2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çitos guldeşeker deniz elfella burcuum belgun hayranhepinize ayrı ayrı teşekkürler iyi dilekleriniz için.
RABBİM hepimize sağlıkla sıhhatle zamanında doğumlar,sağlıklı sıhhatli O'NUN yolunda yetiştirebileceğimiz evlatlar nasip etsin.
oh ne güzel evi temizlenen arkadaşlar güle güle oturun misss gibi
bizim evde yarın bayan gelip temizleyecek inşallah

ben ursofalk isminde bi ilaç kullanıyorum.nette bi sitede bi doç.dr asormular o da cvp olarak bu ilacı yazmıştı.bana da bu ilacı verdi drum.ilaç 100 TL ama rapor çıkarıp ücret ödemeden alıyosun

Mrb arkadaşlar hepiniz gayet iyi görünüyorsunuz maşallah.Bende iyiyim 2gün önce kontrolüm vardı brz canım sıkıldı bebişin sağ böbreğinde az bi genişleme var dedi doktor.İdrar toplanmasından olabilir ciddi bi durum değil yinede takip edelim dedi.Brz araştırdım genelde erkek bebeklerinde oluyormuş teşhis edilemeyebiliyormuş.İleri derecede tarama aletleri gerekiyormuş teşhis için vs vs.İnş düzelir ya.Bu hafta aşımı ve şeker testimi yaptırıcam mecbur kaçamıyorum artık doktor sıkıştırdıÇok korkuyorum ya nası yapcam ben bu psikolojiyle doğumu ya sizin duygular ne alemde?

aynen ben de senin gibiyim canım kim ne derse desin gülüyorum
şimdi adım güleç geline çıktı
ama kazanan yine benim dediğim gibi kaynanam hep allah razı olsun der cadalozluğuna rağmen:82:
tüm sülale senin gibi gelinimiz olsaun diyo şimdi tabi eşim pek bi seviniyo bu duruma

Selam kızlar...
herkez iyidir umarım vuslatyaren geçmiş olsun canım..
bizde akşam odamızı kurduk.. Şirvanın anneciğinden de örgülerimizi aldık hepsi de çok tatlı ellerine, gözlerine sağlık.. dolabımızı temizleyip koyacağım...
hepinizi kocaman öptüm..

valla keşke hep böle kalsa ev:))) olsun annende sana doğumdan sonra yardımcı olacakmış benim annemde doğumdan sonra işe başladığımda bakacak kızıma inş. ahh bu annelerimizzzz kurban olsunlar onlara.

ya kızlar ben de iki gündür değişiklik var
boğazım yanıyor sanki ama grip gibi değil midemdeki yanma boğazıma geliyor sanki ya
bu ne böyle ya

hayırdır inş ben hiç yaşamadım bir doktoruna danış istersen canım.

canım bence çok dip bucak girme kendini yorma sonuçta tek yapacaksın. bayramı atlat doğum öncesi genel temizliğe girişirsin kayınvaliden yardım eder belkiiiiiii

slm canım hoşgeldin. üzülme canım sorun edecek bir durum değildir inş. benimde kızımın sağ böbrekte genişleme görünmüştü birazcık bir kaç kere görüldü hatta takibe alındık sonra dirar toplanmasındanmış.. genelde herkesdede görülebiliyormuş. düzelir canım inş merak etme sen.

kuzummm hoşgeldinnnn canımcımm güle güle kullanın odanızı inş.. sağlıklı sıhatli güzle günlerde.. örgülerinizide güle güle kullanın.. bekliyoruzzz resimleriii

tatlım benim kusenimn bebişindede wardı aynı problem şimdi allaha şükür çok sağlıklı kocaman maşallah 6 yaşında we durumu gayet ii endişelenme aşı we testinide erteleme artık istersn
ben gayet iiyim sakinim arada sancılardn korkuyorm dün nette normal doğum izledim gayet rahat doğuruyolar ayyy o kadr güseldi ki anlatamam oturup ağladım kendimi onların yerine koydum bi an allahım hepimize kolay doğumlar nasip eylesin inş

hmm bizdede aynı görümcelerim falan soğukturlar eşimn halası falan hep beni örnek weriyolar onlara tabi onlarda sinir oluyolar eşimde şımarıyo tabi senin eşin gibi sewiniyooo ben halimden memnunum mutluym böle gülmeyi sewiyorum kocamı sewiyorum ailesini sewiyorum tabi sizleri de sewiyorum

ayy kızlar biraz evi toparladım eşyaları fln yerleştirdim dolapları düzenledim dağınıklıkları hallettim fln belim koptu yaa eğil kalk midem bulandı çok çabuk yoruluyorum artık bayrama kadar üstünkörü yavaş yavaş anca eve benzetirim heralde
eşim de geç gelicekmiş bu akşam kuzeni izne geldi askerden beraber yemek yerler yemek derdim yok neyseki bizde kardeşimle dışarı çıkarız mobilyacıya gidicem dün gittim fiyatlara zam gelmiş yeni listeyi bulamadılar bakalım ne kadar zamlanmış

selam kızlar bir yandan tv izliyorum bir yandan köpişimle oynuyorum bir yandan sizi takip ediyorum:))))) kocişte evde ama varmı yokmu belli değil( sabah 8 de kalkıp oturuyor bilgisayara aksamüstü 5 gibi anca bitiyor .. sürekli telefonda işleri cok yogun bayram öncesi ama sonucta evde ve benim yanımda bunada şükür.. tabi o işlerle ugrasıyo aksama kadar bende sıkıntıdan evle ugrasıp yoruluyorum akşam oluncada o hadi dışarı cıkalım diyo ben yoooooooo evde oturucam diyorum.. bugün keyif yapıyorum.. :)) akşama bayramlık alıcas koçişle bana cocuk gibi sevinçliyim valla:))

Kızlaaar Nasılsınız ?

