2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar gece hiç uyuyamadım ne zaman hasta olsam böyle oluyor bugün işte son günüm ama çok işim var ara ara bakarım belki umarım herkes iyidir

belgün canım merak ettim senide

belguncum çook geçmiş olsunn aman ihmal etme
inş. düzelmiştir ağrıların..
elif kuzum bencede ordada bi dr bul kendine ne olur ne olmaz
geçmiş olsunn inş. akıntıdır sadece biraz daha bekler bebişin

canım geçmiş olsun bende tv de izledim inşallah bidaha olmaz

bu arada herkese günaydın
bende bütün gece kramplarla uğraştım canım çok yandı
şimdi korkmaya başladım ya doğum esnasında bacağıma kramp girerse diye

günaydın kızlar
uff ya yine bütün gece uyuyamadım
akşam dişimi fırçalarken pıt diye bişey düştü lavaboya bi baktım anaaa ön dişimin dolgusu
nasıl üzüldüm nasıl sinirlendim anlatamam
başladım ağlamaya hamileyken nasıl dolgu yaptırcam diye
sınra int ten baktım biraz yapılabilirmiş bebişe zararı yokmuş anestezinin
randevu aldım öğleden sonra gidicem bakalım inşallah yaparlar çooookkk kötü görünüyo:84:

günaydın kızlar hayırlı cumalar
belgün deniz güldeşeker geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize
bugün dktr randevumuz var oğluşumu görmeye gidecez saat30da inşallah sağlıkla görürüm yavrumu

cnm benimde aynı sorun oldu benim dişte kırıldı üstelik çektiremiyorumda şimdilik duruyor. diğer tarafın dişi kanala gitmiş onuda yaptıramıyorum film çektirmiyor dr um sadece her hafta kontrolunu yaptırım temizletip geçici koyularak geliyorum doğumdan sonra yaptıracağım artık

citos hayırlı haberlerle dönersin inşllh cnm bebeğini göreceksin ne güzel benim daha var görmeme merak ediyorum ne kadar büyümüş diye

lolisscim geçmiş olsun canım benimde diş sorunlarım oldu.Röntgen çekmediler ama dişimde çekildi,kanal tedaviside oldum.Benim dr'um yapılması gerekiyorsa yapılmalı dedi,git hiç erteleme dedi,çünkü ağrı çektikce bebek daha çok etkileniyor dedi.Valla bebişimde gayet sağlıklı

hepinize günaydın ve hayırlı cumalar kızlar.
belgün ve elfella geçmiş olsun.citoşcum güzel haberlerle dönersin inş.deniz sende sık dişini verme canını bugünden sonra evinin hanımı olacaksın yuvarlana yuvarlana yatarsın artık
bizimde kontrolümüz yarın ama ben bugün gitsem mi diyorum yarın kalabalık falan olursa işimi garantiye alayım hem bugün eşimde evde o da görür oğlumuzu

canım günaydın, çok geçmiş olsun. magnezyum ve kalsiyum desteği alıyor musun ? kullanan arkadaşlar faydası olduğunu söylüyorlar ama ...

sıkma canını şekercim, hallederler mutlaka...

canım sana da hayırlı cumalar. gözünaydın şimdidenn, bebişi göreceksin ne güzel :)) güzel haberlerle dön canım :)

Ayrıca, Elifcim sana da çok geçmiş olsun. Belgün ve seni merak ettim yaa

selam kızlarrr
canımm belgünüm ve denizcim çok geçmiş olsun.. dikkat edin kendinize..güldeşeker sanada geçmiş olsun kramplar için bende sık sık magnezyum ve calsiyum tüketiyorum...
loliss okurken kızma ama çok güldüm..olayı okadar tatlı anlatmışsın ki.... sana da çok geçmiş olsun umarım yaparlar dişini..canım benim yaa...
çitos hayırlı haberlerini bekliyoruz oğluşumuza bizim içinde bir göz kırp :)))

cnm geçmiş olsun.kramp çok kötü yaa kitlenip kalıyor insan.bende magnezuyumu içmiyorum sadece kramp girerse içiyorum aslında düzenli içsem ii olur.:83:

herkese merhabalar kızlar..geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler..allah razı olsun. gece uyuyana kadar ağrı çektim sonra uyumuşum sabah 6da bir fırladım sancıyla hemen müdürüme msj attım öğlen gelirim diye dinlenim biraz dedim sonra uyumuşum 9.30 birdaha kalktım yine ağrım var yine yattım neyse 10.30 da uyandım sancı yoktu hala yok şu anda hiç öle yoklayan bişi de yok...takipteyim sadece ayağa kalkınca baskı yapıyor bebiş galiba. bende oturuyorum aradım iş yerini yoğunmu dedim değilmiş gelimmi dedim neyse gitmemeye karar verdim şimdilik. sancı yok allahıma şükür ama karnımın üst tarafında göğsüme doğru hala bir uyuşmam var. anneannemle konuştum çok dinleme kendini dedi:)))))))) şimdilik yatıyorum 2 saatten fazla zamandır hiç sancı olmadı bundan sonrada olabilecğeini zannetmiyorum kızım biraz yokladı galiba beni akşam.. elif naptı acaba oda aynı durumdaydı inş oda iyidir canım benim..vaktiyle gelsin bebişlerimiz inş..vaktiyle sağlıklarıyla..

güldeşeker loliss geçmiş olsun kızlar.. denizcim sende uyuyamamışsın hasta olunca böle oluyor tekrar geçmiş olsun hadi bundan sonra ev hatunu oluyorsun sende sabırla atlatmanı diliyorum bugünü..çitosum güzel haberlerle dönersiniz inş..bu arada ben magnezyumu düzenli olarak içiyorum ama hala kramp giriyor arada alıştım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…