2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh mislerrr gibiii süper olmuş bence böle:)) boşver sen elini sürme birşeye taşıyanlar düşünsün sen keyfini çıakr yerleştirileceği zaman yardımcı olursun sadece. çok düşünme canım öle birde oluyorki diyorsunki sonra ayyy boşa düşünmüşüm

sağol canım

bende saat 3 de gidip raporumu alacağım ama geri işe geleceğim yarında çalışacağım cumartesiden itibaren gelmeyeceğim

hadi gözün aydınnn ev kadını oluyorsun sende artık darısı bayram sonrası bşaıma inş..:))

canım benim inşallah aksilik olmaz ikiz gebelik gerçekten çok zor ben iyice ağırlaşmaya başladım şimdidenkarnım kocaman kızlar gören doğuracam zannediyor halbuki daha 7 haftam var o zamn nolurum ben ya resmen top :96:
ay elimi sürmem kocişten iyi fırça yedim zaten
canım sen endişe etme 1 günde eşyalar taşınır geri kalan iki gün de yerleşirsin hiç kendine stres yapma ben de yeni taşındım biliyorsun bir haftaya kalmaz bile

oh mis gibi ne güzel

ya kızlar ben de iki gündür değişiklik var
boğazım yanıyor sanki ama grip gibi değil midemdeki yanma boğazıma geliyor sanki ya
bu ne böyle ya

sen kendini yorma sakın bu halinle falan temizlik yapma .

deniz mis gibi evinde güle güle otur canım :80:

evet belguncum bayram öncesi temiz ev keşke hep öyle kalsa Allahtan 2 haftada bir kadın geliyorda çok fazla batmıyor,doğum öncesi aralık sonu gibi yine dip köşe bucak yaptırırım artık,benim annem çalıştığı için malesef bana pek yardımı dokunmuyor o yüzden kendini üzüyor ama o da ocak başı gibi işini bırakacak zaten emekli,doğumdan sonra yardım edecek bana özellikle işe başladığımda annem bakacak oğluma sağolsun ...sende güle güle otur belguncum temiz ev gibisi yok

boğazım yanıyor sanki ama grip gibi değil midemdeki yanma boğazıma geliyor sanki ya
bu ne böyle ya

midenle ilgili bir sorun olabilir o zaman,doktorun şurup vermiş miydi benimde bir ara midem ekşiyor ve yanıyordu şurup verdi kullandım iyi geldi.

bu ne böyle ya

bendede oluyodu hersabah sanki boğazım şişmiş gibi kalkıyodum midemden oluyomuş meğer karın büyüdükçe mideye baskı yapıyo ve mide asidi yemek borusunda tahrişe neden oluyomuş
yastığını yüksek kullan bide yatmadan yemek yeme demişti bana dr

bide şurup verdi tabi iyi geliyo gaviscon adı

canım bana da yeni olmaya başladı en iyisi doktora söyleyeyim de beni de rahatlatan bir şey versin hmm dün yatmadan önce bi şeyler yemiştim

günaydın herkesee
ya ben de bugün temizliğe başlıycam yavaş yavaş
annem kendini yormadan yap dedi yazık kadıncağız uzakta gelemiyo
ama eşim bırak temizleme sen bayramda gidiyosun ben doğuma kadar batırırım diyo
naapcam bilmiyorum
bebişimle kirli bi eve gelmek de istemiyorum ama buna mecburum galiba
hem de kaynanam da beimle birlikte geliyoo

amın yarencım ne guzel yazmıssın ınsallah dedıgın gıbı olur ınsallah Rabbım dualarımızı kabul eder.. yınede masallah ne guzel sen sonuna geldın ınsallah..

sana verılen ılacın adı neydı yarencım??bende bı dr uma soruyum belkı banada verırler??????????

