- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.141
geçen yaz eşimle ikinci balayı yaşadık antalyada..hayatımın en güzel tatiliydiopuyorumnanaktan o yüzden antalyayı cok sevdimm...antalya alanya kemer gezmedik yer bırakmamıştık.ordan ege izmir çeşme....çok güzeldi türkiyeye gelmenın hayalını kuruyorum....Artık bundan sonra bızde bebeklerımızle yapıcaz ama ıkı tane oldukları ıçın biraz büyümelirini bekliyicez
verdiği ilaçları kullandıktan sonra bi sorun çıkmıyor canım ya üzme kendinikızlar tiroid tahlili yaptırmıştım sonucu bugün arkadaşım aldı.5.80çıkmış dr endokrine gitsin 3ten sonra virgül kısmı çok önemli demiş öğleden sonra sonucu arkadaştan alıp dr agitcem korkuyorum kötü bişey çıkarsa ne yapcam:çok üzgünüm:
tünaydın kızlar
denizciğim mayon çok güzelmiş gerçekten özellikle
rengine bayıldım
vuslatyaren canım inşallah problem olmaz
güzel geçer randevun
kızlar bende bugün çok halsizim mide bulantım var
artı sunum yapıcam haftaya
nasıl hazırlık yapıp nasıl sunum yapıcam hiç bilmiyorum
3 hafta sonra ama o zamana kadar duramayacağım fakültede riskli gebelikler için bi klinik varmış ordan gün alıcam hayırlısı bakalım ne zamana gün verirlerse
nerdesiniz kızlar
nerdesiniz kızlar
akşam olsa da evime gitsem kaydirigubbakcemile
valla hamilelikte çalışmak hiç çekilmio hele ki antalya sıcaktır bide neyse şükür ki senin bulantın falan yok:dance:
bende burdayım 1 saate kadar anneme geçeceğim.bugün yemek derdinden kurtuldumkaydirigubbakcemile3
evet çok şükür yok bulantım evimde iş yerime çok yakın öyle araç derdim falan da yok 5 dk falan yürüyorum
ii ya senin adına sevindim.ben 3vasıtayla okula gidiom neyse ki yaz tatili die bişey var yoksa ölürdüm galiba.bide eğer bulantının fazlası tiroidle alakalıysa yarın ona da ilaç verirler rahatlarım belki.ama inş.kötü korkutucu bişi demezler
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.. Umarım hepbirlikte sorunsuz hamilelikler geçiririz..
:CüvCüv:
bende arada yaparım öyle aklinialirimsmile ya kendi anneme ya da eşimin annesine gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?