- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.361
Kızlaaar Nasılsınız ?
Yıl sonuna doğru bizim işler çok yoğun oluyor. Aklımda burda ama :))) Geçmişi pek okuyamıyorum. Hepiniz iyisinizdir umarım.
Öğle tatilinde kızıma & kendime bayramlık ciciler aldım :)) Kızıma söz vermiştim zaten, kistlerinin geçmesi için sende elinden geleni yap, bayramda sana hediye alıcam diye :))) Doğmamış çocuğa ne bayram hediyesi demeyin. Söz verdim çocuğa bir kere, yalancı durumuna düşmek istemedim :)))
Bizim de odamız Kasım'ın son haftası gelecek. Heyecanla bekliyoruz... Bir an önce yerleştirmek istiyorum.
Dün de yatağımız geldi. Yataş'tan aldı anneannemiz. Ortopedik, çift taraflı kullanılıyor. Yazlık & Kışlık olarak. Bir de su geçirmez alez aldı annem sağolsun...Ne zor şeymiş bebek yatağı bulmak. Bir sürü yere baktık. Ellerinde yok. 2 -3 hafta sonra gelir diyorlar.
Bizim odamız da halımız eksik kaldı sadece.
Aşağıdaki halılara baksanıza kızlar. İkisi arasında çok kararsız kaldım.
tombik | melek
Çilek > Halı
Tombik Bebe'deki halı 90X150 sanırım. Halıfleks kalınlığındaymış yani biraz ince...
Çilek mobilya'daki daha büyük ve antibakteriyel...
Fikirlerinizi bekliyorum şekerler :)
selam kızlar bir yandan tv izliyorum bir yandan köpişimle oynuyorum bir yandan sizi takip ediyorum:))))) kocişte evde ama varmı yokmu belli değil( sabah 8 de kalkıp oturuyor bilgisayara aksamüstü 5 gibi anca bitiyor .. sürekli telefonda işleri cok yogun bayram öncesi ama sonucta evde ve benim yanımda bunada şükür.. tabi o işlerle ugrasıyo aksama kadar bende sıkıntıdan evle ugrasıp yoruluyorum akşam oluncada o hadi dışarı cıkalım diyo ben yoooooooo evde oturucam diyorum.. bugün keyif yapıyorum.. :)) akşama bayramlık alıcas koçişle bana cocuk gibi sevinçliyim valla:))
ayy kızlar biraz evi toparladım eşyaları fln yerleştirdim dolapları düzenledim dağınıklıkları hallettim fln belim koptu yaa eğil kalk midem bulandı çok çabuk yoruluyorum artık bayrama kadar üstünkörü yavaş yavaş anca eve benzetirim heralde
eşim de geç gelicekmiş bu akşam kuzeni izne geldi askerden beraber yemek yerler yemek derdim yok neyseki bizde kardeşimle dışarı çıkarız mobilyacıya gidicem dün gittim fiyatlara zam gelmiş yeni listeyi bulamadılar bakalım ne kadar zamlanmış
canım benım buyuk oglumdada olmustu.sag bobrek daha buyuk demıstı.ama ıdrarını tutuyorsa ondandır demıstı doktor.onemsememıstı..
çok sukur bır sorunda olmadı..
genelde oluyor demıstı doktor..
denızcım tasındın mı....kendı evıne geçecektın..naptın..kırada degılsın demı şimdi...
herkese merhaba kızlar..
nasılsınız bugun...
belguncugum..işlerın azmıs..ohh otur sende..dınlen..
ohhh güle güle kullanın bayramlıkları bende riskli dönmeleri atlatınca söz vemriştim kızıma hediye alcam diye ve temiz sonuçlarını alınca hemen hediye almıştım..:) en iiyisini yapmışsın canımcım. halılardannn tombik melek modelini çok beğendim çok zarif ötekide temizlik açısından güzel kullanışlı ama aynı modellerden çok var benim sölediğimse dhaa şeker geldi gözüme ayrıca avizene falanda uyuyor canım..
