- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.121
kızlar aldığım mayo bu nasıl sizce üst kısmı likralı gibi genişliyor uzuyor falan laelaelaelaelae :))
ay bn bu mayoya bayıldım yaa nerden aldn ki cnm..markası warmı belirli..bide 2 parça mı o öle duruo
kızlar tiroid tahlili yaptırmıştım sonucu bugün arkadaşım aldı.5.80çıkmış dr endokrine gitsin 3ten sonra virgül kısmı çok önemli demiş öğleden sonra sonucu arkadaştan alıp dr agitcem korkuyorum kötü bişey çıkarsa ne yapcam:çok üzgünüm:
kızlar tiroid tahlili yaptırmıştım sonucu bugün arkadaşım aldı.5.80çıkmış dr endokrine gitsin 3ten sonra virgül kısmı çok önemli demiş öğleden sonra sonucu arkadaştan alıp dr agitcem korkuyorum kötü bişey çıkarsa ne yapcam:çok üzgünüm:
Boynerden aldık canım 2 parça evet o yüzden hoşuma gitti üst kısmını istediğin gibi uzatabiliyorsun ya da belinde topluyorsun iç çamaşırı gibi askısı çıkarılabiliyor boynundan ya da düz takabilirsin askısını yani siyahı vardı bide ama bu çok hoş duruyordu kocişim kırmadı aldı sağolsun :asigim:
bayıldm ya inş burdaki boynerdede wardr alıcam hemenzemuszemus
eşime diyorum ben bunun üstünü gece bir yere giderkende giyerim kaydirigubbakcemile3
bikini giymek istemedim şimdi göbek çıktıkça çatlar falan hemde direk güneş ışığı gelmesin diye düşündüm bu sene güneşlenmek yok çünkü öle
slm yeni anneler
bende çok beğendim mayoyu gerçekten
güle güle giy canım
bende bu sene tatil planları yapıyodum ama
galiba kaldı:)))
seneye bebişimle giderim artık::)
vuslatcım bende troid hastasıyım hipertroid yani troid bezlerım cok calışıyor buna bağlı olarak gunde 1 tane ilaç alıyorum.troid degerlerım normal oldugu ıcın heralde cok asırı bulantım olmuyor..ama senınkı hamılelıge baglı troiddr eger degerlerın normal degılse yapar.buna baglı ılac verir doktor..korkma cogu kısıde oluyo bu..ama benımkı hamılelıkten once de vardı...yok ya daha önce hiç guatr vs bi problem yoktu haftasonu acile gidince o dr tiroidine baktır problem varsa onda da bulantı fazla olur dedi öylelikle baktırdım bugünde sonucu alıp randevusuz doğum druna götürcem onların hastası da yoğun oluyo umarım terslemez bundan daha önemlisi korkacak bişe çıkmaz inşallah.eyvahedigeldismile
gunaydın kızlarrr.. hava yağmurlu kapalı soğuk. kış geri gelmiş gibi. beni de depresyona soktu. hep olumsuz düşünceler.. ilk 3 ay bu endıselerden kurtulamıcaz heralde.
benimde normalda tsh ım yaklaşık 6 ayır yüksek. Bir hastalık var bende guatr ya da nodül değil. Bu durumda gebe kalamayacağımı falan yazan bir sürü forum okumuştum hatta ama ilk denemde hamile kaldım :) Yaklaşık 2-3 aydır ilaç kullanıyorum TSH ımı düşürmek için. Aslında ilaç derken Sentetik bir hormon alıyorum aslında vucudumun üretemediğini yerine koymak için. Hamileliktede ilaca devam aslında sanırım hayatımın sonuna kadar. hatta gebelikteki tsh ımın değişimine göre ilacın dozunu arttırmak gerekebilecek. Şu an yarım tablet kullanıyorum.
TSH yüksekliği gebelikte bebeğin zihinsel gelişimin etkiliyor. Bu nedenle gebelikte yapılan ilk tahlillerde mutlaka yer alıyor. Sonrasında da tekrarlamak gerekebiliyor. TSH yükselmesi gebelikte çok sık karşılaşılan bir durum o nedenle içini ferah tut. Düşürmek benim kulandığım ya da benzeri ilaçları verebilirler ama bu ilaçların(en azından sentetik hormonun) bebeğe ya da sana herhangi bir zararı yok. Sadece vucdununun yetersiz kaldığı kısmı dışardan alıyorsun.
Doktor sonrası durumunu merakla bekliyorum sevgiler.
vuslatcım bende troid hastasıyım hipertroid yani troid bezlerım cok calışıyor buna bağlı olarak gunde 1 tane ilaç alıyorum.troid degerlerım normal oldugu ıcın heralde cok asırı bulantım olmuyor..ama senınkı hamılelıge baglı troiddr eger degerlerın normal degılse yapar.buna baglı ılac verir doktor..korkma cogu kısıde oluyo bu..ama benımkı hamılelıkten once de vardı...
sağol canım bizde bu sene 1 ağustosda yine otele gidecektik 1. evlilik yıl dönümümüz ama hamilelik olunca kaldı tadını çıkaramam çünkü( inşallah bir daha ki seneye bebeğimizle gitmek nasip olur gerçi Antalya da yaşıyoruz denizde yakın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?