2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bulantılarının geçmesi ne güzel darısı bizim başımıza inşaallah.gerçi biryerde güzel sıkıntılar bunlar bebeğimizin varlığını hep hatırlatıyor.:ecrin_bebek:

ben ilk hamileliğimde çok abartmıştım daha 2 aylıkken battaniye modellerine bakmalar,yok beşik seçmeler vs ama hevesim kursağımda kaldı.onun için şimdi fazla abartmıyorum.tehlikeli dönemimi bir atlatayım hayırlısıyla şöyle 4-5 aylık bir olsun :Saruboceq: ondan sonra bakarım battaniyeyede beşiğede :hulya:

canım heveslendiysen başla
ben başlasam doğuma kadar anca biter:)

cnm öylede içtiğim zaman çıkarıyorum bide kocaman hap zaten oldum olası hapları içemem ne yapıcam bilmiyorum en azından diyorum bulantım geçsin ööle devam ederim artık napayım :sinifsinif:

canım benim doktorum folikasidi içemiyorsan zorlama dedi
çok önemli olsaydı mutlaka içmeye çalış derdi
ayranla felan içmeyi deneyebilirsin

kızlar sizinde eşleriniz zorluyor mu yemek yedirmek için
midem bulanıyor dediğim halde zorla yedirmeye çalışıyor benim eşim ya
bu da çocuk için diyeakannehir[/QUOTE]

evet zorluyo özellikle süt için zorluyo

ay bu hassaslık öldürdü beni bildiğin mızmız oldum şimdiye kadar birkaç kez uçakla birkaç kezde otobüsle izmir-antalya yaptım.. bulantım yoktu zaten 1 haftadır başladı..
uçakla zaten çok kısa sürüyor sorun olmaz sanırım:) derken aldım bile bileti perşembeye gidiyorum kocişimin yanına Antalyaya...

konyaaltının neresindesiniz hem sen neden Antalya da durmuyorsun ki canım

Herkez İzmirde bitek kocişim orda işi dolayısıyla.. orda bi ev tuttuk... evede hiç alışamadım KOnyaaltı evleri diye bir site konyaaltından kemer yoluna sapınca ilk site oluyor.. Antalyada kimsem yok akşama kadar cok yalnız kalıyorum orda etrafıda hiç bilmiyorum bide bilsemde tek başıma napayım o yüzden çok sıkılıyorum izmire anneme geliyorum.. Böylede çok zor oluyor ama idare etmeye çalışıyoruz..

canım ya kendiliğinden düşse bile yine içinde kalan parçalar için kürtaj yapıyorlar Allah kimsenin başına vermesin ben anestezi almadan oldum o 10 dakika bana 1 saat gibi geldi

geldim doktordan kalbı atıyor hala bebeşimin :)) ya progestan alınca yapışıyor daha zor oluyor kurtaj düşükte parça kalsa bıle onu almaları daha kolay oluyormuş. ne bileyim..

geldim doktordan kalbı atıyor hala bebeşimin :)) ya progestan alınca yapışıyor daha zor oluyor kurtaj düşükte parça kalsa bıle onu almaları daha kolay oluyormuş. ne bileyim..

bir sorun olmamasına sevindim.durduk yerde evhamlanma canım.bebişlerimizin keyfi gayet yerinde yani inşaallah öyledir.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…