2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim bende halıya mutlaka bakıcam. benim makinem 8 kg.lu. Rahat rahat yıkayabilirm yani o zaman :)
bu arada kendine dikkat et. doğuma çok az kaldı hasta falan olma...ballı ıhlamur falan iç canım

Canım ben de aynı durumu yaşadım.Ama korkulacak bişey yokmuş.Doktor herkesin yapısı,her şey gayet yolunda demişti.

Ben de bugün kontrole gittim.Biraz moralim bozuldu.Geçen ay 1 kg alan tosunum bu ay 500 gr almış.Bişeyi eksik mi yapıyorum acaba diye düşünüyorum.Gerçi yine bir hafta önde görünüyor ama insan böyle düşünmeden edemiyor.Bu arada dünden beri çok hastalandım.Sürekli istifra ediyorum ve ishalim.Perişan olduk kuzucumla birlikte.Suyu bile çıkarıyorum.Ya zehirlendim ya da fena üşüttüm.Bebeşime bir zararı olmaz inşallah.Hepimize sağlık diliyorum

kızlar bu arada benim bayramdan bu yana ara ara kahverengi ara ara kan şeklinde akıntım oluyor bebeğimin hareketlerinde anormallik olmadığı için pek ciddiye almıyorum.çünkü aynı durumu daha öncede yaşamıştım ve doktorum bu durumun mantardan kaynaklandığını söylemişti.ayın 14nde kontrolüm var umarım o zamana kadar ters bir durum olmaz.böyle erken doğumları gördükçe korkmaya başladım

Şirinem çok sevindim aceleci Elif hanım hoş geldi aramıza

Ocak bebeişleri geleme başladı erkenden :) Elif ve vuslattan yeni haberler yok sanırım. Umarım onlardan da güzel ahberler alırız bir an evvel

Son düzenleme:
cnm 33+5 im daha...

aaa kız biz senle aynıyıs o zaman :81:
ay şirvan dan daha haber yok dimiii??
ben akşam üzeri aradım da eşi çıktı bebeği kucağında dedi :97: biras ağrısı varmış sezeryan olduğu için, ama ikiside maşşallah çok iyilermiş
şimdi merakla burdan hikayesini bekliyorumm :97:
Allah ım hepimise hayırlı kolay doğumlar nasip etsinnn
bebişlerimize de hayırlı uzun ömürlerrrr

selam kızlar..
elifle şirvan doğuma gitmiş Allah bir nefeste kurtarsın inşallah.Bebişlerini sağlıcakla kucaklarına alsınlar...
benide karalar bağladı.doğum için İstanbula gidicem.En hayırlı doğumun orda olacağına karar verdik ama eşimden ayrı kalıcam.Kaynım hava yollarında çalıştığı için bize uçak her yere 20 TL atlayıp uçağa sürekli gelecek ama ben hiç ayrı kalmak istemiyorumİzmirde içimize sinmedi bir türlü hem bilmemekte rahatsız etti yine orda ailem filan var kaynım orda kayınvalidemde oraya gelecek yanlız kalmayacam.Burda yanlız kalacaktım

CNM SEN OLE YAZINCA FARKINA VARDIM YANLIŞ YAZMIŞIM 32+5 İM.tam 1 hafta var yani aramızda cnmcımm

Ay şimdi okudum Elif daha bekleyecekmiş şirvan çok şükür almış bebişini kucağına Allah bizede sağlıkla ,zamanında bebğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…