ancak ulaşamadım.netten araştırdım teşhis konana kadar kanser dir diye düşünülür diyo.benim o göğsümde zaten kistim vardı.4 sene önce fark etmiştim onkolojide araştırmışlardı temiz çıkmıştı.şimdi çok kötüyüm.saat 5 i bekliyorum dr um muayanehanesine gelirde rarım diye.ama aklım başımdan gitti.gerçi bebekle ilgili olmadığı için rahatım ama onu annesizde bırakmak istemem.of saat 5 olmadı bi türlü
canım benim hemen endişeye kapılma benim göğsümden de geldi ama kanser şüphesine kapılmamak lazım
göğüsler hassaslaşıyor ve tahriş oluyor bu yüzden sütyen de sürtündükçe knama yapmış olabilir
benim göğsümün kenarında et beni gibi küçük bir kabarcık belirmişti gögüs şiştikçe o da şişmişti ve sütyene sürtünerek patlamıştı kanamıştı doktor sorun değil demişti bana senin de bunun gibi bişiy olabilir
bakalım benin kız ocağı bekleyecek mi bana aralığın son haftası gelir gibi geliyor dün annemde yaprak dökümünün finalini izleyelim de ondan sonra gelsin diyor
benim göğsümden süt gibi geliyo cnm ya.kontrol için azcık sıkytırdım devamı geliyodu bıraktım hemen.kötü düşünmemeye çalışıyorum.zaten neylerse güzel eyler büyük rabbim.elimden ne gelirki
hihiihiiCanım iyi olmana çok sevindim doğurdu mu acaba diye düşündük bizde
canım geçmiş olsun hemen kötüyü getirme aklına belki süt damarın çatlamıştır o yüzdende gelebilir kan allah korusun dktruna sor hemen ihmal etmekızlar çok korkuyorum 2-3 saat kadar önce sağ göğsümden birden kan geldi.atletimi iki tane bozuk para kadar kirletti.dr umu aradım ancak ulaşamadım.netten araştırdım teşhis konana kadar kanser dir diye düşünülür diyo.benim o göğsümde zaten kistim vardı.4 sene önce fark etmiştim onkolojide araştırmışlardı temiz çıkmıştı.şimdi çok kötüyüm.saat 5 i bekliyorum dr um muayanehanesine gelirde rarım diye.ama aklım başımdan gitti.gerçi bebekle ilgili olmadığı için rahatım ama onu annesizde bırakmak istemem.of saat 5 olmadı bi türlü
canım önceden önlemini almışsın muayeneni olmuşsun korkulacak bişey yok bence hamileliktendir belki de
kızlar ilk şimdi kimin bebeği doğacak denizin mi en yakın tarih denizin mi
ben hep ilk hikayeyi senden bekliyorum bakalım öğlemi olacak ama tabi sağ salim gününü doldursun sağlıcakla gelsin prenses bide yılbaşı geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?