2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar. ne kadar hızlı ilerliyorsunuz sizleri takip edemiyorum.herkes gibi bende mide bulantısından çok şikayetçiyim.bu aralar fazla giremiyorum ama tatille birlikte sizle daha çok vakit geçiricem.

selam öncelikle herkese hayırlı evlat ve sağlıklı bebekler diliyorum
rabbim olmayanlarada en yakın zamanda versin inşallah
gelelim bana 3 senelik evliyim
21 yaşındayım
bebeğim 3 senedir olmuyodu
hiç bir sebebi yoktu
bir sürü ilaç içtim
kür yaptım dama nafile
3 ay önce preseed kullandım ve
rabbiminde izniyle hamile kaldım ama
düşüğüm oldu maalesef
ama şimdi yinwe hamileyim bende ocak annelğini ucından yakaladım :)
31 ocak:)
son tarih 26 nisan
benide aklaerseniz çok sevinirim
hamile kaldığım kilo ise 57:)

hayırlı olsun canım yavrun.Rabbim bu meleğini sana bağışlasın.sağlıcakla alırsın inşaallah kucağına:1hug:

teşekkür ederim beni ve bebeğimide eklediğiniz için:ecrin_bebeklumunekankayizsmile
kızalr bu arada benim midem ilk defa bugün allak pullak
istifar etmiyorum ama
midem çok fene

geldim doktordan kalbı atıyor hala bebeşimin :)) ya progestan alınca yapışıyor daha zor oluyor kurtaj düşükte parça kalsa bıle onu almaları daha kolay oluyormuş. ne bileyim..

bebeğinin iyi olmasına sevindim canım inş sağlıklı olarak alırsın bebişini kucağına:ecrin_bebek:

Benimde inşallah ocakta
doğumolacak. Sat:07 nisan kilo 56,5
hoşgeldin canım aramızaa.s.

güle güle canım kendine dikkat et

sende hoşgeldin canım aramıza a.s.

günaydin arkadaslar ... hihoyyyt

bende sabahlari hic kalkmak istemiyorum, ama calisinca malesef mecbursun ... :ecrin_bebek:

birde benim ilk baslarda asiri bas dönmesi, mide bulantisi vardi ... simdide var ama azaldi diyebilirim ...

fakat zaman zaman, sanki hamileligimi unutuyor gibi oluyorum, sanki degilmisim gibi oluyor, diyorum ya ben gercekten doktora mi gittim :bbo: bebegi hissetmedigim icin oluyor galiba bu ... sizde de böyle bir sey oluyormu ... ödüm kopuyor :ecrin_bebek:bebisime bir sey olur diye ... kaydirigubbakcemile3

kızlar aldığım mayo bu nasıl sizce üst kısmı likralı gibi genişliyor uzuyor falan laelaelaelaelae :))

Eklentiler

• $Venus_OPD_301_pf_rdax_185x262.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 39

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…