2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

79 kişi olduk eminim buraya uğramayan da baya kişi vardır
birde listeye isim yazdırıp hiç gelmeyenler var klava: 79 kişiden en fazla 20 kişi muhabbet ediyoruz sanırım kötükedihüso

aaaa sen nasıl yoksun listedee kafamçokkarıştı
:kedi:
yokmuşum canım ya :bbo:

canm ben mutfagın kapısından gıremıyorumkı yemek yapabıleyım

canım şimdi soda söyledim kendime :gitme:
midem kötü,iş yerinde hiç çekilmiyor
bende mutfağa girmek istemiyorum ama
eşimede üzülüyorum yazık adam zayıflayacak
napıcaksak biz böyle

selam arkadaşlar
bugün okulda okadar kötü bir gün geçirdim ki,çook sevdiğim ve çok başarılı olan bir öğrencim okuldan kaçtı,aklım çıktı başına bir iş gelecek diye,okulumuzun olduğu çevre çok ıssız,öğrencilermizin çoğu maalesef ekonomik ve sosyal yönden çook çook kötü durumda.ama öğrencimin annesi geldi okula kadın ayrı ağlıyor,ben ayrı ağlıyorum,halime şükrettim ve çok kızdım kendime ki hiçbirşeyin kıymetini bilmiyorum diye.:gitme:

benimde önceleri çok bulantı ve mide yanmalarım oluyordu ama şimdi daha iyiyim..11+2 oldum...inşallah sorunsuz devam eder.. Dr. bebeğin biraz aşağıda olduğunu söyledi 1-2 hafta daha dikkat etmeliymişim...

çok üzüldüm kaçan çocuk kaç yaşında canım?
evede mi gitmemiş?
inşallah geri döner

benimde önceleri çok bulantı ve mide yanmalarım oluyordu ama şimdi daha iyiyim..11+2 oldum...inşallah sorunsuz devam eder.. Dr. bebeğin biraz aşağıda olduğunu söyledi 1-2 hafta daha dikkat etmeliymişim...

maşallah canım
Allah yardımcın olsun
aşağıda olduğunda ne oluyor canım?
bilmiyorum

ercan aygeni duymamıştım canım mehmet tayyarı duydum şimdilik internetten araştırıyorum

canım benim doktor ayda bir muayene ediyor ama daha önce gitmek istesem sanırım kabul eder çok yoğun bi doktor diil özellikle onu tercih ettim zaten daha önce aytül hanım ve sevda hanıma gitmiştim randevum olduğu halde 2 saat geç girdim odaya
klava:
kadın sezeryana ve doğuma girmekten muayene etmeye vakti kalmıyordu bi daha tövbe onlara gitmem ama kendi doktorumuda değiştirmeyi düşüünüyoruma.s

79 kişi olduk eminim buraya uğramayan da baya kişi vardır
birde listeye isim yazdırıp hiç gelmeyenler var klava: 79 kişiden en fazla 20 kişi muhabbet ediyoruz sanırım kötükedihüso

canım ben arada girip yazıyorum ama yazılarımı neden se hiç kimse ya görmüyo yada önemsemiyo belli kişilerle sohbet ediliyo e haliylede yazma gereği duymuyorum artık

canım ben arada girip yazıyorum ama yazılarımı neden se hiç kimse ya görmüyo yada önemsemiyo belli kişilerle sohbet ediliyo e haliylede yazma gereği duymuyorum artık

yok canım yanlış anlamışsın bazen geçmişi okuyamıyoruz bir gün girmesek sayfalar çoğalıyor burda hepimiz birbirimizden güç alıyoruz birbirimize ihtiyacımız var lütfen gücenme:1hug:

canım o şekilde düşünme sakın gözden kaçmıştır belki olumunekankayizsmile

yok canım yanlış anlamışsın bazen geçmişi okuyamıyoruz bir gün girmesek sayfalar çoğalıyor burda hepimiz birbirimizden güç alıyoruz birbirimize ihtiyacımız var lütfen gücenme:1hug:

haklısınız gözden kaçmış olabilir görmemişte olabilirsiniz aslında birazda korkuyorum yazmaya daha önce mart annelerindeydim çok şeyler paylaştık kızım ocakta doğdu topiğin ilk bebeği falan bayağı güzel günlerdi ama üçgün sürdü şuan hiç hamile gibi hissetmiyorum bağlanmaya korkuyorum

Canım Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın hepimizin yavrularını kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:uzun ve sağlıklı ömür verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…