2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay anneler ya 1.5 saat sonra kpss sonuçları açıklanıcak ölcem ben stresten ya yeter artık.Kızım daha anne karnında başladı ders çalışmaya ve sınav stresine))

ay anneler ya 1.5 saat sonra kpss sonuçları açıklanıcak ölcem ben stresten ya yeter artık.Kızım daha anne karnında başladı ders çalışmaya ve sınav stresine))

hadi hayırlısı olsun inş hakkında.. inş güzel sonuçlar alırsın kızının şansına..

slm kızlar,
belgun geçmiş olsun,inş her şey yolundadır.
benimde dün ilk kez afedersiniz cinsel organım ağrıdı zonklama gibi bir şeydi,bugünde ara ara kasıklarım ağrıyor,vaktinde saatinde gelir inşallah bebeklerimiz,çok şükür bugün son çalışma günüm,9 günlük bayram tatilim bugün başlıyor,bayramda dinlenebilirim inşallah,akrabalarımızın çoğu memleketlerine gitti sadece görümcelerim ve kayınvalidem burda bayramda inşallah havalar güzel olurda azıcık gezerim :92:

Kızlar öncelikle rahatsız olanlara allahtan şifalar diliyorum.Eşim beni almaya geldi çarşamba günü ama patronu izin vermiş bayram sonuna kadar.Annemler ikna etti bayram sonuna kadar kocişimle istanbulda tatildeyiz.İnşallah güzel geçer hepimizin bayramı.Eşimle hasret gideriyoruz oyüzden pek gireiyorum nete.Sıra bana gelmiyor bir türlü .Artık bayram sonu eve dönünce girebilirim tekrar.Hepinizi çok seviyorum.Mutlu huzurlu bol bereketli sağlıklı hayırlı bayramlar...

slm arkadaşlar
birşey sorucam cevaplarsanız sevinirim
kalsiyum kullanıyor musunuz?kullanıyorsanız ismi nedir?bende inş.ocakta doğum yapıcam,sizlere sormak istedim...

ben geldim kızlarrrr
oğluşumdan size slm getirdimm
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize
oğluşum 2100 gram olmuş gelişimi sağlığı herşeyi iyi dedi dktr amcamız kıpır kıpırdı yine sürekli tepik attı muayene ederken ultrasondan fırlıycak dedi dktr güldübayram sonunda tekrar gidecez bundan sonra haftda geliceksin dedi birde doğum anına karar verelim dedi duruma göre tarih belirliycekişte böyle kızlar burcuda gidecekti bugün sanırım inşallah o da güzel haberlerle döner

sağlıcakla gelsin inşallah tatlı bebişin maşallah ona

selam kızlar,

bütün işlerimi yaptım tertemiz bir bayram tatiline giriyorum artı bayramdan sonraki haftada 1 hafta kalan yıllık iznimi aldım bakalım bebeişe bir kaç parça bişiy almak istiyorum tüllerimi yıkayayım yavaş yavaş evimi temizliyeyim bebişin dolabını sileyim yerleştirelim gerçi pek bişey yok ama ayrıca bu gün bebekşm için birikim hesabı açtım şimdilik içine 10 lira attım maaşımdan artan paraları hep oraya atıcam şimdiden biriktirmeye başlıyayım 10-20-50 her ay böle böle atsam dünya para birikir o büyüğene kadar

maaşllah oğluna

çitosum gözün aydın canım çok sevindim maşallah oğluşuna..

özgey ohhh kafan rahat bir izin yaparsın şimdi.. para hesabı mantıklı bende doğar doğmaz açıcam hesabını banada dedem öle biriktirmişti yıllarca doğduğumda açmış 18 yaşına geldiğimde vermişti bana baya birikmişti ünv bitirdim o parayla.. şimdi bende senin dediğin gibi kızım için hesap açıcam allahın izniyle..çokg üzel düşünmüşsün sende...

ohhh hadi bakalım istanbulun tadını çıakrın bayramda karı koca sıkıntılardan uzak.. havada güzel olcak inş..sanada şimdiden iyi bayramlarr diliyorum..

merhabalar ben geldim..dün kontrolüm vardı çok şükür gelişimi falan herşey yolunda dedi ama 1 haftadır tansiyon problemi yaşıyorum ve buna bağlı olarak başağrısı çekiyorum.Daha öncedende yazmıştım zaten Tansiyonum 13/9 larda genelde 10/6 tansiyonla gezdiğim için bana yüksek geliyor , doktorum da büyük değilde küçük tansiyonun yüksek olması kötü dedi(Alfamet verdi sabah akşam tansiyon hapı kullanıcam 15 gün sonra gel dedi bir problem olursada hemen ara dedi.Allaha emanet artık .Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş.

günaydın herkeze
guldeseker sen magnezyum ve kalsiyum ilacı kullanıyormusun bunlar kramparı azaltıyor hatta kramp oluşmuyor

kullanıyorum canım hamileliğimin 4 ayından beri hemde ama fayda etmiyo bazı geceler çok hafif atlatıyorum belki faydası odur ama bazı gecelerde çok fena yapıyo beni aynı bu gece oldugu gibi duşa başvurdum hem gece hem sabah başka türlü düzelmedi

ya bide hiç aksatmıyorum mutlaka hergun alıyorum ilaçlarımı ama çok inatçı çıktı benim kramplar
hamileliğimden öncede oluyodu arada belkide onun etkiside vardır bukadar sık olmasında

ben geldiiiiiiiiiiim
geçmiş olsun diyen herkese çooooook teşekkür ederim
suhancım canım benimm hiç kızar mıyım kız gül ssen:86:
ayy çok şükür yaptılar hiç de sorun olmadı
ama o kadar bunaldım ki tansiyonum yükseldi adamcaz naapcanı şaşırdı
kadın doğumcu çağırıyım mı falan dedi
neyse atlattık çok şükür
ama tabi pek düzgün olmadı hep kaçıyodum ama artık porselen yaptırmak zorundayım doğumdan sonra inşşşşşşşşşşşşaaallah:94:

gözün aydın canım maşallah oğluşuna

geçmiş olsun tatlım evet yüksek tansiyon başağrısı yapıyo çok aman dikkat et
bebişinede maşallah diyeyim herşey yolundaymış

hadi geçmiş olsun canım atlattın bunuda

vallahi artık sinirlerim bozuluyor işyerindeki kimseye tahammülüm yok. Bizim için böyle birikim yapan kimse olmadı İnşallah hiç bozmam bu düzeni de böyle atabilirim para en kötü durumda en çok istediği ve alamadığım durumda asla boynunu bükük bırakmamış olurum damlaya damlaya göl olur demişler baya bir birikince vadeliye çeviririm zam aldığımda almamış gibi her ay zamlarımı atarım hem onun için hemde bizim için çok güzel bişiy olacak inşallah uzun zamandır aklımdaydı keşke baştan düşünseydim babasının maaşınıda turtıklarız artık aslında haracamı kessem herkesi her ay 10 lira versinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…