- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.061
kızlar merhaba herkesde mide bulantısı hatsafhada anlaşılan.allah hepinize kolaylık versin,ben çabuk atlattım sanki kaç gündür iyiyim çok çok şükür.
kızlar ben çok heveslendim bebişime battaniye öresim var erken mi ki daha?
ben çoğunlukla Antalyadayım:) İzmirliyim ama ordada eşimin ofisi var.. yani bir ev burda bir ev orda... bende sürekli gidip geliyorum:) Konyaaltındayız sen nerdesin?
canım heveslendiysen başlakızlar merhaba herkesde mide bulantısı hatsafhada anlaşılan.allah hepinize kolaylık versin,ben çabuk atlattım sanki kaç gündür iyiyim çok çok şükür.
kızlar ben çok heveslendim bebişime battaniye öresim var erken mi ki daha?
cnm öylede içtiğim zaman çıkarıyorum bide kocaman hap zaten oldum olası hapları içememne yapıcam bilmiyorum en azından diyorum bulantım geçsin ööle devam ederim artık napayım :sinifsinif:
yıldız mahallesindeyiz bizde ssk hastanesine yakın
ssk hastanesinin karşısında bi doktora gitmiştim hamileliğimin başında :) bizde oraya çok uzakta sayılmayız:)
canım hamilelikte daha hassas oluyoruz
ben, her habere ağlıyorum nerdeyse
canım yolculuklarda miden bulanmıyor mu peki?
bende eşimin yanına gidicem ama doktorum istemiyor
artı mide bulantısı yolculukta iyice azıyor
konyaaltının neresindesiniz hem sen neden Antalya da durmuyorsun ki canım
kızlar kasıklarımda hafıf bı cıkıntı var bebişim kendını gostermeye basladı sanırımkaydirigubbakcemile3
kızlar kasıklarımda hafıf bı cıkıntı var bebişim kendını gostermeye basladı sanırımkaydirigubbakcemile3
BENİM GÖBEĞİ GÖRSENİZ BİDE :CüvCüv:
BENİM GÖBEĞİ GÖRSENİZ BİDE :CüvCüv:
daha erken değilmi şimdiden kendini gösterirse seninki 9 ayı beklemez kaydirigubbakcemile3
daha erken değilmi şimdiden kendini gösterirse seninki 9 ayı beklemez kaydirigubbakcemile3
canım ya kendiliğinden düşse bile yine içinde kalan parçalar için kürtaj yapıyorlar Allah kimsenin başına vermesin ben anestezi almadan oldum o 10 dakika bana 1 saat gibi geldi
geldim doktordan kalbı atıyor hala bebeşimin :)) ya progestan alınca yapışıyor daha zor oluyor kurtaj düşükte parça kalsa bıle onu almaları daha kolay oluyormuş. ne bileyim..
benım kadar sabırsız olmas umarım 9 ayı beklesın artık mumkunse cok heycanlı ama cabuk gecsın zamanda o guzel yuzlerini gorebılelım sarılıp koklayabılelım meleklerımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?