- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.321
bayram öncesi taşınmak çok iyi oldu benim için tertemiz eve gideceğiz genel temizlik yaptık ne güzel akşamları uyuyamadığımdan birde yok şu nasıl taşıncak yok bu nasıl olacak strese girdim düşünme diyorum kapıyorum gözlerimi yine de düşünmeden edmiyorum delircem yakında sanırum
sağol canım
bende saat 3 de gidip raporumu alacağım ama geri işe geleceğim yarında çalışacağım cumartesiden itibaren gelmeyeceğim
canım benim inşallah aksilik olmaz ikiz gebelik gerçekten çok zor ben iyice ağırlaşmaya başladım şimdidenkarnım kocaman kızlar gören doğuracam zannediyor halbuki daha 7 haftam var o zamn nolurum ben ya resmen top :96:teşekkürler sibushum iyi dileklerin için
bu arada ben kesin aralık annesi olcam gibi ikizler 34yada 36.haftalarda doğarmış çoğunlukla.dün dr hastaneye yatırabilirz deyince hemen alışverişe gittim bebişerin eksiklerini aldım ufak tefek kendi ihtiyaçlarım kaldı.
dua edin de hastaneye almasınlar ben ne yaparım hastanede 1 ay boyunca
GÜNAYDINLAR GÜZEL ANNELER
canım sen endişe etme 1 günde eşyalar taşınır geri kalan iki gün de yerleşirsin hiç kendine stres yapma ben de yeni taşındım biliyorsun bir haftaya kalmaz bileay elimi sürmem kocişten iyi fırça yedim zaten
nevaa ohhh eve gidiceksin tertemiz.. benim evimde şu anda doğuma hazır:)))) annem bayram temizliği yapmayız bayramdan sonra aralıkta genel temizlik yaparız doğum öncesi diyordu amaaa birden bire şimdi erken doğum riskimde var diye aman herşey hazır olsun ne olur ne olmaz dedi olmazsa doğum öncesi yine temizleriz dedi ve geçen hafta perş bir başladı temizliğe pazartesi bitti. heryer temizlendi hatta bırakın temizlenmeyi yıkandı desem yeridir. kaç posta çamaşır yıkandı ütülendi halılar koltuklar camlar mutfak banyo duvarlar ve tüm evvv dip bucak heryer temizlendi. yeni eşyalar gelcekti onlar geldi yerleşti vs. yeni gelin evi gibi oldu. doğumda yatağıma sereceği nevresimleri mevlütte serilcekleri benim ve kızımın yorganını pijamalarım vs. herşeyi çıkardı ayırdı bayramdan sonrada bunları yıkar ütüleriz hazırda bulunsun doğum çantanıda hazırlarız dedi. izmirden geleceklerde var zaten çantaya konulcak onlarda gelmiş olur hem bölelikle birkerede yıkanır yerleşir. anlıcanız evim tertemiz misslerr gibii kokuyor kaç gündür evdeyim kıyıpta yerimden oynamıyordum koltuktan valla temiz evde rahat rahat oturmak gibisi yok.:))) annem ya allah razı olsun elleri dert görmesin nasıl uğraştı kadın yordu kendini. bende çok yardım ettim geçen haftasonu çok yorulmuştum ama dinlenmiş oldum kaç gündür. kızdımda ona bukadar çok helak etme kendini diye olsun dedi hazır olsun herşey.. erken doğurcakmışım gibi geliyormuş onada anneannemede. allahım sağlıkla sıhatleriyle vaktinde alalım bebişlerimizi kucaklarımızaaa...
