- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.341
amın yarencım ne guzel yazmıssın ınsallah dedıgın gıbı olur ınsallah Rabbım dualarımızı kabul eder.. yınede masallah ne guzel sen sonuna geldın ınsallah..
sana verılen ılacın adı neydı yarencım??bende bı dr uma soruyum belkı banada verırler??????????
hmm üweyse daha farklı tabi durum seninde geri durman normal yani bu durumda ama biliyomusn bazı üwey kayınwalideler öz olandan ii oluyolar allah yardımcın olsun tatlım ne diim bence onu demesi bile yeter yaaaa herkesin kötülüğü kendine ne olursa olsun ben elimden geldiğince kimseyi kırmamayı çalışırım birine bişey sölersem ki haklı da olsam içime batr gidip özür dilerim bende böle bişeyim işte herkesi sewiyorum herkesle ii geçinmek istiyorum
sen kendini yorma sakın bu halinle falan temizlik yapma .
deniz mis gibi evinde güle güle otur canım :80:
evet belguncum bayram öncesi temiz ev keşke hep öyle kalsa Allahtan 2 haftada bir kadın geliyorda çok fazla batmıyor,doğum öncesi aralık sonu gibi yine dip köşe bucak yaptırırım artık,benim annem çalıştığı için malesef bana pek yardımı dokunmuyor o yüzden kendini üzüyor ama o da ocak başı gibi işini bırakacak zaten emekli,doğumdan sonra yardım edecek bana özellikle işe başladığımda annem bakacak oğluma sağolsun ...sende güle güle otur belguncum temiz ev gibisi yok
ya kızlar ben de iki gündür değişiklik var
boğazım yanıyor sanki ama grip gibi değil midemdeki yanma boğazıma geliyor sanki ya
bu ne böyle ya
günaydın herkesee
ya ben de bugün temizliğe başlıycam yavaş yavaş
annem kendini yormadan yap dedi yazık kadıncağız uzakta gelemiyo
ama eşim bırak temizleme sen bayramda gidiyosun ben doğuma kadar batırırım diyo
naapcam bilmiyorum
bebişimle kirli bi eve gelmek de istemiyorum ama buna mecburum galiba
hem de kaynanam da beimle birlikte geliyoo
Mrb arkadaşlar hepiniz gayet iyi görünüyorsunuz maşallah.Bende iyiyim 2gün önce kontrolüm vardı brz canım sıkıldı bebişin sağ böbreğinde az bi genişleme var dedi doktor.İdrar toplanmasından olabilir ciddi bi durum değil yinede takip edelim dedi.Brz araştırdım genelde erkek bebeklerinde oluyormuş teşhis edilemeyebiliyormuş.İleri derecede tarama aletleri gerekiyormuş teşhis için vs vs.İnş düzelir ya.Bu hafta aşımı ve şeker testimi yaptırıcam mecbur kaçamıyorum artık doktor sıkıştırdıÇok korkuyorum ya nası yapcam ben bu psikolojiyle doğumu ya sizin duygular ne alemde?
Selam kızlar...
herkez iyidir umarım vuslatyaren geçmiş olsun canım..
bizde akşam odamızı kurduk.. Şirvanın anneciğinden de örgülerimizi aldık hepsi de çok tatlı ellerine, gözlerine sağlık.. dolabımızı temizleyip koyacağım...
hepinizi kocaman öptüm..
Mrb arkadaşlar hepiniz gayet iyi görünüyorsunuz maşallah.Bende iyiyim 2gün önce kontrolüm vardı brz canım sıkıldı bebişin sağ böbreğinde az bi genişleme var dedi doktor.İdrar toplanmasından olabilir ciddi bi durum değil yinede takip edelim dedi.Brz araştırdım genelde erkek bebeklerinde oluyormuş teşhis edilemeyebiliyormuş.İleri derecede tarama aletleri gerekiyormuş teşhis için vs vs.İnş düzelir ya.Bu hafta aşımı ve şeker testimi yaptırıcam mecbur kaçamıyorum artık doktor sıkıştırdıÇok korkuyorum ya nası yapcam ben bu psikolojiyle doğumu ya sizin duygular ne alemde?
