- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.221
Kesinlikle geçicek cnm.. Ama güzel geçmesi için mutlu ve umutlu olmamız şart.. Biz şimdi o miniklerin kalbini tutalım ki onlar da bizim ellerimizi saglıkla tutabilsinler inş..
evet haklısın canım. ama bu endıselerımızde gebelıgın bır parçası.. kızların da söylediği gibi çok arastırıp okumaktan kaynaklanıyor.... geçicek.. en zoru ruhsal açıdan ılk 3 ay sanırım. her konrtolde bazı endışelerimiz gecerken yerıne yenılerı gelecek sanırım :))
sağol aslında çok takılmamak lazım doğru yoksa geçmez bu hamilelik. ya internet öyle bişey ki insan kendini doktor zannediyo. ben hamililiğimin başından beri kendime birsürü teşhis koydum. ne seneryolar ürettim.ilk başlarda migdem bulanmıyo diye bi sorun olduğunu düşündüm sonra bi bulanmaya başladı acaba troit mi var bende
dedim 1 gün bulantım azaltı taman bi sorun var dedim dedim de dedim.
ay bende troid oldugundan gecenlerde bi site buldum troid üzerine aman Allahım okadar felaket senaryoları yazmışlarki yani doktorlarıma inanmasam durumum cok vahım dıyıcem..gebelikte troid ile ilgili bi anne ile bebek hayatını kaybeder dememıslerklava:yani o demeye getirmişler...ay diyorum bilmeyen bi insan okusa anında kalpten gider valla...halbki suana kadar troid ile hamile kalan bir sürü kişi olmasına ragmen hiç biri sorun yasamamış..tabiki risk yok degıl ama doktor kontrolünde olduktan sonra sorun olmuyor....bide ilacı düzenli almak gerekiyor...
arkadaşlar ben listede yokummm benneyaptımki sat:11 nisan, yaş:26, kilo:48 denizcim benide eklersen sevinirimm olumunekankayizsmile
sabahdan beri bişey yemedim sadece gece 9 da 2 bardak su içtim birazda su o kadar sabahdan beri hep çıkardımm inş yakında geçerr:1no2:
kızlar bulantı için bileklik varmış duydunuzmu hiç biraz araştırdım iyi geldiğini söylüyolar eşim alıcak birazdan yani eczaneye gitti yokmuş 2 saat sonra gel demişler inş iyi gelir kullanayım görüşlerimi bildiririm. buarada doktorum önerdi. vereliniortak
79 kişi olduk eminim buraya uğramayan da baya kişi vardır
birde listeye isim yazdırıp hiç gelmeyenler varklava: 79 kişiden en fazla 20 kişi muhabbet ediyoruz sanırım kötükedihüso
geçmiş olsun tatlım inşallah faydası olur.arkadaşlar ben listede yokummm benneyaptımki sat:11 nisan, yaş:26, kilo:48 denizcim benide eklersen sevinirimm olumunekankayizsmile
sabahdan beri bişey yemedim sadece gece 9 da 2 bardak su içtim birazda su o kadar sabahdan beri hep çıkardımm inş yakında geçerr:1no2:
kızlar bulantı için bileklik varmış duydunuzmu hiç biraz araştırdım iyi geldiğini söylüyolar eşim alıcak birazdan yani eczaneye gitti yokmuş 2 saat sonra gel demişler inş iyi gelir kullanayım görüşlerimi bildiririm. buarada doktorum önerdi. vereliniortak
geçmiş olsun tatlım inşallah faydası olur.
:lepi:
ask olsun denizcim:1no2: öyle girmiolar etmiolar demiyelim, herkesin durumunu bilmioruz ki. internet varmı yokmu, gire bilio mu giremiyomu. Ben mesela sabah 7 de evden cıkıp aksam 5-6 gibi eve geliorum ve internet yok isyerimde :-( eve gelincede kendimi nasıl yatağa atıorum bilmiorum bile. herkesin müzdarip oldugu bulantı malesef bendede var.
