2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın anneler,

nasılsınız rahatsız olanlara çok geçmiş olsun havalar şaşırtıcı dikkat etmek lazım bende hafta sonu bir güzel evcazımı temizliyeceğim dört gözle bekliyorum bu arada bişiy sormak istiyorum hemen

doğuma gittiğinizde sancı odasındamı beklemek istiyorsunuz yada son dakkaya kadar odanızdamı yada hastanenizin hangi uygulamayı yapıyor...

canım cok gecmıs olsun.inşallah hastaneye yatmanı gerektıren bır durum olmaz..
evde küçük çocugun var..cok zor olur..

benım emır ı dogumumda sancı odası vardı..orda rahat bır yatak..dogum zamanına az kala dogumhaneye aldılar benı..
genelde boyle bır uygulama var sanırım..
şimdı gıdecegım hastane aynımıdır bılmıyorum..sormak lazım kontrole gıdınce canım..

vuslatyaren çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatırsın bu zor günleri inşallah. Rabbim hastanede kalmadan bebeklerini kucağına almayı nasip eder inşallah.

kızlar göbek topıgıne resm ekledım..
küçük bir gobek..
dogumuma 43 gun var..ama göbeğim hiç öyle söylemıyor benım..

günaydın kızlar,
birkaç gündür giremiyorum yoğunluktan dolayı,umarım hepiniz iyisinizdir,bizde iyiyiz çok şükür.
bugün bende de temizlikçi bayan var malum bayram temizliği anahtarı bıraktım çıktım,işyerindeyim şimdi,akşama mis gibi kokan bir evle karşılaşacağım inşallah,bu durumda temizlik falan yapamıyorum göbeğim izin vermiyor
şu bayram tatilini iple çekiyorum pazartesi de tatil,dinlenirim artık :92:

canım geçmiş olsun inşallah hastaneye yatmana gerek kalmaz hastalığın geçer artık son aya yaklaştık birazdaha sabır et rabbim sağ salim kavuştursun meleklerine
herkese günaydınlarrrr

canımm geçmiş olsun inş. hastaneye gerek kalmazda geçirirsin bu günleri..

bu arada herkese günaydınn

citos sende h.g canım merak ettik topikçe seni

herkese günaydın
vuslatyaren inşallah hastaneye yatman gerekmez Allahım şifa versin biran önce az kaldı azz

ya bende dün akşam üşüttüm sanırım yakın arkadaşımın doğum günüydü dışarda kutladık ama bu sabah kötü kalktım gecede bir iki saat ancak uyumuşumdur sabah sabah deli gibi limon yedim inşallah faydasını görürüm havada o kadar güzel ki hala burada

Günaydın herkese
Vuslatyaren geçmiş olsun canım inşallah hastaneye yatmana gerek kalmaz, zamanına yakın gelir bebişlerin
Dilekçim boşwer göbüş tepe gibi olsa da küçük olsa da bebeğin sağlıklımı kilosu yerindemi ikisine de takılmaya gerek yok fit bi annesin ne güzel işte

oh ne güzel temiz bi ev darısı başıma inşallah biz bayramda evde olmayacağımız için bayram dönüşü çağırıcam bende annemle kayınvaldem de yardım ederler derin bi temizlik yapılır beklemeye başlarız sonra temizlik yapılmadan bişiy olcak die ödüm kopuyo

GÜNAYDIN herkese

VUSLATYAREN geçmişolsun canım inşallah hastaneye yatman gerekmez,ama bebişin için sağlıklı olanda neyse yapmak gerekir.

herkeseee günaydınnnnnnnnnnnn bugün işe geldimmmmm ayy ne zor geldiiii bir bilseniz:)))bir geldim kimse beni beklemiyormuş ama çokta özlemişler hehehe birde iş yokmuymuşşşş benim işim alpet opetle ve istasyonlara kısıt getirttirmiş dün patron benim yerime bakan arkadaşa.. boşa gelmişim anlıcanız sakin bir gün erken çıkarım bariiiii:)))))) herkes iyidir inş.

vuslatyaren canım inş hastaneye yatmana gerek kalmaz çok geçmiş olsun..ah canım ne çok sıkıntı yaşadın sende. rabbim sağlıkla vaktiyle bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

denizcim sanada geçmiş olsun dikkat et kendine limon iyi gelir kaynat iç.

bayram öncesi taşınmak çok iyi oldu benim için tertemiz eve gideceğiz genel temizlik yaptık ne güzel akşamları uyuyamadığımdan birde yok şu nasıl taşıncak yok bu nasıl olacak strese girdim düşünme diyorum kapıyorum gözlerimi yine de düşünmeden edmiyorum delircem yakında sanırum

ohhh valla o yönden çok iyi olmuştur mis gibi tertemiz eve girceksin

aman boşver eşyayı taşıyanlar düşünsün sendemi taşımayı düşünüosunki 1 gün enfazla 2 gün sürer zaten yerleşmende ondan sonra gel keyfim gel

sağol canım

bende saat 3 de gidip raporumu alacağım ama geri işe geleceğim yarında çalışacağım cumartesiden itibaren gelmeyeceğim

nevaa ohhh eve gidiceksin tertemiz.. benim evimde şu anda doğuma hazır:)))) annem bayram temizliği yapmayız bayramdan sonra aralıkta genel temizlik yaparız doğum öncesi diyordu amaaa birden bire şimdi erken doğum riskimde var diye aman herşey hazır olsun ne olur ne olmaz dedi olmazsa doğum öncesi yine temizleriz dedi ve geçen hafta perş bir başladı temizliğe pazartesi bitti. heryer temizlendi hatta bırakın temizlenmeyi yıkandı desem yeridir. kaç posta çamaşır yıkandı ütülendi halılar koltuklar camlar mutfak banyo duvarlar ve tüm evvv dip bucak heryer temizlendi. yeni eşyalar gelcekti onlar geldi yerleşti vs. yeni gelin evi gibi oldu. doğumda yatağıma sereceği nevresimleri mevlütte serilcekleri benim ve kızımın yorganını pijamalarım vs. herşeyi çıkardı ayırdı bayramdan sonrada bunları yıkar ütüleriz hazırda bulunsun doğum çantanıda hazırlarız dedi. izmirden geleceklerde var zaten çantaya konulcak onlarda gelmiş olur hem bölelikle birkerede yıkanır yerleşir. anlıcanız evim tertemiz misslerr gibii kokuyor kaç gündür evdeyim kıyıpta yerimden oynamıyordum koltuktan valla temiz evde rahat rahat oturmak gibisi yok.:))) annem ya allah razı olsun elleri dert görmesin nasıl uğraştı kadın yordu kendini. bende çok yardım ettim geçen haftasonu çok yorulmuştum ama dinlenmiş oldum kaç gündür. kızdımda ona bukadar çok helak etme kendini diye olsun dedi hazır olsun herşey.. erken doğurcakmışım gibi geliyormuş onada anneannemede. allahım sağlıkla sıhatleriyle vaktinde alalım bebişlerimizi kucaklarımızaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…