- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.401
Günaydın kizlar 32. Haftada iznimiz basliyo ya 31+ 1 olunca mı basliyo yoksa 32 nin içindeyken mı ?
belguncum çook geçmiş olsunn aman ihmal etmeherkese sllm kızlar kimsecikler yok galiba.. eve geldim çok geçmedi bir sancı girdi rahmimin üstünden kasıklarıma anlamadım sonra yarım sa geçti yinee hemde ne acı iğne batar gibi sonra yine yine..geçer gibi oldu baktım eşim de dedi gel az yürüyelim belki ii gelir..çıktık daha siteden çıkmamızla yine sancı geldi yürüdükçe vurdu anlayamadım bir markete girdik çıktık eşim eve dedi böle olmıcak yat bakalım belki geçer. geldim yattım ama hala birden ani sancılar giriyor sancımı değilmi kestiremiyorumda tam olarak ama böle birden bişi vuruyor hatta batıyor gibi sanki aşağdan çıkcakmış bebek gibi yattığım halde böle acaba bebek aşağı doğru yermi değiştiriyorda çekiorum bu acıyı düşünün okadar acıtıyor. şu anki ara ara gelen acının sürekli olduğunu düşünemiyorum bile. offff sinir oldum yaaaa((
elif kuzum bencede ordada bi dr bul kendine ne olur ne olmazGeçmiş olsun canım dün bana da öyle oldu yürüyüş yaptım dinlendim sağlık ocağına gittim ebe karnımı kontrol etti daha dönmemiş başı yukarda dedi kalp atışlarına baktı çok yüksekti normalin üstündeymiş yattım biraz sakinleş dinlen yok bişey dedi çok ilgilendi sağolsun bugün için tekrar çağırmıştı yine gittim akşamüstü dünkü gibi sancım yoktu bugün tekrar muayne etti yine başı yukarda ama bu sefer kalp atışları normaldi gayet de hareketliydi ama ebe yinede doktora gitmemi söyledi çünkü bikaç gündür çok akıntım var ve su gibi günlük ped kullanıyorum onu geçip çamaşırımı ıslatıyo eşim de tedirgin oldu bidahaki muaynemiz 27sinde istanbuldaki doktordaydı ama beklemeyelim tedbirimizi alalım dedi ama istanbula da gidemeyiz yarın öğlene kadar izin almış silivrideki özel hastanelerden birine gidicez ewe 20dk fln acil bi durum olursa yedek bi doktorumuz burda da olsun dedi eşim bakalım araştırıyorum şimdi nereye gitsek diye inşallah gelen sadece akıntıdır su değil
iigeceler kızlar,
ayy demin burda deprem oldu korktum valla baya millet dışarı döküldü hep.
bizim dr. kontrolümüzde yarın akşam 5 te bndede yürüdükçe aşağılarda kasıklarımda çok ağrım oluo durunca yada oturunca gçio sadece biraz fazla yürüyünce oluo böyle olan varmı
bu arada herkese günaydın
bende bütün gece kramplarla uğraştım canım çok yandı
şimdi korkmaya başladım ya doğum esnasında bacağıma kramp girerse diye
günaydın kızlar
uff ya yine bütün gece uyuyamadım
akşam dişimi fırçalarken pıt diye bişey düştü lavaboya bi baktım anaaa ön dişimin dolgusu
nasıl üzüldüm nasıl sinirlendim anlatamam
başladım ağlamaya hamileyken nasıl dolgu yaptırcam diye
sınra int ten baktım biraz yapılabilirmiş bebişe zararı yokmuş anestezinin
randevu aldım öğleden sonra gidicem bakalım inşallah yaparlar çooookkk kötü görünüyo:84:
günaydın kızlar hayırlı cumalar
belgün deniz güldeşeker geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize
bugün dktr randevumuz var oğluşumu görmeye gidecez saat30da inşallah sağlıkla görürüm yavrumu
günaydın kızlar
akşam dişimi fırçalarken pıt diye bişey düştü lavaboya bi baktım anaaa ön dişimin dolgusu
randevu aldım öğleden sonra gidicem bakalım inşallah yaparlar çooookkk kötü görünüyo:84:
günaydın kızlar
günaydın kızlar hayırlı cumalar
belgün deniz güldeşeker geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize
bugün dktr randevumuz var oğluşumu görmeye gidecez saat30da inşallah sağlıkla görürüm yavrumu
bu arada sühancım ii dileklerin için de teşekkür ederim as önce unutmuşum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?