Yıl sonuna doğru bizim işler çok yoğun oluyor. Aklımda burda ama :))) Geçmişi pek okuyamıyorum. Hepiniz iyisinizdir umarım.

Öğle tatilinde kızıma & kendime bayramlık ciciler aldım :)) Kızıma söz vermiştim zaten, kistlerinin geçmesi için sende elinden geleni yap, bayramda sana hediye alıcam diye :))) Doğmamış çocuğa ne bayram hediyesi demeyin. Söz verdim çocuğa bir kere, yalancı durumuna düşmek istemedim :)))

Bizim de odamız Kasım'ın son haftası gelecek. Heyecanla bekliyoruz... Bir an önce yerleştirmek istiyorum.

Dün de yatağımız geldi. Yataş'tan aldı anneannemiz. Ortopedik, çift taraflı kullanılıyor. Yazlık & Kışlık olarak. Bir de su geçirmez alez aldı annem sağolsun...Ne zor şeymiş bebek yatağı bulmak. Bir sürü yere baktık. Ellerinde yok. 2 -3 hafta sonra gelir diyorlar.

Bizim odamız da halımız eksik kaldı sadece.

Aşağıdaki halılara baksanıza kızlar. İkisi arasında çok kararsız kaldım.

tombik | melek

Çilek > Halı

Tombik Bebe'deki halı 90X150 sanırım. Halıfleks kalınlığındaymış yani biraz ince...

Çilek mobilya'daki daha büyük ve antibakteriyel...

Fikirlerinizi bekliyorum şekerler :)

canım benım buyuk oglumdada olmustu.sag bobrek daha buyuk demıstı.ama ıdrarını tutuyorsa ondandır demıstı doktor.onemsememıstı..
çok sukur bır sorunda olmadı..
genelde oluyor demıstı doktor..

denızcım tasındın mı....kendı evıne geçecektın..naptın..kırada degılsın demı şimdi...

herkese merhaba kızlar..
nasılsınız bugun...
belguncugum..işlerın azmıs..ohh otur sende..dınlen..

ay eskı lısteden versınler mobılyayyı..
hemen alıcam falan dersen belkı kolaylık yaparlar..

Son düzenleme:

slm canım, sen nasılsın ? :)

ayy bende aldım bugün bayramlık :)) evdeki kıyafetler olmayınca :) lcw'den pantolon, tşört ve gömlek aldım. dün eşimle gebe'de bir tişört beğendik 50 tl. 2 ay giyebilicem sadece. acıdım o parayı vermeye...şimdi elbise arıyorum ama bulamadım bir türlü ( sen bulursan bana da haber şekercim ya

ay eskı lısteden versınler mobılyayyı..
hemen alıcam falan dersen belkı kolaylık yaparlar..

denedim şansımı ama kabul etmediler zaten biraz uyuz geldi dükkan sahibi bana pek ilgili esnaf değiller sanırım ama istediğim mobilyanın çorluda satışını onlar yapıyo istanbuldan alsam da nakliye parası olucak
eğer çok uçuk rakam verip saçmalarlarsa internet satış fiyatlarını da aldım olmadı internetten sipariş vericem kargo ücretsiz ama kurulumu kendin yapıyosun eşim anlıyo o işlerden ofis mobilyalarımızı vitrinimizi fln da eşim kurmuştu marangoz arkadaşı da var çağırırım beraber yaparız dedi bakalım kısmet

Son düzenleme:

sühancım eşyalrını ve cicilerini güle güle kullansın bebişin inşallah
mügecim siz de güle güle kullanın cicilerinizi

müge çilekteki çiçekli halı güzelmiş perili olan da güzel ama bana çok çabuk kirlenir gibi geldi açık renk
çilekte bide pembeli morlu ve çiçekli bi halı var onu da beğendim ben
ayrıca bende perde beğendim odam için fırfırlı bişiy istiyorum ama derdimi anlatamıyodum perdecilere iyi oldu resimle gösterir anlatırım bari

gebe cok pahalı canım ya zaten az zaman kaldı banada abartılı geliyo orası.. kemeraltında zuhal var elbise orda cok çeşit vardı bak istersen.. bu arada halılardan çilektekini begendim ben..:) kolay gelsin işyrinde

şekercim, perili halının hem çabuk kirlenecek olması hem de ince oluşu beni düşündürdü. ilerde odasında halının üzerine oturup oyun oynayacağı zaman üşütmesin bebiş diyorum :)

perde meselesine de çözüm bulmuş olmana sevindim bu arada :)

zuhal hiç aklıma gelmemişti... bakayım oraya da...

halı anketimize katıldığın içinde teşekkürler canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…