2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok seviyorum hep derdim inşallah başka şehre gelin gitmem diye nihayetinde öyle de oldu balayımızı bile burada geçirdik Alanya da :asigim:

verdiği ilaçları kullandıktan sonra bi sorun çıkmıyor canım ya üzme kendini

Allah kolaylık versin canım inş düzelirsin

inşallah kyleciğim problem olmaz ben zaten pimpirikli bi yapım var bu da beni daha da pimpirik etti bakalım yarın dra gitcem inş.önemli bi sorun olmaz sen nasılsın ne zaman dra gitcen?

3 hafta sonra ama o zamana kadar duramayacağım fakültede riskli gebelikler için bi klinik varmış ordan gün alıcam hayırlısı bakalım ne zamana gün verirlerse

3 hafta sonra ama o zamana kadar duramayacağım fakültede riskli gebelikler için bi klinik varmış ordan gün alıcam hayırlısı bakalım ne zamana gün verirlerse

inşallah sende de bende de kimsede problem olmadan herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır.baksana ercan aygen isminde bir prof. varmış aynı zamanda acıbademde de çalışıyor.sanırım fakültede de özel muayenehanesi varmış ben belki ona giderim ii bi dr.muş.birde sizde de var mı bilmem ama ben drdan randevuyu taaa26hazirana verdi en son 22maytısta gitmiştm geçen aradım aşırı bulantı kusma oluyo randevumu öne alsak dedim hemşire kafasına göre ilaç önerdi öne bile almadı yarın da alıp tahlil sonucumu götürcem eğer ters davranırlarsa fakülteyi düşünüyom.bazen sanki babasının hayrına bakar gibi davranıyolar gıcık oluyom.o hastanede daha önce başka bölümlerde de aynı şey olmuştu

evet çok şükür yok bulantım evimde iş yerime çok yakın öyle araç derdim falan da yok 5 dk falan yürüyorum

ii ya senin adına sevindim.ben 3vasıtayla okula gidiom neyse ki yaz tatili die bişey var yoksa ölürdüm galiba.bide eğer bulantının fazlası tiroidle alakalıysa yarın ona da ilaç verirler rahatlarım belki.ama inş.kötü korkutucu bişi demezler

İnşallah canım ilaçla giderilecek bir şeydir bulantıların da geçer...
eşim çoğu kez işten erken çıkıyor yanıma gelir arabayla eve gideriz çok uzakmış gibi kaydirigubbakcemile3 ama akşamları yürüyoruz galericiler caddesinde evimiz eşiminde hoşuna gidiyor arabalara baka baka yürüyüş yapıyoruz gamyoncuiremsu

şirinem bende akşamı düşünüyorum
akşam ne yemek yapsam diye
mutfağa bile girmek istemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…