- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.201
gebelikten önce yapılmıştı testler acaba o yüzden mi istemedi. Herkesden istendi anladığım kadarıyla bi sormak lazım doktora bu durumda. 2li test için bişey söylemedi sadece gelmemi istediği tarihi söyledi o da 12 hafta felan yapıyor herhalde o zaman yapar
gebelikten önce yapılmıştı testler acaba o yüzden mi istemedi. Herkesden istendi anladığım kadarıyla bi sormak lazım doktora bu durumda. 2li test için bişey söylemedi sadece gelmemi istediği tarihi söyledi o da 12 hafta felan yapıyor herhalde o zaman yapar
selam arkadaşlar bugun canım yemek yapmak istemedi ama cok seyler yemek ıstedi burda isanbul restaurant var oraya gıttık eşimle oyle iştahla gittimki oraya.yemekler onumuze geldı ay yıyemedım iştahım kaçtı halbuki yemek için can atıyorum ama bi tokluk yapıştı mideme..e bılıyorum yıyemedım dıye sonradan pişman olucamohaoldumsmileneyse bi çorbayı içebildim mercimek aynı annemin çorbasının tadındaydı:2:annemi hatırladımmmmm
benden de istemedi hiç birini, üstelik gebelikten öncede yapılmamıstı.. alla alla gıcık olmaya başladım doktoruma...
Bence canımızı bunlarla sıkmamamlıyız.. Çünkü her doktorun bi tarzı olabiliyor, bazıları da sırf tahlillerden para kazanmak için de isteyebiliyo.. Zamanla herşey yoluna gircek bence...
Amaninn bugün pek bi polyana hissettim kendimi.. :kedi: Herşeye pek pozitif bakıyom olumunekankayizsmile
vuslatyaren,
cok geçmiş olsun, umarım önemli birşey yoktur. sonuçlar çıkmadı mı daha?
ercan aygeni duymamıştım canım mehmet tayyarı duydum şimdilik internetten araştırıyorum
canım benim doktor ayda bir muayene ediyor ama daha önce gitmek istesem sanırım kabul eder çok yoğun bi doktor diil özellikle onu tercih ettim zaten daha önce aytül hanım ve sevda hanıma gitmiştim randevum olduğu halde 2 saat geç girdim odaya
klava:
kadın sezeryana ve doğuma girmekten muayene etmeye vakti kalmıyordu bi daha tövbe onlara gitmem ama kendi doktorumuda değiştirmeyi düşüünüyoruma.s
Bence canımızı bunlarla sıkmamamlıyız.. Çünkü her doktorun bi tarzı olabiliyor, bazıları da sırf tahlillerden para kazanmak için de isteyebiliyo.. Zamanla herşey yoluna gircek bence...
Amaninn bugün pek bi polyana hissettim kendimi.. :kedi: Herşeye pek pozitif bakıyom olumunekankayizsmile
sağol aslında çok takılmamak lazım doğru yoksa geçmez bu hamilelik. ya internet öyle bişey ki insan kendini doktor zannediyo. ben hamililiğimin başından beri kendime birsürü teşhis koydum. ne seneryolar ürettim.ilk başlarda migdem bulanmıyo diye bi sorun olduğunu düşündüm sonra bi bulanmaya başladı acaba troit mi var bende
dedim 1 gün bulantım azaltı taman bi sorun var dedim dedim de dedim.
sağol aslında çok takılmamak lazım doğru yoksa geçmez bu hamilelik. ya internet öyle bişey ki insan kendini doktor zannediyo. ben hamililiğimin başından beri kendime birsürü teşhis koydum. ne seneryolar ürettim.ilk başlarda migdem bulanmıyo diye bi sorun olduğunu düşündüm sonra bi bulanmaya başladı acaba troit mi var bende
dedim 1 gün bulantım azaltı taman bi sorun var dedim dedim de dedim.
kızlar dayanamıyorum artık bu reflüye ne yapcam şaşırdım 9 ay sürebiliyormuş :)senağlama
ne güzel gulaycım maşallah. bende aksıne bugun o kadar negatifim ki.. dunya ustume ustume gelıyor sankı. azcık silkelendım söyledıklerınle. abartıyorum sanırım. gecicek haklısın canım.:1hug:Bence canımızı bunlarla sıkmamamlıyız.. Çünkü her doktorun bi tarzı olabiliyor, bazıları da sırf tahlillerden para kazanmak için de isteyebiliyo.. Zamanla herşey yoluna gircek bence...
ne güzel gulaycım maşallah. bende aksıne bugun o kadar negatifim ki.. dunya ustume ustume gelıyor sankı. azcık silkelendım söyledıklerınle. abartıyorum sanırım. gecicek haklısın canım.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?