kendini çok yorma lolisscim
kız kaynanan seninle annene mi geliyo o kadar zaman senle mi kalacak

kızlar bana bir iki hafta sonra iğne vuracaklarmış erken doğuma karşın surfaktan denen bişeymiş
bebişe zararı var mı onun nerden vuruyolar acaba bu iğneyi

kendini çok yorma lolisscim
kız kaynanan seninle annene mi geliyo o kadar zaman senle mi kalacak

yok kııız ağzından yel alsın
biz eve dönerken onu da alıcaz
tabi belli olmaz o çatlağın işi kalkıp annemlere de gelebilir/allah korusun)
bi ton laf ediyo zaten anneme gidiyorum diye
evimde doğurcakmışım da o bana 1 hafta bakarmışşş

ben anneme diil kayınwalideme gidip kalıcam baksın bana nazlanabildiğim kadarda nazlanıcam walla annemde sık sık gider gelir yanyana oturuyolar zaten anneme kıyamıyorm tüm misafirlerle ilgilenemz tek bbaşına ki anneme gidip kalsam kayınwalidem we görümcelerim sorun yaratırlar bende sorun falan istemiyorum huzurlu bi lohusalık geçirmk istiyorum onlarla da sorun yaşarsam annecimide alır kendi ewime gelirim

canım benim kaynanamın ben bakarım dediğine bakma
sözde o
kılını bile kıpırdatmaz ben o yüzden istemiyorum onu
bi de çenesi düşük herşeye karışıyo
düşün tel de anne nasılsın de yaklaşık yarım saat konuşuyo nasıl olduğunu anlatmak için
geçen kış gelmişti bizde kalmaya ben nasıl hastayım bööle yatak döşek yatıyorum tutturdu nohut piişir senin kocan sever
yav sanane benim kocama ben hiç yapmıyorum sanki
dedim anne ben çok fenayım çok istiyosan git kendin pişir
gitti mutfağa ikbaaaaaaal tuz nerde ikbaaaal salça nerde yok tencere nerde yok bilmem ne
en sonunda dayanamayıp o halimle kalkıp nohut pişirdim
akşamda kocamdan azar yedim ne diye hasta hasta uğraşıyosun yemekle bi yumurta kırardım yerdik diye
tabi diyemedim anan olacak cadaloz yaptırdı diye
benimki böle bi dert işte anacım

hmm senin ki benim babaannem ayarındaymış garibim anneme hala kan kusturuyo gıcık şey aynı senin kayınwaliden gibi sinir yani allah yardımcın olsun
hmm yaw benim kayınwalidem we görümcelerimle tek sorunum( buarada 3 tane görümce war bende ) war o da eşimi benden kıskanıyolar tek erkek eşim o yüzden sorun yaşıyorz eşimn yanına oturamıyordm 9 yaşında bir görümcem war ağlıyodu eşimin yanına oturunca bende eşimn yanına oturamıyordm dışarı çıkamıyodk tek başımıza allahtan başka şehire taşındıkta rahatladım:) yoksa aslında başka bi sorunum yok bakarda bana biliyorm onlar laf sokuyolar bana bende hiç seslenmiyorumonlar bana kötü dawranıyolarsa ben onlara ii dawranıyorm ilk ewlendğim zamanlarda dha soğuktuk onlar bana 1 adım geliyolarsa ben onlara 3 adım gidiyorm we ben kazanıyorm hehehe

allahtan üvey bi de öz olaydı yandıydım heralde
ne kadar üstümüze düşse de bi yerde durması gerektiğini anlıyo
eşim de hiç taviz vermiyo onun yanında bana pek bişey diyemiyo
2eltim daha var onlar yüzüne bile bakmıyo bana kurban olsun haftada bi rıyorum yineama yine de hakkını yemeyim durur durur ne varsa sende var ötekilerden hayır yok bize allah senden razı olsun der...

hmm üweyse daha farklı tabi durum seninde geri durman normal yani bu durumda ama biliyomusn bazı üwey kayınwalideler öz olandan ii oluyolar allah yardımcın olsun tatlım ne diim bence onu demesi bile yeter yaaaa herkesin kötülüğü kendine ne olursa olsun ben elimden geldiğince kimseyi kırmamayı çalışırım birine bişey sölersem ki haklı da olsam içime batr gidip özür dilerim bende böle bişeyim işte herkesi sewiyorum herkesle ii geçinmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…