perili halı konusunda en çok takıldığım da avizesiyle takım gibi duracak olması zaten( off ya, karar veremiyorum (
canımcım kızın oynayana kadarrrr halıyı pisletene kadarrrr daha çok varr en iisi şöle yap hangisini en çok beğendiysen kirini pisini düşünmeden al canım bence..içine en çok sinen önemli. benim etrafımda kaçtane anne varsa bebeğine oda yapan emin ol halıları hiç kirlenmedi. hatta kuzenim açık renk almıştı bir arkadaşımda öle üzerine battaniye gibi bişi almışlardı oyun zamanı falan seriyorlardı hem sıcacık hem rahat olyuordu.
perili halı konusunda en çok takıldığım da avizesiyle takım gibi duracak olması zaten( off ya, karar veremiyorum (
belgüncüm dediğin gibi evde oturmakta batıyo:)) hayatım boyunca çalışan biriydim ama hamilelikte yapamıyacağım bi mesleğim oldugu için mecbur bıraktım (uçuş hostesiyim).. Şimdi evde iyice sıkıldım herseye sarıyorum:))
senin söylediğinde mantıklı aslında... ben temizlik olayın ıbiraz fazla abartıyorum galiba normalde de :) 1 yaşına gelene kadar o halının üzerinde oturup oynamaz pek tabii herhalde...
evime halı alırken bu kadar düşünmedim ben yaa ! :))
senin söylediğinde mantıklı aslında... ben temizlik olayın ıbiraz fazla abartıyorum galiba normalde de :) 1 yaşına gelene kadar o halının üzerinde oturup oynamaz pek tabii herhalde...
evime halı alırken bu kadar düşünmedim ben yaa ! :))
eeeeeeeeeee mügecimmm bebişler böyle düşündürüyo demekki:))))) ben gelinliğimi bile ilk gittiğim yerden begenen biri olarak nam salmışımdır:)) herkez sasırıyor sımdıkı halime.. bi uyku setini 1 ayda begenemedim
ayyy kolayladım işleri biraz
oturma odasının,yatak odasının ve mutfağın camlarını sildiiim
evi de süpürüp sildim
saolnun camlarını da yarın silerim
cumartesi kocik evde perdeleri onunla yıkıycaz
bööle işte
mügecim bu arada ben de çilek in halısını beğendim
bayramlıklarınız da hayırlı olsun
bn de pazar günü aldım hala seviniyorum
bu hamilelik ammaa acayip şey haa anne olcaz daha da çocuklaştık:87:
canım bide bunlara göz at istersen
KK PERLER HALISI Denokids Bebek ve ocuk Odalar
.:TUANA:. ndirimdeki Hallar burda hoş modeller war perili de var ama biraz pahalı
120 cm*160 cm. ebatlarnda standart l, 8 mm. kalnlnda ince halmz burda da isime özel de yapabiliyolar
evet canımcım bak günlerdir evdeydim evim yeni gelin evi kadar tertemiz olmasına rağmen oturmaktan sıkılıp durdum rahat battı kalkıp kalkıp yapacak birşeyler aradım evde o yüzden diyorum ya çalışan kadın için evde oturmak zor otur otur insan sinir oluyor hele bizim gibi titizse illa yapacak bişi arıyor :)))))))))))
aynen hehehe evime bişiler alırken evlenirken bile bukadar düşünmedim bende:)))))neyse tatlımcım yine karar senin içine sinen hangisiyse onu al aklında kalmasın keşke deme.
Kızlar raporumu aldım bugün
hastanede beklerken yaşlı iki teyze vardı ikiz mi bekliyorsun kızım dediler yok dedim tek ayy kocaman göbeğin ikiz gibi duruyor dediler kaç aylık falan diye sordular
ohh hadi hayırlı olsun canımm raporun
teyzeler tutturamadı desene:90:
sağol canım yarından sonra ev hanımı olacağım evimin kadını çocuğumun anası misali
ay bugünlerde bide cinsiyetini soruyorlar ben sevinçle kız diyorum olsun olsun diyorlar ay bir sinir oluyorum sonra
dinlenirsin evde bol bol artık
bende sinir oluyorum öyle insanlara ne oldu kızda biz nekadar istemiştik kızımız olsun diye ama allah erkek verdi yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar
kızda evlat erkekde ne farkeder sopa istiyo onu söyleyenler
takma kafana canımcım yaa kız evlat gibisi var mı
hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun kız erkek fark etmez tabi ki bu eski insanlar da ayrı bir cins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?