oh ne güzel temiz bi evdarısı başıma inşallah biz bayramda evde olmayacağımız için bayram dönüşü çağırıcam bende annemle kayınvaldem de yardım ederler derin bi temizlik yapılır beklemeye başlarız sonra temizlik yapılmadan bişiy olcak die ödüm kopuyo
bayram öncesi taşınmak çok iyi oldu benim için tertemiz eve gideceğiz genel temizlik yaptık ne güzel akşamları uyuyamadığımdan birde yok şu nasıl taşıncak yok bu nasıl olacak strese girdim düşünme diyorum kapıyorum gözlerimi yine de düşünmeden edmiyorum delircem yakında sanırum
nevaa ohhh eve gidiceksin tertemiz.. benim evimde şu anda doğuma hazır:)))) annem bayram temizliği yapmayız bayramdan sonra aralıkta genel temizlik yaparız doğum öncesi diyordu amaaa birden bire şimdi erken doğum riskimde var diye aman herşey hazır olsun ne olur ne olmaz dedi olmazsa doğum öncesi yine temizleriz dedi ve geçen hafta perş bir başladı temizliğe pazartesi bitti. heryer temizlendi hatta bırakın temizlenmeyi yıkandı desem yeridir. kaç posta çamaşır yıkandı ütülendi halılar koltuklar camlar mutfak banyo duvarlar ve tüm evvv dip bucak heryer temizlendi. yeni eşyalar gelcekti onlar geldi yerleşti vs. yeni gelin evi gibi oldu. doğumda yatağıma sereceği nevresimleri mevlütte serilcekleri benim ve kızımın yorganını pijamalarım vs. herşeyi çıkardı ayırdı bayramdan sonrada bunları yıkar ütüleriz hazırda bulunsun doğum çantanıda hazırlarız dedi. izmirden geleceklerde var zaten çantaya konulcak onlarda gelmiş olur hem bölelikle birkerede yıkanır yerleşir. anlıcanız evim tertemiz misslerr gibii kokuyor kaç gündür evdeyim kıyıpta yerimden oynamıyordum koltuktan valla temiz evde rahat rahat oturmak gibisi yok.:))) annem ya allah razı olsun elleri dert görmesin nasıl uğraştı kadın yordu kendini. bende çok yardım ettim geçen haftasonu çok yorulmuştum ama dinlenmiş oldum kaç gündür. kızdımda ona bukadar çok helak etme kendini diye olsun dedi hazır olsun herşey.. erken doğurcakmışım gibi geliyormuş onada anneannemede. allahım sağlıkla sıhatleriyle vaktinde alalım bebişlerimizi kucaklarımızaaa...
ya kızlar ben de iki gündür değişiklik var
boğazım yanıyor sanki ama grip gibi değil midemdeki yanma boğazıma geliyor sanki ya
bu ne böyle ya
midenle ilgili bir sorun olabilir o zaman,doktorun şurup vermiş miydi benimde bir ara midem ekşiyor ve yanıyordu şurup verdi kullandım iyi geldi.
ya kızlar ben de iki gündür değişiklik var
boğazım yanıyor sanki ama grip gibi değil midemdeki yanma boğazıma geliyor sanki ya
bu ne böyle ya
bendede oluyodu hersabah sanki boğazım şişmiş gibi kalkıyodum midemden oluyomuş meğer karın büyüdükçe mideye baskı yapıyo ve mide asidi yemek borusunda tahrişe neden oluyomuş
yastığını yüksek kullan bide yatmadan yemek yeme demişti bana dr
bide şurup verdi tabi iyi geliyo gaviscon adı
sen de sağol canım RABBİM acil şifalar versin.seni çok iyi anlıyorum sıkça yaşanılan bir problem olmadığı için herkes bilmiyor teşhis de bazen zor konuyor
ben de daha önce düşük yaptığım için hamileliğimin ilk dönemlerinde progestan kullandım ama progestanı bırakmama rağmen karaciğerimde bazı değerler fırladı alt ast falan çok yükseldi.bir de safra asit düzeyi tahlili yapıldı o da olması gerekenin çok üstünde ve ben de kaşıntı had safhaya çıkınca ilaç başlandı.şu an ilaca rağmen kaşıntım yine arttı ve artık yapacak bişey yokmuş.ben de şafak sayıyorum artık sağ salim kucağıma alsaydım bebişlerimi.günde 3-4saat uykuyla geçirdiğim geceleri biliyorum ve halen de bazı geceler kaşıntıdan aynı şeyleri tekrar yaşıyorum.