aynen ben de senin gibiyim canım kim ne derse desin gülüyorum
şimdi adım güleç geline çıktı
ama kazanan yine benim dediğim gibi kaynanam hep allah razı olsun der cadalozluğuna rağmen:82:
tüm sülale senin gibi gelinimiz olsaun diyo şimdi tabi eşim pek bi seviniyo bu duruma
ay eskı lısteden versınler mobılyayyı..ayy kızlar biraz evi toparladım eşyaları fln yerleştirdim dolapları düzenledim dağınıklıkları hallettim fln belim koptu yaa eğil kalk midem bulandı çok çabuk yoruluyorum artık bayrama kadar üstünkörü yavaş yavaş anca eve benzetirim heralde
eşim de geç gelicekmiş bu akşam kuzeni izne geldi askerden beraber yemek yerler yemek derdim yok neyseki bizde kardeşimle dışarı çıkarız mobilyacıya gidicem dün gittim fiyatlara zam gelmiş yeni listeyi bulamadılar bakalım ne kadar zamlanmış
canım benım buyuk oglumdada olmustu.sag bobrek daha buyuk demıstı.ama ıdrarını tutuyorsa ondandır demıstı doktor.onemsememıstı..
çok sukur bır sorunda olmadı..
genelde oluyor demıstı doktor..
denızcım tasındın mı....kendı evıne geçecektın..naptın..kırada degılsın demı şimdi...
herkese merhaba kızlar..
nasılsınız bugun...
belguncugum..işlerın azmıs..ohh otur sende..dınlen..
selam kızlar bir yandan tv izliyorum bir yandan köpişimle oynuyorum bir yandan sizi takip ediyorum:))))) kocişte evde ama varmı yokmu belli değil( sabah 8 de kalkıp oturuyor bilgisayara aksamüstü 5 gibi anca bitiyor .. sürekli telefonda işleri cok yogun bayram öncesi ama sonucta evde ve benim yanımda bunada şükür.. tabi o işlerle ugrasıyo aksama kadar bende sıkıntıdan evle ugrasıp yoruluyorum akşam oluncada o hadi dışarı cıkalım diyo ben yoooooooo evde oturucam diyorum.. bugün keyif yapıyorum.. :)) akşama bayramlık alıcas koçişle bana cocuk gibi sevinçliyim valla:))
ay eskı lısteden versınler mobılyayyı..
hemen alıcam falan dersen belkı kolaylık yaparlar..
Selam kızlar...
herkez iyidir umarım vuslatyaren geçmiş olsun canım..
bizde akşam odamızı kurduk.. Şirvanın anneciğinden de örgülerimizi aldık hepsi de çok tatlı ellerine, gözlerine sağlık.. dolabımızı temizleyip koyacağım...
hepinizi kocaman öptüm..
slm canım, sen nasılsın ? :)
ayy bende aldım bugün bayramlık :)) evdeki kıyafetler olmayınca :) lcw'den pantolon, tşört ve gömlek aldım. dün eşimle gebe'de bir tişört beğendik 50 tl. 2 ay giyebilicem sadece. acıdım o parayı vermeye...şimdi elbise arıyorum ama bulamadım bir türlü( sen bulursan bana da haber şekercim ya
müge çilekteki çiçekli halı güzelmiş perili olan da güzel ama bana çok çabuk kirlenir gibi geldi açık renk
çilekte bide pembeli morlu ve çiçekli bi halı var onu da beğendim ben
ayrıca bende perde beğendim odam için fırfırlı bişiy istiyorum ama derdimi anlatamıyodum perdecilere iyi oldu resimle gösterir anlatırım bari
gebe cok pahalı canım ya zaten az zaman kaldı banada abartılı geliyo orası.. kemeraltında zuhal var elbise orda cok çeşit vardı bak istersen.. bu arada halılardan çilektekini begendim ben..:) kolay gelsin işyrinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?