- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.081
geldim doktordan kalbı atıyor hala bebeşimin :)) ya progestan alınca yapışıyor daha zor oluyor kurtaj düşükte parça kalsa bıle onu almaları daha kolay oluyormuş. ne bileyim..
Benimde inşallah ocakta
doğumolacak. Sat:07 nisan kilo 56,5
canım sende mi ikiz bekliyorsun:)
harikasın ya:)
topikte iki kişi sanırım değil mi?
canım normal doğum zormu?
uyuşturmadan yapıyorlarmış
ben iğne felan vuruyorlar sanıyordum:)))
evet rabbim kısmet ederse düşenin yerine de verdi,ikiz olacak.normal doğum bence abartılan kadar zor değil uyuşturmuyolar sadece dikiş atmadan önce uyşturuyolar.ben daha önce böbreğimden taş düşürmüştüm valla o doğumdan daha zordu.bir de ben hergün düzenli yürürdüm ve son zamana kadar tüm evişini kendim yaptım doğum da beklenenden 1ay erken olunca doğum stresi de yaşamadım.ama bunun ikiz olması biraz korkutuyo.ama eğer sağlığım elverirse bunları da normal doğum istiyorum
BENıM GÖBEĞı GÖRSENıZ BıDE :CüvCüv:
bir sorun olmamasına sevindim.durduk yerde evhamlanma canım.bebişlerimizin keyfi gayet yerinde yani inşaallah öyledir.:Saruboceq:
sen neresinde oturuosun bursanın egoler
inşallaah canım. yatıcam artık oturmıcam :)))
ben gazicaddesindeyım canım fatıh sultan mehmet bulvarındayım. yatmaya karar verdim artık. haftaya verdı randevumu ısrarla progestan vermıyo doktorum. yatacaksın kalmıcaksın dıyor..
sağol lolisscim ben dubaideyim..ay canım ıspanak çekiyo ne zmandır gezmediğim cafour kalmadı burda yok yok..yolla lolisscim gercı bu mevsimde türkiyede de bulunur mu bilmem..ama yoğurtlu filan iyi giderdi...cokacimcoook
bndede öle iğrenç tattan we bulantı olmasada öğürme war,çok kötü kusamadığım içinde sıkıntı yapıo.kahwerengi akıntı bndede dewam edio bakalm kontrlume daha br hafta war umarm herşy iidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?