2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh güle güle kullanın bayramlıkları bende riskli dönmeleri atlatınca söz vemriştim kızıma hediye alcam diye ve temiz sonuçlarını alınca hemen hediye almıştım..:) en iiyisini yapmışsın canımcım. halılardannn tombik melek modelini çok beğendim çok zarif ötekide temizlik açısından güzel kullanışlı ama aynı modellerden çok var benim sölediğimse dhaa şeker geldi gözüme ayrıca avizene falanda uyuyor canım..

ah canım olsun kociş en azından yanında hiç olmamasından iyidir. evde oturmak bize batıyor galiba illa bişilerle uğraşıp kendimizi yorucaz..:) bayramlıklarıda şimdiden güle güle kullan canım. lcw güzel şeler vardı en baktım elbise beğendim orda

çok yorma kendini canım yaaa..yavaş yavaş yapmaya çalış birkerede yüklenmeçç inş eski liste fiyatından verirler yaaa

hoşgeldin canım valla iş yerinde hiç iş yoktu koca gün oturdum..çıkıcam az sonra zaten otur otur sırtım ağrıdı.

perili halı konusunda en çok takıldığım da avizesiyle takım gibi duracak olması zaten ( off ya, karar veremiyorum (

perili halı konusunda en çok takıldığım da avizesiyle takım gibi duracak olması zaten ( off ya, karar veremiyorum (

canımcım kızın oynayana kadarrrr halıyı pisletene kadarrrr daha çok varr en iisi şöle yap hangisini en çok beğendiysen kirini pisini düşünmeden al canım bence..içine en çok sinen önemli. benim etrafımda kaçtane anne varsa bebeğine oda yapan emin ol halıları hiç kirlenmedi. hatta kuzenim açık renk almıştı bir arkadaşımda öle üzerine battaniye gibi bişi almışlardı oyun zamanı falan seriyorlardı hem sıcacık hem rahat olyuordu.

senin söylediğinde mantıklı aslında... ben temizlik olayın ıbiraz fazla abartıyorum galiba normalde de :) 1 yaşına gelene kadar o halının üzerinde oturup oynamaz pek tabii herhalde...

evime halı alırken bu kadar düşünmedim ben yaa ! :))

belgüncüm dediğin gibi evde oturmakta batıyo:)) hayatım boyunca çalışan biriydim ama hamilelikte yapamıyacağım bi mesleğim oldugu için mecbur bıraktım (uçuş hostesiyim).. Şimdi evde iyice sıkıldım herseye sarıyorum:))

eeeeeeeeeee mügecimmm bebişler böyle düşündürüyo demekki:))))) ben gelinliğimi bile ilk gittiğim yerden begenen biri olarak nam salmışımdır:)) herkez sasırıyor sımdıkı halime.. bi uyku setini 1 ayda begenemedim

ayyy kolayladım işleri biraz
oturma odasının,yatak odasının ve mutfağın camlarını sildiiim
evi de süpürüp sildim
saolnun camlarını da yarın silerim
cumartesi kocik evde perdeleri onunla yıkıycaz
bööle işte
mügecim bu arada ben de çilek in halısını beğendim
bayramlıklarınız da hayırlı olsun
bn de pazar günü aldım hala seviniyorum
bu hamilelik ammaa acayip şey haa anne olcaz daha da çocuklaştık:87:

evet canımcım bak günlerdir evdeydim evim yeni gelin evi kadar tertemiz olmasına rağmen oturmaktan sıkılıp durdum rahat battı kalkıp kalkıp yapacak birşeyler aradım evde o yüzden diyorum ya çalışan kadın için evde oturmak zor otur otur insan sinir oluyor hele bizim gibi titizse illa yapacak bişi arıyor :)))))))))))

aynen hehehe evime bişiler alırken evlenirken bile bukadar düşünmedim bende:)))))neyse tatlımcım yine karar senin içine sinen hangisiyse onu al aklında kalmasın keşke deme.

merhabalar anneler,valla herkes herşeyi almış hazır bende odasını yapamadım bebişin!!!!giysilerin hepsi hazır ama...sizi okuyunca strese girdim.Birde neden herkesde bir erken doğum stresi var valla benim doktorda bende çok largez .Bu arada yarın kpss sonuçlarıda açıklanıyormuş heyecan yaptım valla umarım kızımın şansına hayırlı olur:18:

canım bende melek olanını daha çok begendim
kullanım açısından çilek iyi ama görsel olarak melek diyorum bende

valla sibelcim hanımefendiye alacağımız herşeyde en az 1 ay düşünüyorum bende :)) çikolatalarını seçmeye çalışıyorum şimdi bir de, dükkan sahibi beni görünce kepenklerini indirecek az kaldı :))

canım çok yormuşsun kendini ama eminim değmiştir. mis gib kokuyordur ev şimdi :)) bayılırım temiz ev kokusuna :)) güle güle kirletin şimdiden...

yaa bende 29 yaşında değil de 19 yaşında gibi hissediyorum kendimi hamile kaldığımdan beri :))

canım ilgilendiğin için çok sağol. senin söylediğin siteye bakmıştım daha önce bende. hepsi çok güzeller. ama çok ince ( 7 mm kalınlığı kilim gibi sanki... (

mobilyaları gelsin kızımın, yerleştirelim, ondan sonra halıya karar vereceğim galiba... eşyaları toplu halde görünce karar vermek daha kolay olur herhalde....

Kızlar raporumu aldım bugün
hastanede beklerken yaşlı iki teyze vardı ikiz mi bekliyorsun kızım dediler yok dedim tek ayy kocaman göbeğin ikiz gibi duruyor dediler kaç aylık falan diye sordular

sağol canım yarından sonra ev hanımı olacağım evimin kadını çocuğumun anası misali

ay bugünlerde bide cinsiyetini soruyorlar ben sevinçle kız diyorum olsun olsun diyorlar ay bir sinir oluyorum sonra

dinlenirsin evde bol bol artık

bende sinir oluyorum öyle insanlara ne oldu kızda biz nekadar istemiştik kızımız olsun diye ama allah erkek verdi yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar
kızda evlat erkekde ne farkeder sopa istiyo onu söyleyenler
takma kafana canımcım yaa kız evlat gibisi var mı

hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun kız erkek fark etmez tabi ki bu eski insanlar da ayrı bir cins

slm kızlar.nasılsınız bakalım.biz iyiyiz ama göbüşüm feci kaşınıyor bebe yağı kullanıyorum ama yinede tatlı tatlı kaşınıyor.kaşımayayım çatlaklar çoğalmasın diyorum ama birinde olmazsa birinde elim gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…