2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle geçicek cnm.. Ama güzel geçmesi için mutlu ve umutlu olmamız şart.. Biz şimdi o miniklerin kalbini tutalım ki onlar da bizim ellerimizi saglıkla tutabilsinler inş..

evet haklısın canım. ama bu endıselerımızde gebelıgın bır parçası.. kızların da söylediği gibi çok arastırıp okumaktan kaynaklanıyor.... geçicek.. en zoru ruhsal açıdan ılk 3 ay sanırım. her konrtolde bazı endışelerimiz gecerken yerıne yenılerı gelecek sanırım :))

Onlara da tuzu biberi diyelim artık kaydirigubbakcemile2

aynen canım bende her okudugum seyde kendıme bı pay çıkartıp endıselenmeye baslıyorum. geçen yıl ocak ayında doğum yapan bı tanıdıgıma doktoru en sonunda ınteretten bılgılenmeyı yasaklamıstı :) benım canımı sıkanda bı kaçgundur gebelık belırtelerının olmamasıydı. ama akşama doğru göğüslerim yenıden acımaya başlayınca mutlu oldum :) henüz bi kaç mm olsada bebişlerimiz şimdiden hayatımızı alt üst ettiler :)) pozitif olmak lazım :)

arkadaşlar ben listede yokummm benneyaptımki sat:11 nisan, yaş:26, kilo:48 denizcim benide eklersen sevinirimm olumunekankayizsmile
sabahdan beri bişey yemedim sadece gece 9 da 2 bardak su içtim birazda su o kadar sabahdan beri hep çıkardımm inş yakında geçerr:1no2:
kızlar bulantı için bileklik varmış duydunuzmu hiç biraz araştırdım iyi geldiğini söylüyolar eşim alıcak birazdan yani eczaneye gitti yokmuş 2 saat sonra gel demişler inş iyi gelir kullanayım görüşlerimi bildiririm. buarada doktorum önerdi. vereliniortak

evet doktorlarımza güvenmemiz şart :) doktorculuk oynamaktan vazgeçelim hepimiz :))

2 bardak içtiğim süt tü :)

:lepi:
79 kişi olduk eminim buraya uğramayan da baya kişi vardır
birde listeye isim yazdırıp hiç gelmeyenler var klava: 79 kişiden en fazla 20 kişi muhabbet ediyoruz sanırım kötükedihüso

ask olsun denizcim:1no2: öyle girmiolar etmiolar demiyelim, herkesin durumunu bilmioruz ki. internet varmı yokmu, gire bilio mu giremiyomu. Ben mesela sabah 7 de evden cıkıp aksam 5-6 gibi eve geliorum ve internet yok isyerimde :-( eve gelincede kendimi nasıl yatağa atıorum bilmiorum bile. herkesin müzdarip oldugu bulantı malesef bendede var.

eee aksam da bi bakayım ne var ne yok ocak annelerinde diince sohbet basını almış gitmis oluo, herseyı okiyim derken zaten yetişmek ımkansız. Paylasamıorum katılamıorum die üzülürken bide sitemler oluo:gitme: Valla cok sık yazamasam da bende mutluyum listede aranızda olmaktan. İnsallah sende azize 1 gibi bizi listeden atmazsınlmaz: Bi izine cıkayım kk da yatıcam görceksiniz

geçmiş olsun tatlım inşallah faydası olur.

canım kimseyi istemediği sürece listeden silmem senin gibi durumları olanlara bir lafım yok ki benim ( bazıları listeye adını yazdırıyor başka da bir şey yazmıyor lafım onlara

Bir kac kez mesaj yazdim bende araniza katilabileyim diye ama kimsenin umrunda olmadi. Zaten bilgisayarim yok esimin telefonundan baglaniyorum ve ustune boyle sitemli bir mesajla karsilasiyorum. Kuru kalabalik oldugunu dusunuyorsaniz cikarabilirsiniz listeden sakincasi yok.

ay canım neden boyle dusundun kı bız hepimiz aynı duyguyu yaşıyoruz farklı seyler paylasıyoruz ne kadar cok kişi o kadar fikir demek..her anne yeni zenginlikler katar topiğe sen ve diğer arkadaşlar dahil..bazen cok sayfalar cok ilerleyınce bazı yazılar gözden kaçabılıyo öyle olmuştur sanırım...

Herkes her mesaja cevap verecek diye bir zorunluluk yok tabiki gozden kactigi da olabilir ama ben kendimi o kadar yalniz hissediyorum ki ne sevincimi ne problemlerimi paylasacak kimse bulamamamin huznu burada patlak verdi, fazla alinganlik yaptim belkide. Kusura bakmayin.

kızlar kimse sizi istemediğinden sitem etmedi. belki aramıza katılırsınız diye teşvik etmeye çalıştılar sadece bence. bütün hamişler hep birlikte bir arada olalım fena mı :) eksikliğinizi hissediyoruz bide böyle düşünün :)olumunekankayizsmile

hepimiz aynı senın gibi alınganlaşıyoruz gittikçe inan ki :) ama geçecek hepsi. sadece fazla hassaslaştık. hatta bır ıkı sayfa önce bu konudan bahsettık. geçmişi okursan görürsün canım. bırbızımı pozitif düşünmeye davet ettik. bızde aynı durumları yasıyoruzz. bunlarda gebeliğin bir parçası..

Ailemden arkadaslarimdan ve sevdigim herseyden 4000 km uzaktayim 1 yildir gormuyorum. Daha evliligim 1. Yilini bile doldurmadi, ilk bebegimi daha hamile oldugumu anlayamadan dusurmus oldugumu ogrendim, su an oyle tedirgin ve oyle korkuyorum ki fazla alinganlik etmekte haksiz degilim sanirim. Keske bende hamile oldugumu annecigimin gozlerinin icine bakarak soyleyebilseydim sicakligini hissedebilseydim belki daha guclu olurdum. Bulantilarim cok fazla 2 haftadir hicbisey yiyemiyorum dua edin saglikla bebegime kavusabileyim buradaki herkesle beraber.

inşallah canım. hepimiz alırız sağlıkla kucagımıza. zaten alınganlaşmamızın asıl sebebı endıselerımız korkularımız.. bende ılk bebegımı düşürdüm. şimdide hep diken üstündeyim. sürekli kafamda kuruyorum bişiler. ama faydası yok inan. bekliycez.. moral bozmanında faydası yok bize ve bebeğimize..

arkadaşlar bulantılarım çok ondan fazla yazamıyorum ama yazılarınızı takip ediyorum :lepi:
bakalım saat 12 de taktım bileklikleri inşşşş işe yararr yoksa bütün gün aç aç yatıcam mafoldumben
kalabalık bi site olduğu için tüm yazılanlara cv vermemiz zor tabi ama arada görüş bildirelimmm a.s
Allah ım bize güç kuvvet verde kolay atlatalım hamileliği :Saruboceq:
Allah hepimise hayırlı hamilelikler hayırlı bebişler nasip etsinn kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…