2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yavrularımızin kaderini güzel eylesin ınşallah.Onları iyi insanlarla karşılaştırsin rabbim.İnşallah şirvanla elifte hayırlısıyla yavrularını sağ salim alırlar kucaklarina

ya bu kız senin hamile olduğunu bilmiyor mu hem onca işi yaptırıyor birde şikayet mi ediyor seni.bencede kendi evine git neden eziyeti çekiyorsun kendini ve bebeğini düşün.sen üzüldükçe oda olumsuz etkilenir.Allah yardımcın olsun canım

zap_zup

takma canım sakin ol boşver sinek vızıltısı gibi gelsin ateş olca cürmü kadar yer yakar sen huzuruna bebişine bak ne kızmış yaw helal olsun tam dayaklık

Canlarım benim. Çok sağolun .En zor anlarımda destek oluyorsunuz.Eşim beni aradı .Kayınpederimi aramış beni eve götürmesi için.Bana hiç birşey olmamış gibi çık git eve dedi.Zaten görümcem odasına çıkmıştı.Lank diye kapadı kapıyı.Eşim arayınca bozulmuş herhalde Kayınvaldem de neden gidiyorsun falan dedi.İşlerim var annecim dedim.Gece kalmayın evde soğuktur falan dedi.Eşim gelince ona göre belki geliriz falan dedim.Kadın tüm anne tavırlarıyla yaklaştı.Kayınpederim eve getirdi.Surat falan yapmadı.Birşey de konuşmadık.Eşim akşam ben uğrayacağım onlara zaten dedi bana. Hesap soracak O cadı bunu çoktan haketmişti.Bana o kadar işi bile bile yaptırıyormuş meğer.Hergün bi hastalık uydurup duruyo Şimdi evimde kendi bilgisayarımdan yazıyorum Kızımla vakit geçiricem biraz.Karnım falan çok gerildi.Herhalde bi kaç güne bende doğurucam dedim.Allaha şükür sancılarım azaldı şimdi:97:

ve huzurlarımızda Elif AHçIOĞLU :) kendime gelince daha yazıcam.

Maaşallah yavruna da sana da.Allahım kazalardan belalardan nazarlardan hastalıklardan korusun.Duyduğumdan beridir dua ediyorum. Çok heyecanlandım yaaa ayyy Kardeşim doğum yapmış gibi bir heyecan stres oldu Teyze olduk yaa

Son düzenleme:
Ayy çok heyecanlı yaa Ben kesin 40. 41. haftamda doğum yaparım. Çok heyecanla bekliyorum çünkü

Acaba nasıl geçti doğum Elif nasıl

Son düzenleme:
slm kızlar benimde bir kızım olucak kısmetse doğumuma doktor 14 ocak dıyo.
canım aramıza hoşgeldin...

canım ewine hoşgeldin Allah da görümceni nası biliyosa öle yapsın yarın öbürgünoda ewlenicek Allah onada hem kocadan hem hem ailesinden çektirirse görür o
aman sakin olda bebeişin vaktini beklesin annene gitmeni bari beklesin dimi cnm

canım arkadaşım yaaa hadi gözün aydın senin elif aceleci çıktı aman iyi habelerini aldık ya nasıl sevindim anlatamamm ay ağlıycam nerdeyse mutluluktan
kıs en kısa zamanda anlatıyosun
normal mi oldu kaç gr doğdu nasıl bişey ayy nerdesin şimdi hastane de mi
ne zaman çıkıcaksın...
cnm sana şimdi iyi bakıolardır ama sende kendine iyi bak çok öptüm cnm seni ayy hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinn...

canım hayırlı olsun vallahi gözlerim dolu dolu oldu mügenin dediği gibi ne kadar çok alışmışız meğer birbirimize elif kız hoş geldi aramıza adı gibi güzel bir geleceği olsun ikinizede geçmiş olsun doğum hikayeni 4 gözle bekliyor olacağım nasıl geçti ne yaptın kendinede kızınada iyi davran

Doğum haberini duyduğumdan beri boğazımda birşey düğümlenip kalmıştı ve sonunda çözüldü, ağlıyorum valla ... Çok sevindim canım. Aceleci yeğenimiz Elif gelmiş :) Hoşgelmiş :))

En kısa zamanda detayları bekliyoruz...

Kendine ve bebişe çok iyi bak

Öpüyorum ikinizi de

Daha bi 7 8 ayımız varmış önümüzde gibi geliyordu bana.Çok heyecanlandım ya İnşallah herşey onlar için iyi gider.Elif ne yaptı acaba heyecanla bekliyorum.

canım okudukca sinir kriz geciriyorum allah sana sabır versin. tam sacı bası yoluncak biri bu.
sen kızın için sıkma kendini.. nasıl olsa adam olcak bir gibi durmuyor bari bos yere üzme kendini..

canım okudukca sinir kriz geciriyorum allah sana sabır versin. tam sacı bası yoluncak biri bu.
sen kızın için sıkma kendini.. nasıl olsa adam olcak bir gibi durmuyor bari bos yere üzme kendini..

Çok stres yapmıştım da eşim sağolsun hemen el attı duruma.Eve gelmeden oraya gidip konuşacak da dert etmiyorum.Zaten iyiki gelmişim eve bilgisayardan girip bir baktım doğum haberi nasıl sevindim.Kızıma odaklandım bende .Üzmüyorum daha fazla onu.:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…