2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bir sorun olmamasına sevindim.durduk yerde evhamlanma canım.bebişlerimizin keyfi gayet yerinde yani inşaallah öyledir.:Saruboceq:

inşallaah canım. yatıcam artık oturmıcam :)))

sen neresinde oturuosun bursanın egoler

ben gazicaddesindeyım canım fatıh sultan mehmet bulvarındayım. yatmaya karar verdim artık. haftaya verdı randevumu ısrarla progestan vermıyo doktorum. yatacaksın kalmıcaksın dıyor..

yakın sayılırız sennle bnde çekirgedeyimmyat cnm ozamn aslnda bnmde yatmm lazm ama yatamıorm bn ya dokrumda yatman gerek demedi bana

sağol lolisscim ben dubaideyim..ay canım ıspanak çekiyo ne zmandır gezmediğim cafour kalmadı burda yok yok..yolla lolisscim gercı bu mevsimde türkiyede de bulunur mu bilmem..ama yoğurtlu filan iyi giderdi...cokacimcoook

ahhh canım yaaa onu bende istiyorum da kalmadı buralarda:asigim:

evete ben de demir eksiklikği var hem de çook.ama çooooooooooooookk severi ıspanağı sabah akşam yesem bıkmamcokacimcoook

benim tiroidlerde biraz sorun varmiş kızlar doktor şimdilik çok korkma ama her ay kontrol ettir testlerini yaptır ihmal etme dedi.daha yükselirse allah korusun bebişimin zihin gelişimini olumsuz etkilermişyasakkelime

veeee ben gidiyorum ailemin yanına 1 ay kadar giremem heralde.kendinize vev bebeklere iyi bakın ben gelene kadar göbüşleri de bebişleri de büyütün olur muhihoyyyt:CüvCüv: sizi seviyorum hoşçakalın:enbuyukkk:a.s.

kızlar ben de yarın doktora gidecektim ama doktorumuzun izne ayrılmış cumartesine ertelediler randevuyu,bundan öncekinde de doktorun ameliyetı çıktığı için başka bir doktora gitmek mecburiyetinde kalmıştık.bi tanışamadık doktorumuzla yaaakannehir

herkese iyi Akşamlar kızlarr:)

nasıl gidiyor bebişli günleriniz?Biz iyiyizdir inşALLAH. bulantılarım azda olsa devam ediyor. 2 gündür ağzımda değişik bir tat var. hiç hoş değil ama bilmiyorumkismile
sizde durumlar nasıl?

bende hiç bulantı olmadı. Hatta herhangi bir değişiklik yok ama kahverengi akıntı sorunu var bizde de
geçen hafta 2. defa tekrar etti 1 gece hastanede kaldık. ığne+serum+1 hafta rapor ile sonuçlandı. Cumaya kadar evdeyim. Kanama dağılmış dedi dokto umarım başka sorunlar olmadan biter burada sıkıntılarımız diye dikkat ederek devam ediyoruz.

bndede öle iğrenç tattan we bulantı olmasada öğürme war,çok kötü kusamadığım içinde sıkıntı yapıo.kahwerengi akıntı bndede dewam edio bakalm kontrlume daha br hafta war umarm herşy iidir

bndede öle iğrenç tattan we bulantı olmasada öğürme war,çok kötü kusamadığım içinde sıkıntı yapıo.kahwerengi akıntı bndede dewam edio bakalm kontrlume daha br hafta war umarm herşy iidir

evet canım yakınız kaydirigubbakcemile5 sen çalışmaya devam ediyomusun ? Kendi işin heralde?
Bizim belirtelerimizde aynı kahverengi lekeler ve o kötü tat. Ögırme degılde yanma var bende hafıf bulantıyla beraber....:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…