eee aksam da bi bakayım ne var ne yok ocak annelerinde diince sohbet basını almış gitmis oluo, herseyı okiyim derken zaten yetişmek ımkansız. Paylasamıorum katılamıorum die üzülürken bide sitemler oluo:gitme: Valla cok sık yazamasam da bende mutluyum listede aranızda olmaktan. İnsallah sende azize 1 gibi bizi listeden atmazsınlmaz: Bi izine cıkayım kk da yatıcam görceksiniz
Bir kac kez mesaj yazdim bende araniza katilabileyim diye ama kimsenin umrunda olmadi. Zaten bilgisayarim yok esimin telefonundan baglaniyorum ve ustune boyle sitemli bir mesajla karsilasiyorum. Kuru kalabalik oldugunu dusunuyorsaniz cikarabilirsiniz listeden sakincasi yok.
ay canım neden boyle dusundun kı bız hepimiz aynı duyguyu yaşıyoruz farklı seyler paylasıyoruz ne kadar cok kişi o kadar fikir demek..her anne yeni zenginlikler katar topiğe sen ve diğer arkadaşlar dahil..bazen cok sayfalar cok ilerleyınce bazı yazılar gözden kaçabılıyo öyle olmuştur sanırım...
:lepi:
ask olsun denizcim:1no2: öyle girmiolar etmiolar demiyelim, herkesin durumunu bilmioruz ki. internet varmı yokmu, gire bilio mu giremiyomu. Ben mesela sabah 7 de evden cıkıp aksam 5-6 gibi eve geliorum ve internet yok isyerimde :-( eve gelincede kendimi nasıl yatağa atıorum bilmiorum bile. herkesin müzdarip oldugu bulantı malesef bendede var.
eee aksam da bi bakayım ne var ne yok ocak annelerinde diince sohbet basını almış gitmis oluo, herseyı okiyim derken zaten yetişmek ımkansız. Paylasamıorum katılamıorum die üzülürken bide sitemler oluo:gitme: Valla cok sık yazamasam da bende mutluyum listede aranızda olmaktan. İnsallah sende azize 1 gibi bizi listeden atmazsınlmaz: Bi izine cıkayım kk da yatıcam görceksiniz
Bir kac kez mesaj yazdim bende araniza katilabileyim diye ama kimsenin umrunda olmadi. Zaten bilgisayarim yok esimin telefonundan baglaniyorum ve ustune boyle sitemli bir mesajla karsilasiyorum. Kuru kalabalik oldugunu dusunuyorsaniz cikarabilirsiniz listeden sakincasi yok.
Herkes her mesaja cevap verecek diye bir zorunluluk yok tabiki gozden kactigi da olabilir ama ben kendimi o kadar yalniz hissediyorum ki ne sevincimi ne problemlerimi paylasacak kimse bulamamamin huznu burada patlak verdi, fazla alinganlik yaptim belkide. Kusura bakmayin.
hepimiz aynı senın gibi alınganlaşıyoruz gittikçe inan ki :) ama geçecek hepsi. sadece fazla hassaslaştık. hatta bır ıkı sayfa önce bu konudan bahsettık. geçmişi okursan görürsün canım. bırbızımı pozitif düşünmeye davet ettik. bızde aynı durumları yasıyoruzz. bunlarda gebeliğin bir parçası..
inşallah canım. hepimiz alırız sağlıkla kucagımıza. zaten alınganlaşmamızın asıl sebebı endıselerımız korkularımız.. bende ılk bebegımı düşürdüm. şimdide hep diken üstündeyim. sürekli kafamda kuruyorum bişiler. ama faydası yok inan. bekliycez.. moral bozmanında faydası yok bize ve bebeğimize..Ailemden arkadaslarimdan ve sevdigim herseyden 4000 km uzaktayim 1 yildir gormuyorum. Daha evliligim 1. Yilini bile doldurmadi, ilk bebegimi daha hamile oldugumu anlayamadan dusurmus oldugumu ogrendim, su an oyle tedirgin ve oyle korkuyorum ki fazla alinganlik etmekte haksiz degilim sanirim. Keske bende hamile oldugumu annecigimin gozlerinin icine bakarak soyleyebilseydim sicakligini hissedebilseydim belki daha guclu olurdum. Bulantilarim cok fazla 2 haftadir hicbisey yiyemiyorum dua edin saglikla bebegime kavusabileyim buradaki herkesle beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?