- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.561
Bana da dua edin ne olur aşağıda cıyıl cıyıl bagrinip kaynanami dolduruyor.Televizyonun sesi açık olduğu halde duydum.Kapadım dinledim konuşmalarını.Bizim evimizde evlendiğimiz ilk 6 ay hatta gerdek gecemde bile bizimleydi.Şu an elim ayağım titriyor kızlar.Eşimi aradım anlattım.Bu kaçıncı nankörlüğü bir daha bizim eve gelipte kalmayacak dedim.Bu sefer herseyi göze aldım kızlar.Eşim hic birşey diyemedi.Çünkü cok haklıyım.Allah sabrını verdide görümceme tek kelime etmedim.Dilerimki allahtan bana bu hamile hamile yaptığının beterini görsün.Şimdiye kadar hep iyiliği icin uğraştım eşime karşı bile kolladım yeri geldi.Ne olur dua edin cok kötüyüm
ve huzurlarımızda Elif AHçIOĞLU :) kendime gelince daha yazıcam.
canım aramıza hoşgeldin...slm kızlar benimde bir kızım olucak kısmetse doğumuma doktor 14 ocak dıyo.
Canlarım benim. Çok sağolun .En zor anlarımda destek oluyorsunuz.Eşim beni aradı .Kayınpederimi aramış beni eve götürmesi için.Bana hiç birşey olmamış gibi çık git eve dedi.Zaten görümcem odasına çıkmıştı.Lank diye kapadı kapıyı.Eşim arayınca bozulmuş herhalde Kayınvaldem de neden gidiyorsun falan dedi.İşlerim var annecim dedim.Gece kalmayın evde soğuktur falan dedi.Eşim gelince ona göre belki geliriz falan dedim.Kadın tüm anne tavırlarıyla yaklaştı.Kayınpederim eve getirdi.Surat falan yapmadı.Birşey de konuşmadık.Eşim akşam ben uğrayacağım onlara zaten dedi bana. Hesap soracak O cadı bunu çoktan haketmişti.Bana o kadar işi bile bile yaptırıyormuş meğer.Hergün bi hastalık uydurup duruyo Şimdi evimde kendi bilgisayarımdan yazıyorum Kızımla vakit geçiricem biraz.Karnım falan çok gerildi.Herhalde bi kaç güne bende doğurucam dedim.Allaha şükür sancılarım azaldı şimdi:97:
canım hayırlı olsun vallahi gözlerim dolu dolu oldu mügenin dediği gibi ne kadar çok alışmışız meğer birbirimize elif kız hoş geldi aramıza adı gibi güzel bir geleceği olsun ikinizede geçmiş olsun doğum hikayeni 4 gözle bekliyor olacağım nasıl geçti ne yaptın kendinede kızınada iyi davran
Bana da dua edin ne olur aşağıda cıyıl cıyıl bagrinip kaynanami dolduruyor.Televizyonun sesi açık olduğu halde duydum.Kapadım dinledim konuşmalarını.Bizim evimizde evlendiğimiz ilk 6 ay hatta gerdek gecemde bile bizimleydi.Şu an elim ayağım titriyor kızlar.Eşimi aradım anlattım.Bu kaçıncı nankörlüğü bir daha bizim eve gelipte kalmayacak dedim.Bu sefer herseyi göze aldım kızlar.Eşim hic birşey diyemedi.Çünkü cok haklıyım.Allah sabrını verdide görümceme tek kelime etmedim.Dilerimki allahtan bana bu hamile hamile yaptığının beterini görsün.Şimdiye kadar hep iyiliği icin uğraştım eşime karşı bile kolladım yeri geldi.Ne olur dua edin cok kötüyüm
canım okudukca sinir kriz geciriyorum allah sana sabır versin. tam sacı bası yoluncak biri bu.
sen kızın için sıkma kendini.. nasıl olsa adam olcak bir gibi durmuyor bari bos yere üzme kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?