- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.301
canım cok gecmıs olsun.inşallah hastaneye yatmanı gerektıren bır durum olmaz..meyrus,gözünaydın canım eşin geliyomuş
çitoscum sen de hoşgeldin
shirim snin de korkacak bişey dememiş ya drun sevindim.ALLAHIM bi daha böle korkular yaşatmasın
kızlar ben de bugün tıp fak hastanesine gittim şu anda bi sorun yok ama kolestaz ve şeker risk oluşturduğu için3günde bir kontrol ve gerekirse doğuma kadar hastaneye alabiliriz dedi
inş hastaneye almaya gerek kalmaz yoksa kızım bensiz ne yapar 1-1,5 ay ben neyaparım onlarsız eşim kızım rezil olurlar
günaydın anneler,
nasılsınız rahatsız olanlara çok geçmiş olsun havalar şaşırtıcı dikkat etmek lazım bende hafta sonu bir güzel evcazımı temizliyeceğim dört gözle bekliyorum bu arada bişiy sormak istiyorum hemen
doğuma gittiğinizde sancı odasındamı beklemek istiyorsunuz yada son dakkaya kadar odanızdamı yada hastanenizin hangi uygulamayı yapıyor...
canım geçmiş olsun inşallah hastaneye yatmana gerek kalmaz hastalığın geçer artık son aya yaklaştık birazdaha sabır et rabbim sağ salim kavuştursun meleklerineteşekkürler sibushum iyi dileklerin için
bu arada ben kesin aralık annesi olcam gibi ikizler 34yada 36.haftalarda doğarmış çoğunlukla.dün dr hastaneye yatırabilirz deyince hemen alışverişe gittim bebişerin eksiklerini aldım ufak tefek kendi ihtiyaçlarım kaldı.
dua edin de hastaneye almasınlar ben ne yaparım hastanede 1 ay boyunca
GÜNAYDINLAR GÜZEL ANNELER
teşekkürler sibushum iyi dileklerin için
bu arada ben kesin aralık annesi olcam gibi ikizler 34yada 36.haftalarda doğarmış çoğunlukla.dün dr hastaneye yatırabilirz deyince hemen alışverişe gittim bebişerin eksiklerini aldım ufak tefek kendi ihtiyaçlarım kaldı.
dua edin de hastaneye almasınlar ben ne yaparım hastanede 1 ay boyunca
GÜNAYDINLAR GÜZEL ANNELER
günaydın kızlar,
birkaç gündür giremiyorum yoğunluktan dolayı,umarım hepiniz iyisinizdir,bizde iyiyiz çok şükür.
bugün bende de temizlikçi bayan var malum bayram temizliği anahtarı bıraktım çıktım,işyerindeyim şimdi,akşama mis gibi kokan bir evle karşılaşacağım inşallah,bu durumda temizlik falan yapamıyorum göbeğim izin vermiyor
şu bayram tatilini iple çekiyorum pazartesi de tatil,dinlenirim artık :92:
bayram öncesi taşınmak çok iyi oldu benim için tertemiz eve gideceğiz genel temizlik yaptık ne güzel akşamları uyuyamadığımdan birde yok şu nasıl taşıncak yok bu nasıl olacak strese girdim düşünme diyorum kapıyorum gözlerimi yine de düşünmeden edmiyorum delircem yakında sanırum
herkeseee günaydınnnnnnnnnnnn bugün işe geldimmmmm ayy ne zor geldiiii bir bilseniz:)))bir geldim kimse beni beklemiyormuş ama çokta özlemişler hehehe birde iş yokmuymuşşşş benim işim alpet opetle ve istasyonlara kısıt getirttirmiş dün patron benim yerime bakan arkadaşa.. boşa gelmişim anlıcanız sakin bir gün erken çıkarım bariiiii:)))))) herkes iyidir inş.
vuslatyaren canım inş hastaneye yatmana gerek kalmaz çok geçmiş olsun..ah canım ne çok sıkıntı yaşadın sende. rabbim sağlıkla vaktiyle bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
denizcim sanada geçmiş olsun dikkat et kendine limon iyi gelir kaynat iç.
ohhh valla o yönden çok iyi olmuştur mis gibi tertemiz eve girceksin
aman boşver eşyayı taşıyanlar düşünsün sendemi taşımayı düşünüosunki1 gün enfazla 2 gün sürer zaten yerleşmende ondan sonra gel keyfim gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?