2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar, herkes iyi mi?

mezuniyetini ben de kutlarım, tebrikler...

buda erken doğmazsa iki bebeğimide ocakta doğurmuş olacağım ama kızlar çok zor oluyo kış günü çok soğuk çok dikkat etmek gerekiyo

burası çok soğuk olmuyor klimayla ısınmıştık geçen kış oda akşamları evde olduğumuzdan ama bebek olunca ufo almayı düşünüyoruz
ama güzel tarafı da kışın çıkmak istemiyoruz zaten dışarı yaza kadarda toplar bebişler eve tıkanmak zorunda kalmayız bayanssulusmile

Bende Kendimi Bu listeye eklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

deniz ne kadar şanslısın antalya gibi bir yerde yaşadıgın için. yazları fazla sıcak ve kalabalık olsa da 3 mevsim süper! kemer falan da güzel ama benim favorin adrasan!geçen sene orada çok güzel ve dinlendirici bir tatil yapmıştık. bu yaz da gitmek istiyorduk ama uçakla antalyaya insek bile oradan sonra 2 saat kadar pek de iyi olmayan bir yol zorlar diye vazgeçtik. ama seneye, en geç öbür sene bebişle gideriz umarım!

Mavilim85 yaşım 25 muhtemel doğum tarihim 27 ocak hamile kaldığım kilo 59 SAT 23 Nisan

hoş geldin canım listeye eklendin hihoyyyt

evet canım maşallah diyelim şanlıyım :)) her zaman bekleriz güzel Antalya mıza :smiley-cool:

slm kızlar nasılsınız,
fazla giremiyorum yoğun çalışıyorum sanırım en fazla paylaşımı doğum iznine çıktığımda yapacağım opuyorumnanaktan
benimde mide bulantılarım devam ediyor,bazen çok iyiyim bazen kötü,2 gündür uyukluyorum belki de istanbul un yağmurlu havasının da etkisi olabilir sanki kış geri geldi,montlarımızı çıkardık yeniden kaydirigubbakcemile3
perşembe gününü eşimle birlikte heyecanla bekliyoruz,bebişi göreceğiz inşallah,özledik görmeyi

tatil rezervasyonumuzu yapmak için tur şirketine gittiğimizde tur operatörünün umursamaz tavırlarından dolayı vazgeçmiştik o günde son gündü erken rezervasyon için birkaç gün sonra öğrendim ki hamileyim Allahtan işte hayırlısı buymuş çünkü Haziranın başında düşünüyorduk gitmeyi ama belki Temmuz sonunda bozcada gibi yakın yerlere gidebilirz.

kızlar ben çıkıyorum eve gidip yemek yapayım kocişimde gelmek üzeredir akşam girerim belki öpüyorum sizleri dikkat edin kendinize opuyorumnanaktan

ya bana doktor hiç bi test istemedi. tsh ölçümü herkese yapıldımı sonraki kontrolüm 1 ay sonra başka bi doktora daha gideyimmi sizce yoksa çok mu abartıyorum

ben çok seviyorum antalyayı orda teyzemler var
her yaz gelirziz
konya altı senin ışıklar benim dolanırız
ama kaleiçini tek geçerim:)
seneye inşallah:)
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.. Umarım hepbirlikte sorunsuz hamilelikler geçiririz..
:CüvCüv:
hoşgeldin canım rabbim hayırlı evlatlar versin
kızlar ben çıkıyorum eve gidip yemek yapayım kocişimde gelmek üzeredir akşam girerim belki öpüyorum sizleri dikkat edin kendinize opuyorumnanaktan

hadi görüşürüz canım benim
güzel yemelker yap yeğenim doysun::)
sende dikkat et kendine byby

ya bana doktor hiç bi test istemedi. tsh ölçümü herkese yapıldımı sonraki kontrolüm 1 ay sonra başka bi doktora daha gideyimmi sizce yoksa çok mu abartıyorum

pek bilemiyorum tatlım ben ilk olarak 4+5 ken gittim dr a ozaman yapmıştı bana kan testi tsh ölçümü vs.. geçen haftada gittim 9 haftalıktım tam ozaman istemedi tekrar 11 haftam dolunca çağırdı ikili tarama için sanada ikili tarama için bişiler söylemesi lazımdı gibime geliyo

canım bizim ilk muayenemizde tam kan ve idrar testlerini istedi duyduğum bütün hamilelerdende isteniyor senin doktorun neden istemedi anlamadım doğrusu çünkü önemli testler:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…