2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım

slm kızlar.
bizde gittik bugün doktora çok şükür oğlumun gelişimi normale dönmüş,kendini baya toplamış dedi doktorumuz.1930 gr olmuş
1 ay sonra gideceğiz bir sonraki kontrole o zaman doğum şekli hakkında da bilgi vereceğim normalmi olacak sezeryan mi diye dedi

Son düzenleme:

gözün aydın canım
maşallah oğluşuna

maşallah kız daha ne olcak tosuncuk olmuş oğluşun
boooooooool boool süt içmeye devam

süt içmeye devam diyince aklıma geldi
hamileliğin başlarında hiç iştahım yoktu eşim zorla ağzıma sokuyodu yemekleri
yazık annecim de üzülüyodu zaten zayıfsın bebiş de kötü olcak falan diye
neyse bi komşumuzun kızı da yeni doğum yapmış bebiş 4buçuk kilo
annem koşa koşa gitmiş tabi nasıl beslendi öğrenmek için
kadın demiş ki benim hiiç iştehım yoktu
nerdeyse hiç yemek yemedim demiş
ama günde 1 ltden fazla süt içtim demiş
yaaaaaaaaaa bol süt içmek tombik yapıyomuş bebişi

gözünaydın canım,eşinle ve sevdiklerinle nice bayramlara

slm arkadaşlar
birşey sorucam cevaplarsanız sevinirim
kalsiyum kullanıyor musunuz?kullanıyorsanız ismi nedir?bende inş.ocakta doğum yapıcam,sizlere sormak istedim...

doktorum kalsiyumu bıraktırdı artık,akşamları yatmadan önce magnezyum sabhları da maltofer demir ilacı kullanıyorum.

citoscum maşallah oğluna

güle güle otur özgeycim,benimde dün evim temizlenmiş mis gibi olmuş ,bende oğlum için hesap açmayı düşünüyorum 18 yaşına kadar elime ne geçerse biriktiririm hatta hamile olduğumu öğrendiğimden beri bir kumbara aldık içine bozuk paraları atıyoruz

bebişin iyi olmasına sevindim,ilacını düzenli kullanırsan normale döner diye düşünüyorum

maşallah maşallah doktorun senin isteğine göre mi doğum şekline karar verecekmiş garip geldi bana ,bende doktoruma doğum şeklimi sordum o da bebeğin gelişimi ve senin sağlığın şimdilik normal göründüğü için doğumun normal görünüyor ama 37. haftada muayenede buna karar vereceğiz dedi yani şimdiden doktorunun senin kararını sorması bana pek etik gelmedi her şey normalse normal doğum en iyisi son anda bir aksilikle karşılaşılırsa sezeryan olmalı diye düşünüyorum,hayırlısı olsun herşeyin

doktordan güzel haberlerle dönülmğş maşallah hepinizin gözü adın maşallah bebişlere

bugün işte ki son günümdü o kadar çok yoğundum ki benim yapmam gereken bir iş vardı yetiştiremedim yarın onun için gideceğim bir kaç saatliğine Allahtan eve çok yakın büro annem bize geldi eve geldim ohh yemek hazır çamaşırlar vardı onları atmış makineye sermiş mutfağı baya toplamış burnum akıp duruyor başladı mı kesilmez bende de inşallah bu akşam uyuyabilirim
neyse ben kaçtım toplanaca eşyalar var anneme yardım edeceğim öptüm hepinizi

Kızlar doğumu nasıl yapacaksınız?Aklım çok karışık,normal doğumdan çok korkuyorum,doktorum da sezeryan önermiyor aksi bir durum olmadıkça,sizler ne düşünüyorsunuz? Hepimizin doğumuna az kaldı,Allah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu ilk mesajım. Doğumum 28 ocak inşallah. dün doktora gittik. kızım 1400 gr. allah hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
maşallah kız daha ne olcak tosuncuk olmuş oğluşun
boooooooool boool süt içmeye devam
teşekkür ederim lolisscim.hiç sevmem sütü ama içiyorum.müge birde pekmez içmemi söylemişti sabahları aç karnına pekmez içiyorum.

nevacım yanlış anladın sanırım bilgiyi ben değil doktorum verecek.yani 1 ay sonra bebeğin ve benim durumuma bakarak doğum şeklimi söylecek.bir önceki kontrolümüzde normal doğum demişti ama 1 ay sonra normalmi sezeryanmi olacak o kesinleşecek.bu arada teşekkürler

Son düzenleme:
cnm benim önceki kontrolümde doktorum şimdilik normal doğuma engel bir durum yok demişti bende baştan beri normal olsun istiyorum zaten.1 ay sonra tekrar kontrolümüz var o zaman doğumun ne şekilde olduğu kesinleşecek.
Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu ilk mesajım. Doğumum 28 ocak inşallah. dün doktora gittik. kızım 1400 gr. allah hepimizin yardımcısı olsun.

hg cnm.maşallah prensesine Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin(cümlemize)

Günaydın kizlar 32. Haftada iznimiz basliyo ya 31+ 1 olunca mı basliyo yoksa 32 nin içindeyken mı ?

32 olunca başlıyor canım 32+0 32+1

Denizinde soyledği gibi 32+0 da baslıyor,benım cumartesı (32.haftaya baslayacam)işim oldugu için hafrtaya da tatil diye bu hafta aldımyanı 31.haftada sankı 32.haftaDAymışım gıbı yaptım. 3-4gun önce ıznım baslamış olacak o da sorun degıll

Kızlar bu arada ben şu funnababy nin daisy model uyku setini almak istiyorum da hiç bi yerde bulamadım.Bazı arkadaşlar ondan almıştı sanki öyle hatırlıyorum.Nerden almışlardı acaba?

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…