- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.421
ay anneler ya 1.5 saat sonra kpss sonuçları açıklanıcak ölcem ben stresten ya yeter artık.Kızım daha anne karnında başladı ders çalışmaya ve sınav stresine))
hadi hayırlısı olsun inş hakkında.. inş güzel sonuçlar alırsın kızının şansına..
slm arkadaşlar
birşey sorucam cevaplarsanız sevinirim
kalsiyum kullanıyor musunuz?kullanıyorsanız ismi nedir?bende inş.ocakta doğum yapıcam,sizlere sormak istedim...
ben geldim kızlarrrr
oğluşumdan size slm getirdimm
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize
oğluşum 2100 gram olmuşgelişimi sağlığı herşeyi iyi dedi dktr amcamız kıpır kıpırdı yine sürekli tepik attı muayene ederken ultrasondan fırlıycak dedi dktr güldü bayram sonunda tekrar gidecez bundan sonra haftda geliceksin dedi birde doğum anına karar verelim dedi duruma göre tarih belirliycek işte böyle kızlar burcuda gidecekti bugün sanırım inşallah o da güzel haberlerle döner
ben geldim kızlarrrr
oğluşum 2100 gram olmuşgelişimi sağlığı herşeyi iyi dedi dktr amcamız kıpır kıpırdı yine sürekli tepik attı muayene ederken ultrasondan fırlıycak dedi dktr güldü bayram sonunda tekrar gidecez bundan sonra haftda geliceksin dedi birde doğum anına karar verelim dedi duruma göre tarih belirliycek işte böyle kızlar burcuda gidecekti bugün sanırım inşallah o da güzel haberlerle döner
Kızlar öncelikle rahatsız olanlara allahtan şifalar diliyorum.Eşim beni almaya geldi çarşamba günü ama patronu izin vermiş bayram sonuna kadar.Annemler ikna etti bayram sonuna kadar kocişimle istanbulda tatildeyiz.İnşallah güzel geçer hepimizin bayramı.Eşimle hasret gideriyoruz oyüzden pek gireiyorum nete.Sıra bana gelmiyor bir türlü .Artık bayram sonu eve dönünce girebilirim tekrar.Hepinizi çok seviyorum.Mutlu huzurlu bol bereketli sağlıklı hayırlı bayramlar...
günaydın herkeze
guldeseker sen magnezyum ve kalsiyum ilacı kullanıyormusun bunlar kramparı azaltıyor hatta kramp oluşmuyor
gözün aydın canım maşallah oğluşunaben geldim kızlarrrr
merhabalar ben geldim..dün kontrolüm vardı çok şükür gelişimi falan herşey yolunda dedi ama 1 haftadır tansiyon problemi yaşıyorum ve buna bağlı olarak başağrısı çekiyorum.Daha öncedende yazmıştım zaten Tansiyonum 13/9 larda genelde 10/6 tansiyonla gezdiğim için bana yüksek geliyor , doktorum da büyük değilde küçük tansiyonun yüksek olması kötü dedi(Alfamet verdi sabah akşam tansiyon hapı kullanıcam 15 gün sonra gel dedi bir problem olursada hemen ara dedi.Allaha emanet artık .Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş.
ben geldiiiiiiiiiiim
geçmiş olsun diyen herkese çooooook teşekkür ederim
suhancım canım benimm hiç kızar mıyım kız gül ssen:86:
ayy çok şükür yaptılar hiç de sorun olmadı
ama o kadar bunaldım ki tansiyonum yükseldi adamcaz naapcanı şaşırdı
kadın doğumcu çağırıyım mı falan dedi
neyse atlattık çok şükür
ama tabi pek düzgün olmadı hep kaçıyodum ama artık porselen yaptırmak zorundayım doğumdan sonra inşşşşşşşşşşşşaaallah:94:
çitosum gözün aydın canım çok sevindim maşallah oğluşuna..
özgey ohhh kafan rahat bir izin yaparsın şimdi.. para hesabı mantıklı bende doğar doğmaz açıcam hesabını banada dedem öle biriktirmişti yıllarca doğduğumda açmış 18 yaşına geldiğimde vermişti bana baya birikmişti ünv bitirdim o parayla.. şimdi bende senin dediğin gibi kızım için hesap açıcam allahın izniyle..çokg üzel düşünmüşsün sende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?