İnşallah seninki ilaca gerek kalmadan çözülür de rahatlarsın
ne diyelim MEVLAM görelim neyler neylerse güzel eyler.ALLAHIM kimseleri darda sıkıntıda koymasın.hepimize sağlıklı sıhhatli O'nun yolunda yetiştirebileceğimiz evlatlar nasip etsin
kendini çok yorma lolisscimgünaydın herkesee
ya ben de bugün temizliğe başlıycam yavaş yavaş
annem kendini yormadan yap dedi yazık kadıncağız uzakta gelemiyo
ama eşim bırak temizleme sen bayramda gidiyosun ben doğuma kadar batırırım diyo
naapcam bilmiyorum
bebişimle kirli bi eve gelmek de istemiyorum ama buna mecburum galiba
hem de kaynanam da beimle birlikte geliyoo
kendini çok yorma lolisscim
kız kaynanan seninle annene mi geliyo o kadar zaman senle mi kalacak
yok kııız ağzından yel alsın
biz eve dönerken onu da alıcaz
tabi belli olmaz o çatlağın işi kalkıp annemlere de gelebilir/allah korusun)
bi ton laf ediyo zaten anneme gidiyorum diye
evimde doğurcakmışım da o bana 1 hafta bakarmışşş
ben anneme diil kayınwalideme gidip kalıcam baksın bana nazlanabildiğim kadarda nazlanıcam wallaannemde sık sık gider gelir yanyana oturuyolar zaten anneme kıyamıyorm tüm misafirlerle ilgilenemz tek bbaşına ki anneme gidip kalsam kayınwalidem we görümcelerim sorun yaratırlar bende sorun falan istemiyorum huzurlu bi lohusalık geçirmk istiyorum onlarla da sorun yaşarsam annecimide alır kendi ewime gelirim
canım benim kaynanamın ben bakarım dediğine bakma
sözde o
kılını bile kıpırdatmaz ben o yüzden istemiyorum onu
bi de çenesi düşük herşeye karışıyo
düşün tel de anne nasılsın de yaklaşık yarım saat konuşuyo nasıl olduğunu anlatmak için
geçen kış gelmişti bizde kalmaya ben nasıl hastayım bööle yatak döşek yatıyorum tutturdu nohut piişir senin kocan sever
yav sanane benim kocama ben hiç yapmıyorum sanki
dedim anne ben çok fenayım çok istiyosan git kendin pişir
gitti mutfağa ikbaaaaaaal tuz nerde ikbaaaal salça nerde yok tencere nerde yok bilmem ne
en sonunda dayanamayıp o halimle kalkıp nohut pişirdim
akşamda kocamdan azar yedim ne diye hasta hasta uğraşıyosun yemekle bi yumurta kırardım yerdik diye
tabi diyemedim anan olacak cadaloz yaptırdı diye
benimki böle bi dert işte anacım
hmm senin ki benim babaannem ayarındaymış garibim anneme hala kan kusturuyo gıcık şey aynı senin kayınwaliden gibi sinir yani allah yardımcın olsun
hmm yaw benim kayınwalidem we görümcelerimle tek sorunum( buarada 3 tane görümce war bende ) war o da eşimi benden kıskanıyolar tek erkek eşim o yüzden sorun yaşıyorz eşimn yanına oturamıyordm 9 yaşında bir görümcem war ağlıyodu eşimin yanına oturunca bende eşimn yanına oturamıyordm dışarı çıkamıyodk tek başımıza allahtan başka şehire taşındıkta rahatladım:) yoksa aslında başka bi sorunum yok bakarda bana biliyorm onlar laf sokuyolar bana bende hiç seslenmiyorumonlar bana kötü dawranıyolarsa ben onlara ii dawranıyorm ilk ewlendğim zamanlarda dha soğuktuk onlar bana 1 adım geliyolarsa ben onlara 3 adım gidiyorm we ben kazanıyorm hehehe
allahtan üvey bi de öz olaydı yandıydım heralde
ne kadar üstümüze düşse de bi yerde durması gerektiğini anlıyo
eşim de hiç taviz vermiyo onun yanında bana pek bişey diyemiyo
2eltim daha var onlar yüzüne bile bakmıyo bana kurban olsun haftada bi rıyorum yineama yine de hakkını yemeyim durur durur ne varsa sende var ötekilerden hayır yok bize allah senden razı olsun der...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?