- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.161
denizciğim benide eklermisin canım
sat 17 nisan,kilo 50,27 yaşındayım
şirinem bende akşamı düşünüyorum
akşam ne yemek yapsam diye
mutfağa bile girmek istemiyorum ya
:kedi:aaaa sen nasıl yoksun listedee kafamçokkarıştı
canm ben mutfagın kapısından gıremıyorumkı yemek yapabıleyım
çok üzüldüm kaçan çocuk kaç yaşında canım?selam arkadaşlar
bugün okulda okadar kötü bir gün geçirdim ki,çook sevdiğim ve çok başarılı olan bir öğrencim okuldan kaçtı,aklım çıktı başına bir iş gelecek diye,okulumuzun olduğu çevre çok ıssız,öğrencilermizin çoğu maalesef ekonomik ve sosyal yönden çook çook kötü durumda.ama öğrencimin annesi geldi okula kadın ayrı ağlıyor,ben ayrı ağlıyorum,halime şükrettim ve çok kızdım kendime ki hiçbirşeyin kıymetini bilmiyorum diye.:gitme:
benimde önceleri çok bulantı ve mide yanmalarım oluyordu ama şimdi daha iyiyim..11+2 oldum...inşallah sorunsuz devam eder.. Dr. bebeğin biraz aşağıda olduğunu söyledi 1-2 hafta daha dikkat etmeliymişim...
inşallah sende de bende de kimsede problem olmadan herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır.baksana ercan aygen isminde bir prof. varmış aynı zamanda acıbademde de çalışıyor.sanırım fakültede de özel muayenehanesi varmış ben belki ona giderim ii bi dr.muş.birde sizde de var mı bilmem ama ben drdan randevuyu taaa26hazirana verdi en son 22maytısta gitmiştm geçen aradım aşırı bulantı kusma oluyo randevumu öne alsak dedim hemşire kafasına göre ilaç önerdi öne bile almadı yarın da alıp tahlil sonucumu götürcem eğer ters davranırlarsa fakülteyi düşünüyom.bazen sanki babasının hayrına bakar gibi davranıyolar gıcık oluyom.o hastanede daha önce başka bölümlerde de aynı şey olmuştu
benimde önceleri çok bulantı ve mide yanmalarım oluyordu ama şimdi daha iyiyim..11+2 oldum...inşallah sorunsuz devam eder.. Dr. bebeğin biraz aşağıda olduğunu söyledi 1-2 hafta daha dikkat etmeliymişim...
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.. Umarım hepbirlikte sorunsuz hamilelikler geçiririz..
:CüvCüv:
11 oluyor diye hesaplıyorum ben ama bilmiyorumkismile tekrar hesaplayalım ilk 1 haftayı saymıyormuyuz???
79 kişi olduk eminim buraya uğramayan da baya kişi vardır
birde listeye isim yazdırıp hiç gelmeyenler varklava: 79 kişiden en fazla 20 kişi muhabbet ediyoruz sanırım kötükedihüso
çok üzüldüm kaçan çocuk kaç yaşında canım?
evede mi gitmemiş?
inşallah geri döner
maşallah canım
Allah yardımcın olsun
aşağıda olduğunda ne oluyor canım?
bilmiyorum
canım ben arada girip yazıyorum ama yazılarımı neden se hiç kimse ya görmüyo yada önemsemiyo belli kişilerle sohbet ediliyo e haliylede yazma gereği duymuyorum artık
canım ben arada girip yazıyorum ama yazılarımı neden se hiç kimse ya görmüyo yada önemsemiyo belli kişilerle sohbet ediliyo e haliylede yazma gereği duymuyorum artık
canım o şekilde düşünme sakın gözden kaçmıştır belki olumunekankayizsmile
yok canım yanlış anlamışsın bazen geçmişi okuyamıyoruz bir gün girmesek sayfalar çoğalıyor burda hepimiz birbirimizden güç alıyoruz birbirimize ihtiyacımız var lütfen gücenme:1hug:
haklısınız gözden kaçmış olabilir görmemişte olabilirsiniz aslında birazda korkuyorum yazmaya daha önce mart annelerindeydim çok şeyler paylaştık kızım ocakta doğdu topiğin ilk bebeği falan bayağı güzel günlerdi ama üçgün sürdü şuan hiç hamile gibi hissetmiyorum bağlanmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?